ija_ftn
Domaćin
- Poruka
- 3.487
... i to shto kazhesh, ako sve srachunam, strefice me srchka
... ma meni krivo samo koliko toga sam mogla malom da kupim za te pare ... nije shto nisam imala za shminku
vala odo' sad odma' da ih zakopam u kantu ...
mali je josh uvek slinav, popi.zdecu, majke mi ... a mm k'o magare koje je progutalo gramafonsku plochu pa preskache : idemo sankama do dr-a, pa idemo sankama do dr-a ...... jer je druga alternativa taxi, a on nece da placa taxi ... ako ga danas ne roknem, nikad necu
![]()
I ja se nekada rastuzim sto ne mogu ovo ili ono da mu kupim. I onda kazem vise njemu vredi pola sata da se igram s njim sa koriscenim loncima, nego da mu kupim igracku koja ce mu biti zanimljiva 10 minuta. Ne kazem da ne treba kupovati igracke i dzidzabidze, ali treba razmisliti i kupiti neke funkcionalne i zanimljive.
I samo da dodam na kraj, da mi je zao sto sve one pare koje smo suprug i ja trosili na kondome nismo sklonili pa te pare sada potrosili na Juniora. Ali ko je tada znao da cu ovako tesko ostati trudna

Poslednja izmena:
... i to shto kazhesh, ako sve srachunam, strefice me srchka
... ma meni krivo samo koliko toga sam mogla malom da kupim za te pare ... nije shto nisam imala za shminku 

... jer je druga alternativa taxi, a on nece da placa taxi ... ako ga danas ne roknem, nikad necu

ljubi je puno
... na kraju mu isprashe ushi, i ustanovishe da mu nije nishta ... a dzhaba ja pricham da on ima extra puno masti u ushima od rodjenja, uvek je toliko imao
... nazad kod dr, dobio je NEODEKSACIN kapi, 3 puta 2 kapi na dan 5-7dana kapati u nos... pre toga ispiranje i aspiracija ... 'ebote dete ce me zamrzi za ceo zhivot
... a plus kuci chitam da je to antibiotik, on nije nikad pio antibiotik, nishta , pa mi sad krivo, ali shta da radim, bar sam ga prvih 14 meseci zhivota sachuvala 

... a ostajem sama od nedelje , mm ide na put 

). Ja se iskreno ne nerviram, ni otac mu nije nesto pricljiv, bar cu imati dvojicu "slusaca" od kojih mogu doci do reci 
) strane moguci i normalni i relativno chesti..