ija_ftn
Domaćin
- Poruka
- 3.487
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja imam onaj jorgancic sto se moze kopcati... pa ispadne nesto kao vreca... ali se pedja toliko prevrce i okrece nocu da se ja bojim da se ne ugusi... a s druge strane otkrije se... redovno... nocas sam ga npr.posto smo kasno stigli kuci, u bodiju i helankama spustila u krevetac... mm kaze jutros da se smrzO... e ebi ga... moracu nesto smisliti
ove vrece deluju bas super... kao zeka za spavanje... samo zimski
A jel oni mogu tako postati preosetljivi... ? Ako ih jako utopljavamo?
..ija, taj materijal (spoljnji) je malo krut do posle prvih 4-5-6 pranja, da znash unapred..
..i d'izvinish, na slici mi nogavice izgledaju nesrazmerno dugachke, ne znam kako je u prirodi,
chisto da znash zbog broja ako budesh uzimala (uzmi vece, da bi tur mogao da dodje gde treba)..

ja cu da poludim
lab. kaze sve ok, bris kaze sve ok...znaci dete se izborilo
jedino sto nije prestala da slini i kaslje ali nista strasno
i taman se smanji i slinjenje i kasalj i evo, neki virus....nos, opet krece i kasalj...
i mene je uhvatilo isto
ja ne znam dokle ce ovo da traje
ona je NON STOP bolesna
kad ide u vrtic,uhvati tamo,kad ne ide, uhvati negde usput
ja cu odlepiti
u petak sam je odvela u igraonicu,glupa ja, bilo joj dosadno, komsinica nas pozvala da dodjemo,ceka nas
ja tamo i maloj curi nos....reko ajde nema veze,valjda nece
i evo....
nadovezuju se jedna na drugu,kojekakve prehlade i infekcije
ja cu da poludim
Moja starija cerka je bila stalno bolesna odkad je krenula u vrtic, mislim da je svaki virus ovog sveta pokupila, bris nosa i grla uredan uvek. Na kraju je to bio treci krajnik. Kako nam je Dr rekao, on je kao filter koji skuplja i otuda stalno infekcija. Kad je operisana resili smo se temperature, antibiotika, zapusenog nosa i crvenih podocnjaka. Svanulo je i njoj i nama.
..nemam pojma o preosetljivosti (ja inache ne verujem u to da od 'ladnoce mozesh da doijsesh ishta osim sracke ili da se ukochish),
ali dechake ne treba pretopljavati zbog testisa, ni nocu ni danju..

bile danas kod nase dr. pa nas je poslala u DM na plucno
pa su nas odande poslali kod ORL
pita orl nas sto smo dosli,ja reko zbog 4 bronhitisa od pocetka oktobra
gleda ona usi,kaze nisu dobre ushi
pita me jel sam primetila slucajno da dete slabije cuje
u utorak idemo na proveru sluha, pa cemo da se dogovorimo stadalje, al kaze orl da mora da se vadi treci krajnik
kaze ogroman je i pravi problem i usima i bronhijama
na plucnom sam pitala za vakc. pneumo 23 i kaze obavezno da primi, sto pre
znam da sve ovo nije nista strasno, ali osecam se uzasno
dok sam je nosala po krugu bolnice, izgubile smo se trazeci orl...ona gladna,nervozna,trazi smoki,hoce da spava....
malo je falilo da sa sve njom sednem na sred tamo i pocnem da placem

.... uveli smo limun, kokos, mandarinu bez ikakvih reakcija jeee
... ali sam zato skontala ( najzad za sigurno) putem eliminacije da ima jaku reakciju osim mleka i na soju ... hrrrr
... i tako smo prestali da mu dajemo i ono malo mesnih preradjevina koje sam mislila da mozhe ... jogurt neshto odbija, ali je zato najzad prihvatio krompir
... josh uvek mu nisam dala grashak i boraniju i pasulj, kanda cu do leta da sachekam frishko iz bashte ... pre neki dan mi je rekao ANUTI (anyuci: u prevodu "mamice" ), posle toga nije mogao nishta da uradi da se iznerviram ...
.. nauchio je da se penje na kauch i fotelju koja je bash visoka, a najbolji fazon mu je da trchi na nashem krevetu i on bi da skochi sa kraja ... vec sam mu dva puta spasila glavu, neshto mislim da pustim jednom da padne( stavila bih neshto dole ipak) da vidi da ne mozhesh da trchish kroz vazduh ...
... i mora da se pazi inache se naljuti ... poraslo mi dete, Bog te mazo 

ija: nadam se da cete sasvim da ozdravite uskoro pa da se vidimo najzad, bash me interesuje da li ce se ova dva giliptera i dalje slagati
eto, nama zemaljski dani teku, svaki dan se slupa o/u/na neshto ... polako pochinje da lichi na mapu u koloru ....... uveli smo limun, kokos, mandarinu bez ikakvih reakcija jeee
... ali sam zato skontala ( najzad za sigurno) putem eliminacije da ima jaku reakciju osim mleka i na soju ... hrrrr
... i tako smo prestali da mu dajemo i ono malo mesnih preradjevina koje sam mislila da mozhe ... jogurt neshto odbija, ali je zato najzad prihvatio krompir
... josh uvek mu nisam dala grashak i boraniju i pasulj, kanda cu do leta da sachekam frishko iz bashte ... pre neki dan mi je rekao ANUTI (anyuci: u prevodu "mamice" ), posle toga nije mogao nishta da uradi da se iznerviram ...
.. nauchio je da se penje na kauch i fotelju koja je bash visoka, a najbolji fazon mu je da trchi na nashem krevetu i on bi da skochi sa kraja ... vec sam mu dva puta spasila glavu, neshto mislim da pustim jednom da padne( stavila bih neshto dole ipak) da vidi da ne mozhesh da trchish kroz vazduh ...
... al' mi zhao ... uveche mi donese knjigu i prvo ja ispricham ko je na slici, pa onda on krene da objashnjava ... i to traje sa sve gestikulacijom i po par minuta ...
... i mora da se pazi inache se naljuti ... poraslo mi dete, Bog te mazo
![]()
Mislim da i Junioru nedostaje Armin. Ima de se ispricaju sve u sesnaest gagaga-bababa-oooooooo-aaaaaaaaa-kakakak itd
za nove namernice. Cesto se pojavi reakcija na soju nakon reakcije na mleko. Zato se ne preporucuje davati soju ako se pokazala alergija na mleko. Ne znam samo sta se onda moze davati umesto mleka
Sledece nedelje se "okrece" raspored pa cu ga vidjati svaki dan osim utorka. Joj sto cekam raspust, gora sam od dece 
jok ja, ja samo u terme catez u sloveniju idem i za svaku preporuku je, posebno ko ide sa malji deca
ali, cekam utiske, pa mozda i promenimo destinaciju![]()

Valjda cemo u petak najzad ponovo piti zajedno kafuMislim da i Junioru nedostaje Armin. Ima de se ispricaju sve u sesnaest gagaga-bababa-oooooooo-aaaaaaaaa-kakakak itd
za nove namernice. Cesto se pojavi reakcija na soju nakon reakcije na mleko. Zato se ne preporucuje davati soju ako se pokazala alergija na mleko. Ne znam samo sta se onda moze davati umesto mleka
![]()
Junior je bolje, vise ne place kada ga vodimo u jaslice i ni kada idemo po njega. Jedino me nervira to sto ga bukvalno ne vidim od utorka uvece do petka uvece, jer radim popodne pa dok ja stignem kuci on vec spava. Jedino pred vrtic se malo izmazimo i to je toSledece nedelje se "okrece" raspored pa cu ga vidjati svaki dan osim utorka. Joj sto cekam raspust, gora sam od dece
![]()
... jedino me brine ta kisha u najavi za petak, ali cemo se snaci
... vidim i po Arminu da mu nedostaje drushtvo, ali sad bash nikako bilo gde da stignemo ...
...... jedino me brine ta kisha u najavi za petak, ali cemo se snaci
... vidim i po Arminu da mu nedostaje drushtvo, ali sad bash nikako bilo gde da stignemo ...
...
Zene, help
Ivan nece da pije mleko na flajku
uvece i nekako al ujutru nema sanse, evo vec trece jutro
ako vidi flasicu, vriska, i neeeeeee, neeeeee i gura onu flasicu
probala sam sinoc da mu ponudim iz solje, ma jok
mali mi je bre jos da mi odbije flasicu, sta da radim, a?
jel ima neko neki predlog?