Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Medo naucio da mi da ruke... jednu pa drugu... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To i Junior voli da radi, osim kada su u pitanju Mamamama-mandarine. Tada dobro razmisli da li ce ti ih dati. Prvi put kada mi je ponudio ja sam uzela i pojela, a on jadan je cekao da mu vratimsamo je
oci, ali nista nije "rekao".

otkako se to nama desilo, nudi on i dalje, ali kad se rukica priblizi mojim ustima, on vrati i strpa sebi u usta![]()

I dalje mu curi nos i kaslje, ali je taj kasalj i dalje od slinaca. Treba da mu kapamo u nos i izvlacimo slince. Cime ih vi izvlacite? Ja imam onaj obican chicco koji radi na vakum, pa mi komsinica rekla da to nista ne valja, nego da kupim onaj sto se stavlja na usisivac. Meni se taj bas i ne svidja, ali ajde da vas pitam kako vi resavate ovaj problem.
Show sa njima. I Junior je naucio u skolici da pruzi nesto (papir, loptu itd) pa kada krenes da uzmes da ti ne da vec izmakne ruku i smeska se. Tacno zna da je to neki fazon
Bili kod dr. Kaze da je jos super prosao kako neka deca prolaze u jaslicamaI dalje mu curi nos i kaslje, ali je taj kasalj i dalje od slinaca. Treba da mu kapamo u nos i izvlacimo slince. Cime ih vi izvlacite? Ja imam onaj obican chicco koji radi na vakum, pa mi komsinica rekla da to nista ne valja, nego da kupim onaj sto se stavlja na usisivac. Meni se taj bas i ne svidja, ali ajde da vas pitam kako vi resavate ovaj problem.
..ja vec pisala..nishta pumpica, samo shrpic i fizioloshki..kad nauche da duvaju nos je malo lakshe,
ali i dalje je za one slince koji se slivaju niz zadnji zid zdrela fizioloshki jedino reshenje..

Ima logike.

..fondan masa, home-made, icing royal masa za sharanje i crtanje i lepljenje kucice, chokoladne mrvice i sharene kupovne mrvice,
lepo izgleda ali su medenjaci najlepshi kad se napola prohlade, bez icheg..
..ostavish desetak da se igrate, ostalo njam-njam..
..ima linkova za sve ove mase malo nize od posta za koji sam ostavila link u onom postu, sa slikama..
..mozda 5-10 postova ispod, ista strana..![]()

Show sa njima. I Junior je naucio u skolici da pruzi nesto (papir, loptu itd) pa kada krenes da uzmes da ti ne da vec izmakne ruku i smeska se. Tacno zna da je to neki fazon
Bili kod dr. Kaze da je jos super prosao kako neka deca prolaze u jaslicamaI dalje mu curi nos i kaslje, ali je taj kasalj i dalje od slinaca. Treba da mu kapamo u nos i izvlacimo slince. Cime ih vi izvlacite? Ja imam onaj obican chicco koji radi na vakum, pa mi komsinica rekla da to nista ne valja, nego da kupim onaj sto se stavlja na usisivac. Meni se taj bas i ne svidja, ali ajde da vas pitam kako vi resavate ovaj problem.

Moj sin se danas probudio, pogledao me, razvukao osmeh i rekao:"Ti si najbolja mama na svetu!"![]()
![]()

Moj sin se danas probudio, pogledao me, razvukao osmeh i rekao:"Ti si najbolja mama na svetu!"![]()
![]()

meni Irina pocela da govori "vooo,mamooo"
i ljubi me![]()

Sad si i ti "mamooo", a bilo ti je smesno kad je mene Andrej tako zvao!![]()

Sad si i ti "mamooo", a bilo ti je smesno kad je mene Andrej tako zvao!![]()

smesno mi i sad
a "aaade" je i ajde i da
sad je u fazonu da mase svima i govori svima cao...u busu,na ulici...![]()

za 6 nedelja 4 bronhitisa...pa vi vidite

..pregurajte ovo, progledacesh i ti, a ona narochito..
..nemam iskustva na tu temu, samo iz druge ruke, ali svi prichaju isto..
sta? za krajnik? da ga vadimo?