Deca 1-3 godine (toddlers)

Ja ozbiljno razmisljam da ubacim Andreja da bude foto model, smara me nevidjeno, taj bi se slikao non-stop!
Samo "sikaj me, mama, ja stojim", pa 20 fotki kako stoji, pa "sikaj me sad ja sedim", 20 sedecih...i tako u nedogled...

...hehehe....tako i Cupavica radi, kad bi imali nekog zaduzenog da je slika celi dan, ne bi joj dosadilo:)

...sto da ne, odvedi ga bar ce da se druzi sa vrsnjacima....

Pajz sad, celo

A1.jpg

Umetnicka dusa, nema sta!

Sad i oko

A2.jpg

Noge

A3.jpg

Malo mutnjikavo, ali to je umetnost! :lol:
Mazne mi telefon i slika se, mufljuz! :)

:hahaha: mali kralj

mozda se moj mali prevarant tako ponasa samo kad sam ja tu :think:
oni je hvale kako je mnogo dobra,sve slusa, sve zna sto traze od nje,ovo ono...
:think:

zato sto su deca poslusnija kad mame/tate nisu u blizini :)
tako bar kaze moja mama, kad sama cuva Janu i Pavla, super su joj i sve je slusaju, a cim se pojavi snajka, ludilo
cuvala je Ivana u nedelju i meni bas bilo malo frkica kako ce sama sa njim a kako ce on sa nepoznatom babom (ipak je vidja manje od svekrve moje)
medjutim mama kaze 'ma samo da mi ostanemo sami, idite vi' i bio joj super

mada ni meni nije jasno kako su uspeli da ga smire da kao lepo sedi, posto kad se slika, samo gleda kako ce da dohvati aparat/telefon..

e sad se setih,da mi je vaspitacica rekla bila, da joj je Irina sama prisla i zagrlila je
a kad sam ja tu, ona joj pridje i pokusa da je uzme, a ova ustukne i buni se...nece kod nje :lol:
inace slusa,nije nesto nemirna ...jedino sto je nestrpljiva brate mili,sve mora istog sekunda...cim nesto ne moze odmah,ona krece da se nervira i prodere se "BAU'' :lol: i mlatne glavom u desno i poskoci u isto vreme(ko ludak neki)...pa ako ni u sledece 2 sekunde ne ide onda vrisne :lol:
juce nije doruckovala,pa je bila gladna...a ja dosla po nju u vreme rucka...i dovozi teta njamnjam ,a ova se pomami...i njam njam,pa njam njam...i pozovu je da udje da sedne da jede a ona nece i na kraju je maznula parce hleba sa kolica :lol:

jutros je uletela unutra ko furija,kad je videla da dovoze njam njam :lol:
nije me ni pogledala

njonja joj ne curi...ne znam sta bi ono juce

:D lepi pokloncici :D

Irina opet bakteriju neku,vadili krv danas...nocas odjednom krenule zelene sline i jutros opet kashalj :poludeo:
Dr. joj dala inhalaciju berodualom i kao to je to...
uzeli smo bris da bar vidimo koja bestija je napala

vidim da je sve isto kao predhodna 2 puta, s tim sto ovaj put reaguje mnogo slabije, tj. nije gadno kao sto je bilo
prvi put je bas nadrljala, drugi onako a sad nista posebno,al me brine to sto dr nije dala ab a rezultat brisa je tek u utorak popodne....do tad moze da nagrabusi,jer vec svira u bronhijama
dokle vise jbte
samo se nadam da je u pitanju pneumokok i da ce ovo sve prestati posle te vakcine

...ta ljubicasta je lepsa uzivo, nekako mi na fotkama mnogo jaka i mracna...

...ma ona je dusa jedna, njoj je dosta li "iza" (lizalica) da se raduje celi dan,
samo da ostane takva....a trenerke joj trebaju uvek, od kad ide u vrtic mnogo
vise se prlja...i sve boje ima sem ljubicaste....:)

Bili smo danas kod pedijatra. Uho, grlo, nos, pluca sve ok. Samo mu se malo crveni grl, ali kaze dr da nije strasno. Dobio je terapiju. 3*dnevno kapi za nos, 3*3 dnevno fizioloski ili marisol (ovo je odokativno, moze i manje moze i vise po potrebi), da nastavimo Biogaju kada smo vec s tim krenuli i dobio neke tablete koje sredjuju malo stolicu. Nema T od cetvrtka. Kaze dr da je super prosao u odnosu na to da je pre dve nedelje krenuo u jaslice. Valjda mu dolaze svakakvi sada u ovoj sezoni virusa :sad2:. Kaz ejos da je sve to isti virus, samo se manifestuje povracanjem, prolivom, T, i curenjem nosa.

Jos samo da izdrzi utorak, sredu i cetvrtak u jaslicama, pa sam ja u petak i ponedeljak slobodna, taman da odmori malo ta 4 dana. Joj jadan sta ga je sve snaslo :sad2:

Nasto je zamrla ova tema. Da li su bas svi kod "beba" i na "trudnicama" :think:?

..neki smo i na Zenama. pa nam se sloshilo.. :roll:

..mi danas bili vredni, skupili 4 velike kese lishca u dvorishtu i odneli u kontejner,
(ostalo je josh jedno 16 odoka :lol: )
7x se kezili i govorili "dobar dan" i "dovidjenja" komshiluku od chega smo 5x dobili identichan komentar "eeee, lako je tebi mama kad imash takve pomocnike"
(da li ste i vi primetile da se medju ljudima vrte neke rechenice godinama, decenijama a svako ko ih izgovara to radi tako srdachno kao da ih je ovog trenutka izmislio
pa ti ne preostaje nishta drugo nego da se trudish da izgledash kao da si ih i ti prvi put chuo..)

..joj shto sam naopako raspolozena.. :rumenko:

..oshishala sam oba misha, jakshu malo do umereno, a alekseja "na opasno" :zper: ..kaze alisa - samo mu fajerka fali da ga vodi moj dechko na tekmu asap.. :lol: :sad2:
..tek sad se vidi koliko lichi na matiju.. :) ..dechkonje.. :)

Back