Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
ma ne, nego ona tako uvek kad je vazno da zaspi ona nece![]()
E, Andrej nece da zaspi kad imamo goste dok ne odu, mozda ceka da on ode?

P.S. super smo se proveli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ne, nego ona tako uvek kad je vazno da zaspi ona nece![]()
E, Andrej nece da zaspi kad imamo goste dok ne odu, mozda ceka da on ode?

... nemam pojma da li sam dobro postavila
I kojima je sve sto doneses/poklonis/das po njihovim recima "sranje". Bas sam bila poludela. Ajd da mi neko ko zaista ima sta da pokaze prigovori nesto, ali gde bas ona da se javi. Kao da ja radije idem na posao i prelazim preko 100km svaki dan nego sto bih bila kuci sa svojim sinom. Sve se mislim da sledeci put kada bude neka "festa" izmislim neki izgovor i ostenemo kuci, jer znam da necu izdrazati slusati te monologe, a ako im odgovorim necemo vise nikada pricati.Sto se tice vrtica i sl.
Bili smo u subotu kod zaove i pricamo kako je Junior krenuo vrtic jer ja pocinjem da radim ove nedelje. Kada je njena svekrva krenula sa monologom kako deca treba da budu do 3.godine samo sa mamom i na sa kim drugim jer ce inace imati psihicki i dusevni oziljak blablabla. Ja inace iskuliram slicne komentare, ali ovaj nisam mogla. Rekla sam joj samo da se nadam da JUnioru nece ostati psihicki oziljci od jaslica i da u ovoj zemlji neko treba i da radi. Otisli smo u roku od pola sata kuci.
Sve mogu da razumem, ali da zena koja je ubila svog muza dok im je sin imao samo par godina, koja nikada u zivotu nije radila dan posteno, vec sve nesto preko grbace svog oca (ali to je druga prica), ciji sin i snaja sede kuci i nijedno ne radi a filozofiraju sto na sat kako sve sto mm i ja radimo su gluposti, da smo budale sto smo zavrsili fakultete i sto radimo. Da su oni najpametniji i najsnalazljiviji, a grebu se od deda i babaI kojima je sve sto doneses/poklonis/das po njihovim recima "sranje". Bas sam bila poludela. Ajd da mi neko ko zaista ima sta da pokaze prigovori nesto, ali gde bas ona da se javi. Kao da ja radije idem na posao i prelazim preko 100km svaki dan nego sto bih bila kuci sa svojim sinom. Sve se mislim da sledeci put kada bude neka "festa" izmislim neki izgovor i ostenemo kuci, jer znam da necu izdrazati slusati te monologe, a ako im odgovorim necemo vise nikada pricati.
Eto izjadah se.
... nece mu ostati ozhiljci, paaa mozhda na tintari, ako josh malo naleti na neshto ... ostaju onoj deci koja nisu voljena, ishla ona u jaslice, vrtic shta vec ili ne ...

Sta, bre, "ups", jeste, Tsuymisici je rodjendan!
Srecan ti bio, Tsuy!
![]()

Sta, bre, "ups", jeste, Tsuymisici je rodjendan!
Srecan ti bio, Tsuy!
![]()

Tsuy sve najbolje!!! 

od jutros panklav i kapi za nos
temepratura od subote, ali ne veca od 38.5. davala sam brufen 2 puta, a od juce nema T.

usi su mu zapusene, pun je sekreta. cak i slabije jede, sto je do sada bilo nezamislivo, nikakav virus ili prehlada nije uticao na apetit![]()

O fak! Ako nastavim da citam nece nikad ni krenuti u vrtic...
"The ideal age to start all-day care (meaning approximately 9am-3pm) is actually not until at least four, if not five, years old."
http://www.ahaparenting.com/ask-the...archID=5453642&ObjectID=3428775&ObjectType=35
DObro, i tate ajd
. Ja to više ni pet para ne hajem, mani me psihologa, pedijatara, ovih,onih... U suštini uvek sam ja bila za novo, tipa nova otkrića i to, internet je čudo pa ako su nam već dostupne pametne stvari što to ne iskoristiti, ok. Al mislim da smo svi previše zaglibili u to i trenutno,a i već neko vreme realno, me zabole djon šta bilo ko misli o mojim odlukama vezanim za moje dete.Ako ga nečim istraumiram i poremetim opet ću ja morati da se nosim s tim 
Ja mislim da bismo mi mame trebalo manje da čitamo i slušamo okolo mišljenja, istraživanja, analiziranja i radile sa svojom decom onako kako mi mislimo da je najbolje,samo mi i niko drugiDObro, i tate ajd
. Ja to više ni pet para ne hajem, mani me psihologa, pedijatara, ovih,onih... U suštini uvek sam ja bila za novo, tipa nova otkrića i to, internet je čudo pa ako su nam već dostupne pametne stvari što to ne iskoristiti, ok. Al mislim da smo svi previše zaglibili u to i trenutno,a i već neko vreme realno, me zabole djon šta bilo ko misli o mojim odlukama vezanim za moje dete.Ako ga nečim istraumiram i poremetim opet ću ja morati da se nosim s tim
![]()

hvalatsuy pa čestitaaaaaaam. i ja ću za par dana da napunim 27 ahahahhaha
heheheh

bas danasnji datum kao
(zona sumraka i tako to
)
)))
Jbti zivot.