Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Do suza sam se ismejala.. ahahahahah...
Ali ovo sa kozom je vrh
Ali ovo sa kozom je vrh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Test 2: Znanje
Odaberite par koji već ima decu i iskritikujte način na koji ih je vaspitao decu, nedostatak njihovog strpljenja, zapanjujuće niske nivoe tolerancije i decu koja jurcaju okolo kao pomahnitala.
Predložite načine kako bi mogli da poboljšaju navike spavanja kod dece, odlazak na nošu, manire za stolom i sveukupno ponašanje.
Uživajte. To će biti poslednji put u vašem životu da imate sve odgovore.
Test 4: Oblačenje male dece
1. Kupite živu hobotnicu i pletenu torbu.
2. Probajte da hobotnicu stavite u torbu tako da nijedan pipak ne štrči.
Imate 5 minuta.
Test 6: Odlazak u šetnju
a. Čekajte
b. Izađite na prednja vrata.
c. Vratite se.
d. Izađite.
e. Vratite se ponovo.
f. Izađite.
g. Prođite prvi niz stepenica.
h. Ponovo se popnite.
i. Siđite.
j. Hodajte veoma sporo po ulici prvih 5 minuta.
k. Zastanite, promatrajte svaki detalj i pitajte najmanje 6 pitanja o svakom delu iskorišćene žvake, prljave maramice i mrtvog insekta na koje usput naiđete.
l. Ponovite sve korake.
m. Vičite najjače što možete dok komšije ne izađu i počnu da zure u vas.
n. Dignite ruke od svega i vratite se u stan.
Sada ste skoro spremni da odvedete malo dete u šetnju.
Test 7: Razgovori sa decom
Ponovite sve što kažete najmanje 5 puta.
, ostalo smo naravno doziveli po koji put, ali smo nashli nachin da to reshimo.. 
. Onda ga uzmem u krilo i malo se igramo pa probam ponovo i tako to traje oko 10-15 minuta, sto nije strasno, ali se plasim da ce se to vremene samo povecavati
Ima nekog psica u kolima kojeg voli i nekada uspe da se zaigra s njim, ali sve redje i redje. Probala sma da promenim igracku (drugu da stavim na koju nije navikao) ali ne pomaze. Frka je samo dok ga smestim u sediste, posle se valjda pomiri sa sudbinom 
old news, kistina postavila u linku jos juce![]()
Kada smo vec kod ovakvih tema:
Ima li neko savet kako smestiti jednogodisnje dete u auto sediste kada nece? Nekada sedne bez ikakvih prblema a nekada je borba prsa-u-prsa s njim. Narocito ne voli da sedne u sediste NAKON vrtica kada ga pokupim. Onda ga uzmem u krilo i malo se igramo pa probam ponovo i tako to traje oko 10-15 minuta, sto nije strasno, ali se plasim da ce se to vremene samo povecavati
Ima nekog psica u kolima kojeg voli i nekada uspe da se zaigra s njim, ali sve redje i redje. Probala sma da promenim igracku (drugu da stavim na koju nije navikao) ali ne pomaze. Frka je samo dok ga smestim u sediste, posle se valjda pomiri sa sudbinom
Ima li neko ideju?
Ja sam mozda ekstremista...Ali ja to po kratkom postupku, nista ne pitam, nista ne govorim, zna se sta se mora. Nadja nije htela da sedi u sedistu, i dan danas izvlaci ruke iz pojasa. To sam resavala tako da ona vristi, ja je stavim zavezem, i krecemo...posle dve sekunde je prestajala, a nakon desetak dana je zaboravila sta ne zeli...

Ja sam mozda ekstremista...Ali ja to po kratkom postupku, nista ne pitam, nista ne govorim, zna se sta se mora. Nadja nije htela da sedi u sedistu, i dan danas izvlaci ruke iz pojasa. To sam resavala tako da ona vristi, ja je stavim zavezem, i krecemo...posle dve sekunde je prestajala, a nakon desetak dana je zaboravila sta ne zeli...
Nas jednom zaustavio saobracajac i rekao mu:"Tako je, decko, i treba da sedis u sedistu!" fin neki bio.
Od tad se sam penje govori "Cika cajac lek'o sedim u sedistu!"
Sta ti je narodna milicija!
Mi zivimo blizu policije, svaki dan ih vidja, ne znam zasto su mu autoritet, mozda se plasi zbog uniforme, pojma nemam!

moguce je da je ljut sto si ga ostavilaSlazem se i ja tako resavam 90% problema. Ali u sedistu ne mogu da ga uhvatim tako da mi se ne izvrpolji, i ne pravi problema u 80% slucajeva, znaci da nije mu neudobno u sedistu ili slicno. On se okrene i pokusava izaci, pa se spusti, pa ustane, a ja se preznojim. I primetila sam da to radi posle vrtica, pa mozda zato sto se oseca ostavljenim? Pojam nemam sta da radim. Ignorisati ne mogu. Jedino mi palo na pamet da posle vrtica odemo pet-deset minuta da se setamo tako sto ga drzim u rukama, da se oseti sigurno, pa tek posle da probam da ga smestim u sediste.
Pitacu danas supruga kako se ponasao, jer ga je danas on vodio i on ide po njega. On ce ga nositi i pokupiti jer cu poceti raditi, pa cemo videti kako se ponasa sa njim.

Sada sam nesto drugo trazila na racunaru, pa sam je nasla. Uzivo je bila mnogo lepsa, ali kada nismo imali profi fotografa, ispala je na slici ovakva.

....jaooo bas je lepa jakna, ova je slicna, vrlo slicna..samo ljubicasta, i na kapuljaci ima
jos kao krzno u istoj boji....
....hvala puno, a zabica ja kao secer![]()