Deca 1-3 godine (toddlers)

Juche smo ga shishali ... ajoooojjjj muke Tantalove :sad2:.... ja ga drzhim, baka ga shisha , a on se dereeeeee najstrashnije :roll:... pa da smo mu svaku dlaku sa glave posebno chupali, ne bi se vishe derao ... dzhaba crtani, pesmice, ma svashta neshto joooojjjj :roll:... ali kad smo krenuli, pa ne mogu da ga ostavim polu-oshishanog ... a nije trajalo vishe od 5 minuta, znam po onim pesmicama koje sam pustila na kompu :confused:... sve je bilo puno kose, pa sam vadila i usisivach, njega strpali u kadu, pa se i tamo drao, nije hteo da pere kosu ( shto se dosad nikad nije desilo) ... uhhh :roll: ... jedva prezhivesmo ... al' sad je najlepshi mali dechkonja na svetu ( maaalo sam pristrasna :zcepanje:) ... i zaboravio je sve za 15 minuta :D

Juche smo ga shishali ... ajoooojjjj muke Tantalove :sad2:.... ja ga drzhim, baka ga shisha , a on se dereeeeee najstrashnije :roll:... pa da smo mu svaku dlaku sa glave posebno chupali, ne bi se vishe derao ... dzhaba crtani, pesmice, ma svashta neshto joooojjjj :roll:... ali kad smo krenuli, pa ne mogu da ga ostavim polu-oshishanog ... a nije trajalo vishe od 5 minuta, znam po onim pesmicama koje sam pustila na kompu :confused:... sve je bilo puno kose, pa sam vadila i usisivach, njega strpali u kadu, pa se i tamo drao, nije hteo da pere kosu ( shto se dosad nikad nije desilo) ... uhhh :roll: ... jedva prezhivesmo ... al' sad je najlepshi mali dechkonja na svetu ( maaalo sam pristrasna :zcepanje:) ... i zaboravio je sve za 15 minuta :D

:heart:

Srce malo, Junior isto ima ograniceno strpljenje za sisanje, ali on je plav, pa nekada prekinem sisanje. I teze ga je sisati jer ne vidim sta sam osisala sta ne. Ima delove kose koje nismo osisali od rodjenja i imaju brat-bratu 5-6 cm, samo se ne vidi jer je plav :rumenko:

da vidimo sliku! trebala je Luca ostati da ga zabavlja juče :)
e a čim sam pokrenula kola juče, počela je da priča kao navijena ahahhahahah pa vrišti, pa se smeje naglas...samo je čekala da ostanemo same, pa da mi ispriča šta misli o tvom sinu :)

da vidimo sliku! trebala je Luca ostati da ga zabavlja juče :)
e a čim sam pokrenula kola juče, počela je da priča kao navijena ahahhahahah pa vrišti, pa se smeje naglas...samo je čekala da ostanemo same, pa da mi ispriča šta misli o tvom sinu :)

nema ona shta da misli !!! :azdaja: ... ovaj se ubi zabavljajuci je, a ona kao da je od kamena ... mnogo bre treba da vam je miraz dobar pa da je uzmemo... ahhhhaaahhhahaaahhhaaa :rotf: .... bicu najgora sveki na svetu uhhh :rotf:

nemam josh slichica, ali sam ga testirala u Univeru, SVE prodavachice i kasirke su ga obozhavale ... a on kao malo se smeshi, pa nagne glavu, pa se malo nasmeje ... ako ga nauchim da baci poljubac sve cemo imati upola cene :zcepanje:

Za 4 Afro, tako bih ja, a kapiram da su Čupavica i Gican tu negde godina :) Ja njemu sve veće kupujem i il mu taman il mu tu negde...Em što su veličine čudne em što mu malo sve za 2 god. Jaknu zimsku smo kupili u F&F u Madjarskoj, ona je 3/4 god i potpuno mu taman.

Irinina je cetvorka....
koliko je visoka cupavica?
ako ima ramflica na rukavima, moze da bude veca :)

...uh, tesko pitanje si mi postavila, ne znam:rumenko:
...visoka za svoj uzrast, ali opet se to meni nekako cini veliko,
ili to samo meni tako izgleda...videcu jos malo da potrazim,
pa ako ne nadjem nista drugo, ko zna mozda uzmem tu...
...ja bih najradje dala nesto para pa neka kupi cera sta hoce, a posto
je znam ko zlu paru:mrgreen:bolje da ja kupim:)

:heart:
I moj se danas sisao, vise se ne plasi, samo on mora da odredi koji frizer ce da ga sisa.
Mali je salon, ima ih troje i mm se tu sisa od rodjenja, pa nam tolerisu. :)

O fak! Ako nastavim da citam nece nikad ni krenuti u vrtic...
"The ideal age to start all-day care (meaning approximately 9am-3pm) is actually not until at least four, if not five, years old."
http://www.ahaparenting.com/ask-the...archID=5453642&ObjectID=3428775&ObjectType=35

nisam prochitala, samo ovaj pochetak, ali to malo preteruju :zag:... znam da sam ja krenula sa punih 6 godina, samo na onu pripremnu godinu (tad se josh kretalo u prvi razred sa 7 god) i da i dan danas zhalim da nisam ishla vishe ... super mi je bilo ... ja cu malog da dam sa 3 god u vrtic , nisam htela jaslice, tu sam imala srece shto nam je sveki uskochila , ali sa 3 cu morati ... da mi je idealna situacija,da ne moram da radim i da mogu nonstop s'njim da budem verovatno bih ga dala isto sa 3 godine, recimo na pola dana ... jedino bih izostavila sve one boleshtine koje navuku u vrticu, ali i to jednom prodje ... mada ja nisam ni dan bila bolesna kada sam ishla, to su mi kuci prichali, ali verovatno zato shto sam bila starija ... trebalo bi svi da malo o'ladimo sa guglom oko dece ( i ja isto :zcepanje:)

danas bili na nekom koncertu za decu, doshli iz Madjarske, mnogo lepo bilo trajalo malo vishe od sata, dechje pesmice i sl. ... moje dete nije disalo jedno 20 sekundi kad su pocheli da pevaju i sviraju ... a nije skidao pogled prvih pola sta sa bine UOPSHTE ... a posle smo morali da odemo ispred bine i josh je pokushao da se popne i sve vreme je gledao bubnjara i kad ovaj pogleda u njega i nasmeshi mu se ovaj moj mali mu viche i pricha neshto ( na onom njegovom jeziku :zper:) ... ali i kuci je tako, samo daj muzike i nema veze nishta :heart:... moracu shto ranije da ga upishem na neki instrument ... muzhevljeva familija je mnogo muzikalna inache :super::klap:

Poslednja izmena:
...samo da se pohvalim, poslala mi cerka na fb snimak gde mi Cupavia peva divan dan, divan dan:heart:

...inace smo se dogovorile da jaknu ne kupujem jer ima dve, i neki topli prsluk i kaputic..pa dosta stvarno,
uzecu trenerku koju sam videla i dopala mi se jako....a Cupavica je narucila za rodjendanka tortu Pepa Prase:lol:

danas bili na nekom koncertu za decu, doshli iz Madjarske, mnogo lepo bilo trajalo malo vishe od sata, dechje pesmice i sl. ... moje dete nije disalo jedno 20 sekundi kad su pocheli da pevaju i sviraju ... a nije skidao pogled prvih pola sta sa bine UOPSHTE ... a posle smo morali da odemo ispred bine i josh je pokushao da se popne i sve vreme je gledao bubnjara i kad ovaj pogleda u njega i nasmeshi mu se ovaj moj mali mu viche i pricha neshto ( na onom njegovom jeziku :zper:) ... ali i kuci je tako, samo daj muzike i nema veze nishta :heart:... moracu shto ranije da ga upishem na neki instrument ... muzhevljeva familija je mnogo muzikalna inache :super::klap:

Jao jos jedan bubnjar! :mrgreen:
Os da ti preporucim neke cepove za usi dok ne navezba?
Imamo bubnjeve, mora da se pusti muzika glasno da on udara i peva...milina! :)
Ima i klavir i trubu i gitaru i metalofon, al' bubanj je glavni!

edit: ne znam da li ces moci da pogledas ovako

Poslednja izmena:
Jao jos jedan bubnjar! :mrgreen:
Os da ti preporucim neke cepove za usi dok ne navezba?
Imamo bubnjeve, mora da se pusti muzika glasno da on udara i peva...milina! :)
Ima i klavir i trubu i gitaru i metalofon, al' bubanj je glavni!

edit: ne znam da li ces moci da pogledas ovako

aaahhhhaahhahahhhaahahhhhhhaaaHHAHAHAAHHAAAHHAHAHahahhahahahha jao, umreh :rotf: ... hocu reci, mogla sam da odgledam :super:

Back