phenomenon
Domaćin
- Poruka
- 4.711
Kis ja sam mu davala kad je imao oko 12 kg po 5 ml, po dogovoru sa njegovim pedijatrom, pitaj nekoga oko tog doziranja, svekar ti je pedijatar? A na institutu i u tirsovoj sasvim sigurno kao max dozu kazu 1/2 od kilaze, to sto posto, mada je cinjenica da na klinikama oni daju i jace doze. Ovo ti kazem samo da imas u vidu za slucaj nekih nezeljenih situacija.
Koristila sam eferalgan cepice kad je bio manji i kad zaredjamo sa tim sirupima on pocne da povraca. Onda su cepici spas. I njih ne treba previse koristiti jer iritiraju sluzkozu pa samo kad moras. Ili ako ti je dete sklono d povraca, kao moje, kombinujes pa sam jednom davala sirup jednom cepic. Ja voltaren nisam koristila.
Koristila sam eferalgan cepice kad je bio manji i kad zaredjamo sa tim sirupima on pocne da povraca. Onda su cepici spas. I njih ne treba previse koristiti jer iritiraju sluzkozu pa samo kad moras. Ili ako ti je dete sklono d povraca, kao moje, kombinujes pa sam jednom davala sirup jednom cepic. Ja voltaren nisam koristila.

.