snezana 77
Primećen član
- Poruka
- 571
evo nas kući!
i radujem se i ne, jer nismo mnogo pametniji!
bili kod 2 doktora, svi isto mudruju... leukociti su pali sa 19,3 (ja sam nešto mislila da su bili 18) na 14... znači da AB deluje, a virus se koprca još
ti diferenijalni leukociti pokazuju da ima i virus...
kaže da taj drma žestoko 7 dana
Nama traje već 10, 11 dana, ali u početku nije bilo ovako, niža T, nismo mu ni lekove tada davali... ovakav "ritam" imamo 6. dan danas, pa se nadamo da je to to!
Kaže izdržite još 1 dan i očekujte da se sutra sav ospe, to će, citiram, "virus da probije na površinu", što ja ne razumem baš najbolje???
I sad vidim na obrazu mu crven pečat, ne bih ja to nazvala osipom nego baš pečat jedno 3cm prečnika. Svako tumačenje dobro došlo
ono što me utešilo- bilo je 20oro dece sa istim simptomima! Kaže dr da je sinoć u dežernoj bilo 50!!! Sve visoka temperatura... Tako da znate...
a dečaka pre nas zadržaše u bolnici, isto to, samo se njemu spustilo i na pluća
( Nama su svi nalazi BO
aj, u zdravlje!
i radujem se i ne, jer nismo mnogo pametniji!
bili kod 2 doktora, svi isto mudruju... leukociti su pali sa 19,3 (ja sam nešto mislila da su bili 18) na 14... znači da AB deluje, a virus se koprca još

ti diferenijalni leukociti pokazuju da ima i virus...
kaže da taj drma žestoko 7 dana
Nama traje već 10, 11 dana, ali u početku nije bilo ovako, niža T, nismo mu ni lekove tada davali... ovakav "ritam" imamo 6. dan danas, pa se nadamo da je to to!
Kaže izdržite još 1 dan i očekujte da se sutra sav ospe, to će, citiram, "virus da probije na površinu", što ja ne razumem baš najbolje???
I sad vidim na obrazu mu crven pečat, ne bih ja to nazvala osipom nego baš pečat jedno 3cm prečnika. Svako tumačenje dobro došlo

ono što me utešilo- bilo je 20oro dece sa istim simptomima! Kaže dr da je sinoć u dežernoj bilo 50!!! Sve visoka temperatura... Tako da znate...
a dečaka pre nas zadržaše u bolnici, isto to, samo se njemu spustilo i na pluća
( Nama su svi nalazi BO
aj, u zdravlje!

Od rođenja nikad ni tačkica, ne znamo ni šta je osip, ekcem... pu-pu da ne ureknem! Nikad ga ničim nisam ni mazala, jedino kremu za sunčanje... jeste jednom sa par nedelja imao neke tačkice dan, 2, al to sam samo ja videla
)..