Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
a sta je urbazon?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dala mu drugi sad u 4, i još sutra samo! Aaaaaaaaaaaaaa, nisam ni pomišljala da neće da deluje!

Mi se igrali sa njim, srećni! samo kad nema temperature
Baš da se spreče ti grčevi!
lekara mi nije žao

a videla za alergiju..kortikosteroid...
pa sta ce mu to?![]()
nego, ja sam sad u razmisljanju, ko da sutra putujemo, sta od lekova poneti na put
i ne samo od lekova nego i ovako...od svega pravim visu matematiku
u cetvrtak idemo u tempo, do 24og su na nekoj ekstra akciji letnje dzidzabidze, za plazu i tako to...svasta nesto
toliko sam nestrpljiva da bih se sutra spakovala a idemo tek za 2 meseca

))

..chudo prirode.. 

Strašno, strašno!
Jutros u pola 6 39,8!!!!!!!!!!!!!
brže standardnu proceduru, sreeeeća živa, pa njemu relativno brzo pada posle leka i tuša, da ne izbaksuziram!
u 7 sam bili kod lekara, ja kažem došli smo po uput za bolnicu, ovo je više nepodnošljivo! Nije naša dr bila, moram da kažem, hvala Bogu!
Ovo je neka da kažem čuvena, i kaže da je kod njega i virus i infekcija! Čega, pitamo mi????????? kaže, ništa vidljivo. Sad jurimo urin u kesici, slabo piški jer neće da pije ništa
I onda i kks da ponovimo, odmah čim dobijemo nalaz kod nje da vidimo šta dalje...
da li da se napravim luda pa pravo bez uputa u bolnicu???
tamo videla mamu devojčice identična situacija, kaže ispila 5!!!!!!!??????!?!?!?!? bočica Hemomicina, i i dalje nije dobro![]()