de ste drugarice

da kukam malo ovde
mi imamo temperaturu ijao! ne smem ni da pomislim od kada!

obaramo mi njemu temp po naški i ide to, već nedelju dana, ali dokle će više da ide tako nagore???????
uf ne znam na koga bih pre sad... ova naša dr je toliko neodlučna, nikad nije ni bila neki tip da preseče, najbolje mi je kad nas pita, pa da li da mi saaada Nikolici daaamo neki antibiotski leeeek?
i tek danas traži kks, leukociti 18

Onda nas poslala na ORL, kao da nisu uši... Mislim, svi kažu kad dete boli uvo to ne može da prođe tako nezapaženo, to se vidi iz cuga. Njega garantovano potpisujem ništa ne boli. Malo je kenjkav, i to ništa posebno, kad mu pređe 39, ali čim padne malo igra se, veseo...
I tako usput, kad smo već tamo orl kaže ne vidi dobro od masnoće u uhu, pa drž onaj veliki špric da mu ispere uvo

majko moja, tog plakanja, jeste to mlaka voda samo, ali ponovo, držali smo ga nas troje!!!
ajde možda je to i korisno, ali nismo morali danas tako pod temp da ga maltretiramo...
i posle toga nam naša odlučna dr da recept za AB, ali "da vidimo da li da mu dajemo, da pratimo kako će dalje biti"
i ja bih najradije bez AB, ali me brinu ovi leukociti... kao ona priča ako uzmeš kajaćeš se, ako ne uzmeš isto