Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
pa sto je odmah niste onda dali u privatni vrtic? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zato što mi radimo posao praznicima, vikendom i u večernjim satima, a svekrva nije bila spremna da se prihvati nje na duži period, nije znala da li će moći (ima godina i lošije zdravlje) pa mi je trebao neko da je zameni na 5-6 sati tokom tih dana. Ideja je bila da to bude žena koja ima svoje dete kako bi se NG malo socijalizovala jer u komšiluku nema dece njenog uzrasta.
Sada je sveki promenila mišljenje i ojačala joj volja a za zabavište smo čuli pre nedelju dana, nismo znali da postoji na Paliću gde živimo i nije mi se vozilo svaki dan do Subotice dva puta zbog vrtića.
I tako izgleda da stvari ležu na svoje mesto...

Marge drago mi je da sve krece kako treba
nego da pitam iskusne mame...koje vec imaju stariju decu a bile su sa njima na moru kada su bili u uzrastu od oko 2 godine....
elem...jel dete malo za misice? ili je bolji onaj slauf sa rupama za noge?
mislila sam da joj stavim te misice i da je stavim na dusek...pa ako se ne daj boze prevrne(misim drzala bih je ja ne bih je samu pustila) da ne moze da potone
nesto mi je taj slauf sumnjiv...ne deluje mi bas stabilno...imam utisak da se lako prevrce...a i cini mi se da je prevelika za to...ne znam
misim u svakom slucaju ne bi isli u dubinu nego npr njoj do struka ili tako nesto
i kada je moguce nauciti dete da pliva?
znam da kao bebe znaju da gnjure sasvim fino
ja sam naucila da plivam sa 5 ipo i to pokretima kao kuche
ne znam jel dete od 2 godine uopste moze da "pliva" sa tim misicima na rukama(znam da ima i manjih da se kupe)

hvala afro
tako sam i mislila, nego, rekoh da ipak pitam
tamo gde idemo ima fina plaza sa sitnim kamencicima, plicak je nekih 4-5 metara...taman da moze da se igra i sa lopaticom i grabuljicom![]()

kad smo kod pisaja moj malac od kad je uzeo olovki drzi je levom rukom pokusala sam da mu objasnim da ide u desnu ali nisam uspjela dok je kasiku drzao u levoj do jednog trenutka kad je shvatio da mu je desnom valda lakse da je prebacio i sad jede desnom.... mada ponekad i vrati u levu.... sad mene zanima da li se vama cini da mi je djete levak i da nista ne diram ili da probam i dalje da ga forsitram za desnu ruku... ako je rodjeno kao levoruko ja tu nista nebi dirala ali neznam kako idu te faze isprobavanja i ucenja da nesto ne zeznem...![]()

a posto kasno rucamo obicno ne bude gledan za veceru ili pojede neku vocku ili vocni jogurt pre spavanja, a za vikend se i kod mene sve vrti u krug neke zitarice, razni namazi, palacinke sa svi i svacim, zavisi sta mi padne na pamet i za sta sam rapolozena 
hvala afro
tako sam i mislila, nego, rekoh da ipak pitam
tamo gde idemo ima fina plaza sa sitnim kamencicima, plicak je nekih 4-5 metara...taman da moze da se igra i sa lopaticom i grabuljicom![]()

sa prvog letovanja sa svilenom gospodjicom.. 

hocu i ja na moreeee, meni ce ove godine biti trece ljeto kako nigdje ne idemo, prve godine malac se rodio gdje cu sa bebom od nekoliko nedelja, druge ja morala da se vretim na posao a sada sam vec 7 mjesec nije mi bas pametno putovati u ovom stanju... a tako mi se ide .... okupajte se jednom i za mene a sledece godine obavezno idemo bez obzira sto ce beba imati manje od godinu danahocu i ja na moreeee, meni ce ove godine biti trece ljeto kako nigdje ne idemo, prve godine malac se rodio gdje cu sa bebom od nekoliko nedelja, druge ja morala da se vretim na posao a sada sam vec 7 mjesec nije mi bas pametno putovati u ovom stanju... a tako mi se ide .... okupajte se jednom i za mene a sledece godine obavezno idemo bez obzira sto ce beba imati manje od godinu dana

Opet nece da spava, nemoguc je, cmizdri za svaku sitnicu, a ja sam na ivici nerava!![]()