sd76
Zainteresovan član
- Poruka
- 377
Hvala svima, divne ste!![]()
![]()
Srecan rodjendan i od nas
!!!! ( mi sad stigli sa puta pa kasnimo sa cestitkama, nadam se i da primate sa zakasnjenjem Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala svima, divne ste!![]()
![]()
!!!! ( mi sad stigli sa puta pa kasnimo sa cestitkama, nadam se i da primate sa zakasnjenjem

Dakle, neke za razvijanje motorike, ili za ucenje oblika, boja...brojanje i slicno... 
...sta znam, ja sam uvek za neku didakticku igracku...plisanih se grozim, nemaju nikakvu svrhu...Dakle, neke za razvijanje motorike, ili za ucenje oblika, boja...brojanje i slicno...
(bolesna sam, znam)
) a plisane su skroz bezveze mozda neke djecojcice da ih vole ali djecacima su generalno dosadne
... jednostavno mi nije palo na pamet da kupim 
mada smo josh maJi za ovu temu, ali moj malac voli plishane jako ... mozhda to prerastu? i da, ima skoro 8 meseci i josh ni jedan autic ...... jednostavno mi nije palo na pamet da kupim
![]()
ko zna mozda mu se jednog dana i svide za sada obozava sve sto moze rastaviti i sastaviti, sto stvara bilo kakve zvukove, table za crtanje ( kupila mu ja drvene olovke ali je poceo da pise po zidu pa je dobio zabranu dok malo ne poraste
) vodene boje posebno ostavljane otisaka a tek tjesto to je ustanju da se igre satima (nisam mu kupovala plastelin reko manje je stetno ako pojede 
mada smo josh maJi za ovu temu, ali moj malac voli plishane jako ... mozhda to prerastu? i da, ima skoro 8 meseci i josh ni jedan autic ...... jednostavno mi nije palo na pamet da kupim
![]()
Kako ne bi bile zanimljive? super da ima neko da ih voli... moj nije nikad hteo da ih pogleda a dobijali smo ih na tone, kad je bio mali reko porasce bice mu zanimljive kad ono nistako zna mozda mu se jednog dana i svide za sada obozava sve sto moze rastaviti i sastaviti, sto stvara bilo kakve zvukove, table za crtanje ( kupila mu ja drvene olovke ali je poceo da pise po zidu pa je dobio zabranu dok malo ne poraste
) vodene boje posebno ostavljane otisaka a tek tjesto to je ustanju da se igre satima (nisam mu kupovala plastelin reko manje je stetno ako pojede
![]()
Ja mislim da cu mu u njegovoj sobi iscrtati jedan pravougaonik i reci mu da tu moze svrljati sta god zeli, a ostatak zidova da mu budu zabranjeni. Pa kada iscrta taj deo, prekrecimo pa Jovo nanovo![]()

"..

..moji su koristili obe ruke ravnopravno do oko drugog rodjendana..mislim da to rade sva deca..
..crta desnom, pa kad se umori ili je neshto za bojenje na drugom kraju papira - prebaci u levu i nastavi..
..na kraju su se opredelili za desnu, mada bi po zakonima verovatnoce neko trebalo da bude i levoruk
..u svakom sluchaju - nemoj da utichesh nikako na njega, ne mozesh ga naterati ni na jednu varijantu..
..kako mu je zgodnije tako ce raditi i to sam, ne treba da ga uchish..![]()

Primljena je u jasle al od oktobra i jos ne znamo gde