Moj stariji je spavac na mene, ljubi ga majka, ja i on popodne odvalimo po nekoliko sati a nocno leganje je u 22h, tako cu da ucim i ovog malog pa da svi spavamo duuugooo. e jedino kad se ujutru razvalimo do 10h onda popodne nema spavanja.
Novka a starija deca? na njih si zaboravila i oni sigurno traze deo tvoje paznje.
Mnogo su slatki kad progovaraju, moj jos nista ne prica tako da nema bisere
..nisam zaboravila, milice, njih dvoje su super, imaju svoje bube kao i svi tinejdzeri,
ali te bube se rasteruju razgovorom i odrzavanjem poverenja..

..cera je van kuce (tj u shkoli) koliko i tata, od 8-17 ili 18h, vikendom izlazi a ostalim danima ukrademo neki sat uveche da caskamo..

..ona je odgovorna i samostalna oduvek, oko obaveza i oko svojih potreba,
od nje nemam pomoc ali nemam ni briga i problema..

..josh uvek voli da sam u toku sa njenim zivotom, ako se podzapamo "kaznjava" me time shto mi novosti prenosi preko tate..

..mali-veliki bundzija je kod kuce pre ili posle podne, uveche je na treningu svako veche..
..malishani su mu igrachke, oni njega obozavaju a on ima mnogo strpljenja za njih...

..sa jakshom ume da zakrvi poshto ga zachikava, a jaksha je rogati ovan pa kad mu prekipi to se chuje i te kako..

..s njim je bilo malo natezanja oko prihvatanja pojave da za shkolu treba i da se uchi

sa kojom se susreo
prvi put sad, u petom razredu..

..ali sve mi se chini da je uspeo da ukapira - i da mora, a i kako..

..on mi je velika pomoc kad je kod kuce, spoljni momak za prodavnicu, bacanje smeca (u poslednje vreme i jaksha ide s njim,
vazan je kao da ide na sastanak upravnog odbora svaki put

)
..inache je otvoreniji od cerke, oduvek, kod njega je shto na umu to na drumu i prilichno je analitichan i samokritichan (na mamu

)
pa imam utisak da hvatamo probleme u zachetku, a nekad i pre toga..
..sve u svemu, mala deca im nisu narochito promenila zivot, makar u smislu manjka mame (shtavishe, poshto sam full-time kod kuce imaju me i vishe nego shto bi voleli

)
ili manjka vremena i prostora za njihove navike i interesovanja..