Deca 1-3 godine (toddlers)

Andrej otkrio da je super da Fata mrave! :sad2: :dash:
Samo vice: Dodji, bubo, dodji! Pa im daje grancicu: Jedi, bubo, jedi!
Je l' treba da kazem da ne podnosim insekte! :confused:

Pogledajte prilog 237815

Pogledajte prilog 237816

pile malo :) to je taj uzrast i moj obozava bube i generalno sve insekte, vjerovatno razmislja mali su nemogu mi nista :) pcele su mu posebno zanimljive samo cekam da ga koja bocne. :)

Vide oni sve sto ne treba! :)
E, da mi je neko pricao da ce moje rodjeno dete da hvata mrave golim rukama... :sad2:
Ima da mu testiram DNK, mozda su ga zamenili u porodilistu! :lol:

hahahahaha
ja sam lovila leptire i buba mare kao klinka pravila im kucice od cveca :whistling:
mogla sam da ih posmatram satima..
nisam sada neki ljubitelj insekata, ali ih ne mrzim, svaki ima svoju svrhu.. mrzim buba svabe, to me je izludjivalo prosle godine kada je komsija prskao dvoriste do naseg pa su njegove prelazile kod nas a nase kod komsije pored :whistling: a mali ih juri i hvata:roll: fuj bljak i jos ih zove bubamara :zcepanje:

Ma ludilo, cim krene na pod ona trci da prostre neki peskir specijalno za tu priliku da ne sedi na podu "gde se gazi" :)
ja odustala od price, ako nju ne mrzi, opusteno
mada, posto je sve aktivniji, i sve vise puzi po parketu, i ona odustaje polako...sve redje prostire peskirce, vidi valjda da nema vajde :)
a tek kad bude tako poceo po 'ladnom betonu' ima da sizne :) pa ce opet da odustane..i tako...

Ma ludilo, cim krene na pod ona trci da prostre neki peskir specijalno za tu priliku da ne sedi na podu "gde se gazi" :)
ja odustala od price, ako nju ne mrzi, opusteno
mada, posto je sve aktivniji, i sve vise puzi po parketu, i ona odustaje polako...sve redje prostire peskirce, vidi valjda da nema vajde :)
a tek kad bude tako poceo po 'ladnom betonu' ima da sizne :) pa ce opet da odustane..i tako...

Tako je i moja mama, jos miimamo psa, pa ti zamisli ludilo hahaha dodje mi u goste u hvata se za dzoger.. Al se iskulirala vremenom, i danas briska ali manje..

Back