Deca 1-3 godine (toddlers)

Jesi li ga videla, prda moj! :heart:

..presladak ti je prda mali:heart:

...i samo da kazem vezano za mrave, ona nasa cupavica, cucne pored mravinjaka i pokusava
da ih pohvat, majka joj se kao i ti plasi insekata, znas vec kako to moze da izgleda...

...inace smo sve moguce ivicnjake i stepenista "overili" gde god resi da sedne sela je,
ali je stvar u tome da sa njom mora da sedne i onaj ko je seta...:)

Ma ludilo, cim krene na pod ona trci da prostre neki peskir specijalno za tu priliku da ne sedi na podu "gde se gazi" :)
ja odustala od price, ako nju ne mrzi, opusteno
mada, posto je sve aktivniji, i sve vise puzi po parketu, i ona odustaje polako...sve redje prostire peskirce, vidi valjda da nema vajde :)
a tek kad bude tako poceo po 'ladnom betonu' ima da sizne :) pa ce opet da odustane..i tako...

e uvek me zanimalo dal su svekrve tako radile i sa svojom decom :lol:

e uvek me zanimalo dal su svekrve tako radile i sa svojom decom :lol:

Ova moja jeste provereno
i sad prica kako je bila prezadovoljna nekom bakom iz komsiluka koja joj je cuvala starijeg sina
"dodjem ranije sa posla da je iznenadim, a ona mu lepo stavila cebence ispod guze da ne sedi na podu..." :lol:

a i sad je takva ona, nevezano za decu, sve mora da joj bude cakum pakum, cisto, obrisano, prebrisano, zasticeno...al ok...ne smeta

Ant_head_closeup.jpg

Ova moja jeste provereno
i sad prica kako je bila prezadovoljna nekom bakom iz komsiluka koja joj je cuvala starijeg sina
"dodjem ranije sa posla da je iznenadim, a ona mu lepo stavila cebence ispod guze da ne sedi na podu..." :lol:

a i sad je takva ona, nevezano za decu, sve mora da joj bude cakum pakum, cisto, obrisano, prebrisano, zasticeno...al ok...ne smeta

mojoj isto...sve da bude sterilno
al to vec nije moj problem :)

a ona sad zbog psa naseg nece da spava kod nas nikad
kad je svekar umro,bila je u fazonu,ne moze ona sama,ne ume ni sijalicu da promeni,mi moramo da dodjemo kod nje u tih 38 m2 i nabijemo se tu i da se ortarasimo psa naravno,jer njoj smeta prasina

smetao joj je i dim...pa sad pusi
kod nas ne spava jer se zali na neku nepostojecu prasinu...misim ima je kao i kod nje u stanu

hteli smo da prespava nekad ovde,da bude tu ako se mala probudi,da mi malo odemo negde konacno
al jok
misim mozemo kod nje tako al se plasim ako se probudi a mi nismo tu,a nije u svom krevetu,da se ne preplasi...posle sta cu?

al ne da se svekrva pa to ti je

ja joj kazem da preteruje,da joj zivot ceo prodje u ciscenju a nema vajde od toga,toliko nas nije optereceno cistocom pa smo zivi i zdravi...a neki zive u haosu i prljavstini,prasini....uopste ni ne ciste kucu ,pa su i oni zivi
al ne...njoj smeta....
misim ok onda nek ti prodje zivot sa krpom u ruci

:)
sestra od mm isto
al mi zao jer je mlada
posao,ciscenje,bavljenje decom,kopanje po basti/neki drugi posao,spavanje
a njen muz posao/kompjuter,fudbal sa ortacima...blabla

Poslednja izmena:
Takva je moja mama, ceo zivot nesto briska. :roll:
Kod mene-opusteno, odrzavamo koliko mozemo, kad vidim prasinu, ne dobijam tikove dok je ne obrisem, obrisemo kad stignemo.
Nije strokavo, al' nije ni sterilno, ebiga! Evo, Tsuy je bila, zna kako nam je, i prezivela je nekako! :mrgreen:
Naravno, kad dodje svekrva, uvek nadje neku mrvicu/dlaku da pokupi sa poda i odnese u djubre...a kod nje...ma necu ni da komentarisem! :roll:

Moja usisava tri puta na dan.Prasinu brise svaki dan,bukvalno ujutru pre posla i kada se vrati.Za rucak ne seda normalno,nego recimo isprazni serpu,jer bogati supa mora iz cinije da se uzima,pa onda pere serpu,pa duboke tanjire.O peglanju da ne pricam....i tako...

Jesam omasila temu,al vidim da se svekiji pominju pa reko da kazem i ja koju...

Evo ga biser jedan,kupila ja ujutru kiselo mleko da dam Dunji za veceru,ona oko 16h kupila jogurt.Ja odem na aerobik i vratim se i pitam sta je jela,ona kaze jogurt i zitarice.I razlog sto joj je dala jogurt je taj sto je on sveziji...:eek:

...jao devojke citam vas, pa mi pade na pamet moja bivsa sveki...kod nje je sve bilo "cakumpakum" ali se zako kad pomeris milje
ona koja zna da hekla mogla je mustru da uzme...:mrgreen:

..nego moram ovde da vam se pohvalim, danas mi je gostovala Cupavica na rucku...krkala ko velika cura punjene paprike, fil iz jedne
i polovinu paprike, posle jogurt...svasta nesto novo prica...pitam sta si ti babino kaze t'te:heart:

Back