Nastasa
Aktivan član
- Poruka
- 1.410
A sto ne popijes neki lek? Mislim, ako nisi trudna, a ne prijavljujes...![]()

lek mi je uvek poslednja opcija ako nije vestica u pitanju onda moram prvi dan da popijem.. msm lek .. ne nesto drugo 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sto ne popijes neki lek? Mislim, ako nisi trudna, a ne prijavljujes...![]()

lek mi je uvek poslednja opcija ako nije vestica u pitanju onda moram prvi dan da popijem.. msm lek .. ne nesto drugo 
..Jexy, ako ne dojis bebu probaj sa magnezijumom, mojoj cerki se sa 5 dana uzasnih glavobolja migrena smanjila na samo dan, nekad cak samo
par sati....dva meseca se pije po jedna sumeca tableta, pa mesec pauze...ovo nije napamet, to joj je prepisao lekar, kaze da uglavnom vecini
osoba koje pate od migrenoznih glavobolja nedostaje magnezijum...inace je ima od 10-e godine....

Zato mene nije glava bolela dok sam bila trudna. Moracu ponovo uvesti magnezijum. Hvala![]()
..Jexy, ako ne dojis bebu probaj sa magnezijumom, mojoj cerki se sa 5 dana uzasnih glavobolja migrena smanjila na samo dan, nekad cak samo
par sati....dva meseca se pije po jedna sumeca tableta, pa mesec pauze...ovo nije napamet, to joj je prepisao lekar, kaze da uglavnom vecini
osoba koje pate od migrenoznih glavobolja nedostaje magnezijum...inace je ima od 10-e godine....
Pa jedino da ga uzimam duze, al moram da smislim kako, posto me od onog sumeceg boli zeludac
rekla mi je to dr u trudnoci, al nisam mogla zbog vec recenog, jel
pa sam se oslanjala na paracetamol, mada, hvala Bogu u trudnoci nisam imala glavobolje...
..Mivela..?
Ne znam ni zasto sam je prestala piti...Mivela..?

Donat Mg em ima magnezijum em kakis ko novorodjence od nje

Ovo ima logike nije mi palo na pamet moracu da probam...
Pa jedino da ga uzimam duze, al moram da smislim kako, posto me od onog sumeceg boli zeludac
rekla mi je to dr u trudnoci, al nisam mogla zbog vec recenog, jel
pa sam se oslanjala na paracetamol, mada, hvala Bogu u trudnoci nisam imala glavobolje...
...nema na cemu, odlican je protiv glavobolja takve vrste...a zamisli tako malo dete sa takvim glavoboljama da ti srce prepukne...

Andrej Mivelu zove "mami voda" (mamina voda).![]()

moja bratanica ima 8 godina i vec su joj krenule
nasledila od snajke![]()
To ti je Andrejev uticaj.e dete mi progovorilo![]()
dize majicu i stavlja prst u pupak i vice pipi.....pipi
a za ono mo, mo si u pravu
kaze nosi![]()

hhahahah vazi se
jao Irina kuka kad hoce dA kaki...nece u gace a nece ni u nosu...pokusa al nista se ne desi pa stane uhvati se za guzu i kuka li kuka
ja htedo da je stavim na nosu pa je zavrsila stojeci iznad nose a ono upalo u nosu
kakav uspeh
i onda je igracku ubacila u to
pa sam ja igracku ubacila u kantu za djubre
juce se nije nijednom upiskila u gace
piskila je u pelenu napolju samo...al sad idemo bez pelene
sinoc sam pokusala da je namolim da piski cuceci al nema sanse...place
jos je komsinicina mala piskila al iako je videla nju kako to radi,nece
probacu sa nosom napolju opet

Andrej otkrio da je super da Fata mrave!![]()
Samo vice: Dodji, bubo, dodji! Pa im daje grancicu: Jedi, bubo, jedi!
Je l' treba da kazem da ne podnosim insekte!
Pogledajte prilog 237815
Pogledajte prilog 237816
..