Silvie
Aktivan član
- Poruka
- 1.294
Silvie jeste bili kod doktora? Njegov pedijatar treba da postavi dijagnozu o boginjama i evidentira u njegov karton!
Ma jok, sta cu tamo

Bili jutros, dr preporucila krecno mleko.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Silvie jeste bili kod doktora? Njegov pedijatar treba da postavi dijagnozu o boginjama i evidentira u njegov karton!
Silvie jeste bili kod doktora? Njegov pedijatar treba da postavi dijagnozu o boginjama i evidentira u njegov kalrton!
Pa verovatno zato sto sam jos sinoc krenula da se raspitujem za to sta se maze. Volim da cujem iskustva i volim da imam alternativuHehehe. Ne znam zbog cega mislila da si samo do apoteke otisla. Jbg promaklo mi u citamju. Izviniiiiiii
Mi smo.Hello drugari. Dete mi ima 4,5 godine. Dijagnostikovana mu je fimoza. Kad smo bili kod urologa dobili smo kremu Didermal da mazemo pisu i da povlacimo kozicu koliko moze , a 12.2 da dodjemo da dr to uradi. Ima li neko iskustva sa tom procedurom i neki savet? Pozdravcic i hvala unapred
Tara... nisi luda... cak stavise normalno je skroz. Ne bi bilo da je drugacije.mi smo mazali didermal mesec dana,povlacili svko veste i maaaaalo samo se pomaklo
dr nas nije slala kod hirurga ili urologa ali je rekla daceka da nam prodje ova operacija pa ce nas poslati
inace mi sutra na institut, primaju ga,rade analize i ako je sve ok u ponedeljak vade krajnik i stavljaju cevcice
ja sam vec sada neuracunljiva, toliko sam nervozna da je to jezivo, samo da prodje vise i da znam da je sve ok....
nocas ga cujem kasljuca, par puta samo, mozda je d suvog vazduha, ne znam, videcemo sutra sve..samo da prodje taj ponedeljak i samo da on ok to podnese, sada kada samo pomislim da tu scenu kada ga odvode meni se napune oci suzama, jbt kao da sam luda...
razmisljala sam da popijem nesto bas na dan operacije nego ne znam sta a da me ne opije, mada tada vrv ne moze da te opije, ili bas mala doza itd jer ne pijem nista tj nisam ne pamtim...
Hvala drugari, nama su rekli da kupimo Emla kremu da da ne boli dok to radi. Same procedure se ne bojim, kontam da brzo bude gotovo. Vise mi je frka sto posle moramo povlaciti a on nece dati, a sami smo .... Cicak jel ga bolelo kad piski posle? Paki je mnogo osetljiv i znam da ce plakati posle daima i kukati da ga boli :-(.Kaze-moj pisko je ultra osetljiv :-D.
Tara normalno je da si sludjena, ja bih se isto pokidala od sekiracije. Bromazepam od 1,5mg ti je bas slab mada verujem da ce ti pomoci, probaj jedan ovih dana. Ja popijem kad mi je nervozan zeludac, po preporuci gastroenterologa. Mada u trudnoci sam pila bensedin i on mi je suuuuupeeeer...
Ja imam fobiju od piša. Mislim od ovih bebecih od ostalih ne zazirem ahaha!