Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Srecan rodjus!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hvala
Veceras u 00:50 ce napuniti tacno 2 godine
evo je tortica...![]()

bilo je fino
Torta je preukusna ali je jaka...
moskva snit
Irina je sve vreme dok nisu dosli gosti pevala divanj dambiiii, divanj dambiii....(oce reci danas nam je divan dan)
a dok je "duvala" u svecicu, skakala je ko blesava, sva srecna sto je u centru paznje
za razliku od prosle godine kad je uplaseno vristala
klinci su navalili rukama na tortu pa je mm morao da se razmase rukama da bi torta ostala cela dok je ne slikamo
i tako...![]()

..idemo "kao drugari" za jednu ruku, prilichno je spretan i za ovih poslednjih mesec dana
i kuk me boli i koleno i pola krsta, sve sa desne strane, a od jutros me boli i plecka i vrat sa te strane i sva sam poluinvalidna.. 

.
pa moras da se sagned na stranu da malo dete vodis za ruku...nadam se da ce se uskoro pustiti, da se ne iskrivis ko paragraf.
..u'vatila me nostalgija..
..vec..

Novka gde ste bili u Grckoj?
I moj je prohodao na moru, u Grckoj, po vlaznom pesku, bilo mu taman cvrsto za hodanje a meko kad ljosne.
Ali, sad se setih da si ti visoka zenapa moras da se sagned na stranu da malo dete vodis za ruku...nadam se da ce se uskoro pustiti, da se ne iskrivis ko paragraf.

Slike su prelepe. Ponavljam: ti si jedna neverovatna zena![]()
Jedina prednost nas, "malih zena" je ta sto se ne moramo saginjati dok vodamo decu
Kada ste vec krenuli sa slikama, znam da jos nismo toddlersi, ali: