Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
joj ja se i ne secam vise...ukupno skoro dva meseca nije isla....znaci da je bila vise od mesec dana van vrtica....posto se bila razbolela(anginu imala) i onda smo je odveli privatno,pa je zakazao i nisam je ni vodila u vrtic do dve nedelje posle operacije....bili na institutu, zakazali u februaru i vadjenje krajnika i cevcice, do tada da pratimo kontrola jedna i ako se nista ne promeni, adr sumnja da ce, onda operacija
ja sam se smorila, msm ne znam ni ja sta sam ocekivala kada su rezulatati losi skoro godinu dana
ukinula mu sve ab,mukolitike, svu hemiju kojom su ga kljukali u dz jerkaze on uopste nema klasicnu upalu,prosto sekret je nagomilan u srednjem uhu pa se vidi zamuceno i oni odmah to proglase klasicnom upalom i krknu ab
e sad,kako to ide, on mora da bude skroz zdrav? mico kako ste vi sa irinom,povukli je iz vrtica koliko ranije,tj pre operacije? koliko ste bile na institut,koliko traje sve itd?
u bolnici bile 3 dana
Znas kako,dete po pravilu mora da bude zdravo kao ali to pravilo se ne postuje uvek
Irina prvi put,kada je vadila 3 krajnik samo,nije bila bas zdrava...i bila je pod hemomicinom jer joj je gnojio krajnik non stop ako nije na antibiotiku...pa joj je dr dao hemomicin da bi kao izgurala kroz operaciju bez tog gnoja
a drugi putmkad je vadila druga dva je bila zdrava
a Tamara kada je operisala nepcemkao morala je da bude zdrava skroz
tu bas kao forsiraju da ima 10 kg,bar 10 meseci i da bude bas bas zdrava
al ona je imala 9 kg,11 meseci i u nosu su joj nasli dve bakterije...streptococcus viridans i neka acinetobacter sp,za koju nikad cula
pa su konsultovali nekog dr drugog koji je odobrio ipak operaciju(koja traje 3 sata, a krajnici traju pola sata)
a njoj je dan posle operacije procureo nos i imala je temperaturicu 37 sa 5
i umesto 7 dana da lezimo,pustili nas vec peti dan kuci jer je bila guzva
Nemam nista pametno da dodam, ne znam nista na tu temu..