MajaVA
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Mi nemamo inhalator, nije bilo potrebe da ga imamo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi nemamo inhalator, nije bilo potrebe da ga imamo.![]()
j danas dosao iz vrtica sa pecatom na obrazu od krvnickog ujeda
sta im kazete u tim situacijama, da vraca, da prijavi itd?
ja mu objasnjavam da prvo vikne tom deteu da se skloni, ako nece da je slobodno grune, jbg to su stvari gde mora da se brani, u pitanju je jedno dete koje stipa i ujeda i ovo nije prvi put da dolazi sa oziljkom
kapiram ja da svi oni imaju svoje faze ali se bojim da ne pocne i on isto da se ponasa... on se naravno rasplakao jer je ujed bio bas jak, msm ne mozes ni da se odbranis realno...
j danas dosao iz vrtica sa pecatom na obrazu od krvnickog ujeda
sta im kazete u tim situacijama, da vraca, da prijavi itd?
ja mu objasnjavam da prvo vikne tom deteu da se skloni, ako nece da je slobodno grune, jbg to su stvari gde mora da se brani, u pitanju je jedno dete koje stipa i ujeda i ovo nije prvi put da dolazi sa oziljkom
kapiram ja da svi oni imaju svoje faze ali se bojim da ne pocne i on isto da se ponasa... on se naravno rasplakao jer je ujed bio bas jak, msm ne mozes ni da se odbranis realno...
e jbg cicak, bas mi je zao sto se namucio toliko
ja j mazem svako vece tu kortiko kremu i on se bas buni, jedva ga ubedim da pridjem, iako ne radim nista na silu, dakle povucem koliko moze pa namazem, sadato radim stapicem za usi to mu je ok, valjda mu je zanimljivije pa pusti...
mogu misliti ovo kako je jezivo...
drzim fige da bude sto lakse i jednostavnije
svakako ga vodi kod dr da mu to opet uradi, vodi ga privatno kod nekog dr, msm to nije za zezanje, i ne kapiram sto taj dr nije skroz ocistio...
ne verujem da je to takav bol sada posle intervencijeOdradili smo juce ono na pisi.
Sam zahvat nije nista strasno.
Jadan nije znao sta ga ceka, iako sam ja rekla, pa se nije uplasio. Zabolelo je dok mu je to rastavio(ne mogu da kazem secnuo kad krvi nije bilo), drzali smo ga. I cim smo mu vratili kozicu sve ok. Cuo se nije. Bio sjajan taj dan. Apsolutno se nije bunio. Cak ni mazio.
Kad smo dosli kuci, peklo ga je pri mokrenju. Dvaput je piskio i bas ga je peklo. Ja sam mu rekla da ce ga peci. I to prodje za pola minuta i sve ok.
Problem nastaje uvece, jer nam je dr.rekao obavezno svako vece navuci kozicu, oprati, osusiti, namazati kremu i vratiti.
On ne da da se pridje pisi. Ni da se pipne. Od 20 do 22h se ubedjujemo. Nista ne pomaze.
Na kraju ga mm drzi za ruke, ja mu sela na noge i navucem, on se toliko koprcao i vristao i urlikao da sam se ja uspanicila, a ko za inat maloj se zalepi krema za pidzamu i odnese je u dnevnu, u toj panici ja ne mogu da vratim kozicu nazad. Ne zna se ko vise vristi medo ili ja. Stavljam ga pod tus, i dalje ne ide. Vracam ga na krevet i nekako vracam kozicu. Nista nisam uradila, nit oprala nit namazala. Kazem sebi da to vise svom detetu necu u zivotu uraditi. Zamalo se nisam onesvestila.
On i dalje ne da da se pridje ni da se pipne pisa. Ni ne cudi me.
A dr.nam rekao 5 veceri da mazemo gentamicin.
Vodicu ga u hitnu veceras, pa nek oni navlace, peru, mazu, vracaju.
Ja ako budem jos jednom u zivotu morala takav bol detetu da zadam slog ce me strefiti.
Sinoc sam plakala dva sata kao kisa kad su svi zaspali.
Bojim se da ne dobije neku infekciju ako mu to ne mazem, ili da mu opet ne sraste. Odkud znam...
Inace mu dr.nije ocistio skroz svu tu zuckastu smegmu, ne znam zasto. Kaze vi cete ovo sto je ostalo veceras.
Tako da sve u svemu procedura je najlaksi deo.
Cicak ne zezaj nego im daj instrukciju. Tako si kontala pa mu nisi navlacila i sad morate da se mlatite. Ni ja ne volim da navlacim pisu pa navlacim.On ce da pomisli da ne mora vise pa u ponedeljak opet dreka cika.