Deca 1-3 godine (toddlers)

Imali smo zakazanu vakcinu danas. Ustali jutros, spremamo se posle doručka da idemo do dispanzera, pa malo u šetnju, na pijacu i tako.... Tata nam je na odmoru, pa je i Mic kod kuće, ne ide u vrtić, ma milina...
Ali...
Stefko neće da jede, zabušava. Nervozan, plačljiv. Uzmem ga u naručje i vidim topao mi nešto. Ja toplomer - 38 :roll:
Nama se neda da primimo te vakcine kako treba, pa to ti je. Ej, pa koliko kasnimo... strašno... a svaki put ovako ispadne, razboli se, raslinavi se, raskašlje se - a ja ne dam vakcinu da primi ako nije potpuno zdrav, i bez naznaka da će se eventualno razboleti.
Eto ti ga sad, nema vakcine ni ovaj put, premijerni 46-ti. :roll:

шта је у питању?
не желите вакцинацију или мали има неки проблем тренутно?

Ne moze da primi vakcinu dok mu ne uradimo test na alergije.
Mislim, moze ali ja ne dam.

I lepo pise ekcem ali ova nasa dr.nije upisala sve. Ma nezainteresovanost za pacijente... u fazonu zovite me privatno :roll:
Ne rade dobro ni drzavni posao, sto bi ih zvala privatno

- - - - - - - - - -

Boki to je najozbiljnija vakcina. Mislim najjaca. Ne odlaze se za dzabe

Andrej je preslikani otac :D
da li je tako sa svom muskom decom, posto i moje mozes uvek po ocu da prepoznas?
izgledas super, ne znam gde imas taj visak o kome si kukala :P

Jeste, od rodjenja, isti su, kao blizanci!
E, sad ni meni nije jasno ko je lep, a ko ruzan u ovoj kombinaciji. :mrgreen:
I, hvala, siri mi se haljina na pravim mestima :mrgreen:
Ebiga, zalila sam se na 3 kg, nisam na 33 :lol: nego odmah dobijem one jastucice sa strane iznad kukova i slauf, meni to prvo iskoci, onda mi strci iznad farmerki i u uskim haljinama, preliva i nervira me.

Ih sto ste bezobrazne :) Ufatiste se tog primera, a samo sam 'tela da ispricam kakvih sve ima slucajeva :)
MMR se ne prima ako je dete alergicno na jaja i ako ima nekih razvojnih problema. Zaovin mali nije primio ni jednu vakcinu jer je kao beba imao konvulzije.

Ebiga, zalila sam se na 3 kg, nisam na 33 :lol: nego odmah dobijem one jastucice sa strane iznad kukova i slauf, meni to prvo iskoci, onda mi strci iznad farmerki i u uskim haljinama, preliva i nervira me.

sve te razumem, isti slucaj! I mnogo me nervira i mnogo tesko skinem ta 2, 3 kg:sad2:
a onda izadjem napolje i vidim kako devojke opusteno setaju slaufove iznad preuskih i preplitkih farmerki, pa se jos vise iznerviram :lol:

sve te razumem, isti slucaj! I mnogo me nervira i mnogo tesko skinem ta 2, 3 kg:sad2:
a onda izadjem napolje i vidim kako devojke opusteno setaju slaufove iznad preuskih i preplitkih farmerki, pa se jos vise iznerviram :lol:
Ова поводљивост је дословно директно сразмерна мера глоопости и непоимања естетике.
У тим ултра, мега, хипер плитким фармеркама и витке, дугоноге девојке високе 180 сантима на платформама од 15цм+ изгледају здепасто.

Izvinite sto upadam ovako, jeste li na ovoj ili nekoj drugoj temi pricali o autosedistima (ona prava sedeca). Secam se da je bila rasprava pre nekog vremena ali ja nisam nista od toga sacuvala. Pokusavala sam da pretrazim po forumu ali nisam nasla nista pametno.
Ako neko zna nek preporuci neko sediste za kola koje moze i malo (ili mozda malo vise :) ) da se "izvuce/polozi" ako mala zaspi u njemu. :hvala:

Danas bili kod nefrologa i alergologa!
Sve obavili, sve je ok! Alergolog nam napisala da moze da primi mmr.
Prezadovoljna je!
A ja srecna! :)

Izvinite sto upadam ovako, jeste li na ovoj ili nekoj drugoj temi pricali o autosedistima (ona prava sedeca). Secam se da je bila rasprava pre nekog vremena ali ja nisam nista od toga sacuvala. Pokusavala sam da pretrazim po forumu ali nisam nasla nista pametno.
Ako neko zna nek preporuci neko sediste za kola koje moze i malo (ili mozda malo vise :) ) da se "izvuce/polozi" ako mala zaspi u njemu. :hvala:
Neo, mislim da vecina sedista imaju to da s povuku napred u neki polulezeci polozaj
E, zene jel normalno da bebe kad pocnu da stoje drze zgrcene prstice?
Ne znam kako nije izgubila vec taj refleks..a gospojica stala na noge, zuri joj se valjda..

Pedja je ustajao preko prstiju. Kao balerina. Svaki put mislila da ce slomiti stopalo

Upravo sam naručila preko neta za 1.000 dinara. Šta mislite i ima li neko iskustva sa ovim pojasom za prohodavanje?

426632_388860254563942_291551922_n.jpg

Moram da se pohvalim ... pre neki dan je moje dete samoinicijativno skupilo sve svoje igrachke ... a juche isto ... samo shto to uvek radi kod bake, a meni prospe sve shto se prosuti mozhe pa pobegne ... hmmm ... nisam verovala sveki, ali zhena se klela u Boga :pop: ...

danas je jeo vishnje direktno sa drveta ... u bukvalnom smislu,poshto su grane veeeeoma nisko, stane ispod, pa poshto mu je zabranjeno da chupa rukama, on lepo zagrize vishnju i jede ... a kaput, bodi i shta je vec na njemu ce se druzhiti sa Venishem da kraja karijere :zper::roll::lol:

Moram da se pohvalim ... pre neki dan je moje dete samoinicijativno skupilo sve svoje igrachke ... a juche isto ... samo shto to uvek radi kod bake, a meni prospe sve shto se prosuti mozhe pa pobegne ... hmmm ... nisam verovala sveki, ali zhena se klela u Boga :pop: ...

danas je jeo vishnje direktno sa drveta ... u bukvalnom smislu,poshto su grane veeeeoma nisko, stane ispod, pa poshto mu je zabranjeno da chupa rukama, on lepo zagrize vishnju i jede ... a kaput, bodi i shta je vec na njemu ce se druzhiti sa Venishem da kraja karijere :zper::roll::lol:

Pusti dete neka jede, izes kaput :cmok:

Mljac visnje, tu ih jos nisam videla. Bas cudno :think:

I moje dete juče pojeo krastavac i komadić zelene salate!ALELUJA! Pošto on te sirove varijante ne podnosi ovo je bio šok potpuni.
Samo da objavim da su patike Pavle koje imamo, stavljala sam ih ovde kad smo pričale o obući, OČAJ I KATASTROFA :evil: Izlizale su se nedelju dana kako ih je nosio a evo sad su počele da se cepaju.Plaćene su oko 4 ipo hiljade.Msm, malo li je...Ovo su prve Pavle patike, tj njihova obuća i poslednje koje smo kupili.Ja sam njemu stvarno kupovala od raznih proizvođača i svi su bili sasvim ok osim ovh.Tragedija.Baš sam popizdela.

- - - - - - - - - -

I moj slini.Za sad ''samo'' to :roll:

Mi imamo Pavle cizme i Pavle sandale i ok su mi i jedne i druge...ja majku mu :think:
al dobro je da znam da obratim paznju

Ivanu je otekla leva ruka, tacnije levi palac i ono jastuce na dlanu ispod palca
ne zali se, ne place, ne boli ga
nemam pojma od cega mu je to
mozda ga nesto gricnulo sad kad smo bili kod mojih, nema gde se nije zavukao....

Back