Imali smo zakazanu vakcinu danas. Ustali jutros, spremamo se posle doručka da idemo do dispanzera, pa malo u šetnju, na pijacu i tako.... Tata nam je na odmoru, pa je i Mic kod kuće, ne ide u vrtić, ma milina... 
Ali...
Stefko neće da jede, zabušava. Nervozan, plačljiv. Uzmem ga u naručje i vidim topao mi nešto. Ja toplomer - 38

Nama se neda da primimo te vakcine kako treba, pa to ti je. Ej, pa koliko kasnimo... strašno... a svaki put ovako ispadne, razboli se, raslinavi se, raskašlje se - a ja ne dam vakcinu da primi ako nije potpuno zdrav, i bez naznaka da će se eventualno razboleti.
Eto ti ga sad, nema vakcine ni ovaj put, premijerni 46-ti.

Ali...
Stefko neće da jede, zabušava. Nervozan, plačljiv. Uzmem ga u naručje i vidim topao mi nešto. Ja toplomer - 38
Nama se neda da primimo te vakcine kako treba, pa to ti je. Ej, pa koliko kasnimo... strašno... a svaki put ovako ispadne, razboli se, raslinavi se, raskašlje se - a ja ne dam vakcinu da primi ako nije potpuno zdrav, i bez naznaka da će se eventualno razboleti.
Eto ti ga sad, nema vakcine ni ovaj put, premijerni 46-ti.

nego odmah dobijem one jastucice sa strane iznad kukova i slauf, meni to prvo iskoci, onda mi strci iznad farmerki i u uskim haljinama, preliva i nervira me.

... 

Izlizale su se nedelju dana kako ih je nosio a evo sad su počele da se cepaju.Plaćene su oko 4 ipo hiljade.Msm, malo li je...Ovo su prve Pavle patike, tj njihova obuća i poslednje koje smo kupili.Ja sam njemu stvarno kupovala od raznih proizvođača i svi su bili sasvim ok osim ovh.Tragedija.Baš sam popizdela.