mini_me
Iskusan
- Poruka
- 6.119
Pauk možda?Hoće od pauka tako...
Ma da, iskustva su različita, al nama su ove jedine Pavle i eto kako su se pokazale.Msm...I Polino uzimamo i one su ok da, al nemamo jednu marku, šta nam padne pod ruku otprilike to uzmemo.
Ma da, iskustva su različita, al nama su ove jedine Pavle i eto kako su se pokazale.Msm...I Polino uzimamo i one su ok da, al nemamo jednu marku, šta nam padne pod ruku otprilike to uzmemo.

Izlizale su se nedelju dana kako ih je nosio a evo sad su počele da se cepaju.Plaćene su oko 4 ipo hiljade.Msm, malo li je...Ovo su prve Pavle patike, tj njihova obuća i poslednje koje smo kupili.Ja sam njemu stvarno kupovala od raznih proizvođača i svi su bili sasvim ok osim ovh.Tragedija.Baš sam popizdela.
, i ove MC su malo povece, ali su ok. Pelene sam oprala bez omeksivaca, suse se, pa cemo ih sutra i isprobati. Idemo prepodne na plazu, taman da testiramo nove kupacke gacke.
Znaci krenuo je javljati. Super da prepoznaje kada krece da kaki, Junior zna samo kada treba da piski, za kakenje cemo izgleda jos sacekati 
jedino krem sir, ali super je ideja za zumance+krem sir. To je bas voleo u NS. Mada, tamo je tamanio i peceno jaje/kajganu/kuvano jaje, a ovde ni da primirise 

... ako nadjesh onaj grchki jogurt, on je bash gust, probaj njega