Tucite decu da vam posle ne tuce policija
Daleko je to od tuce dece, ja imam obicaj da ga okrznem po licu (nije to samar vise je mazenje, ali tacno zna sta to znaci) ili ga lupnem po peleni.
Ne znam samo sta cu kada skinemo pelenu?!
Ja sam mislila da je samo Junior juce/nocas/danas pre podne bio kako da vam kazem hmhm malo "cudan" (kada kazem "cudan" mislim "nemiran" tj nemoguc

). Sinoc se budio dva puta, histerisao, popio mleko, pa odplakao jos jednu turu. Jutros ustao u 6, bio nemoguc sve do spavanja u 10:30, a inace leze u podne. Na sta li ce liciti ovaj danasnji dan
Ništa, nastavićeš da pljeskaš po guzi

Ne znam, meni Mic nije nešto imala takve ispade. Možda svega jednom... pa da, sećam se samo jednog puta, i nije dobila batine. U radnji smo bili i trčala je od gondole do gondole, pravila čuda, vrištala kada smo je zvali da dodje... Pa je uhvatim za ruku, a ona se izmigolji i pobegne... pa je uzmem u ruke, a ona se vrpolji, vrpolji, sklizne i zbriše

Taj jedan put je to bilo. Kada smo je izveli iz radnje, izgrdila sam je i kaznila da nema crtaća 3 dana. I nije ih gledala cela 3 dana. Ona je izdržala, a kako sam ja izdržala njeno navaljivanje i molbe, ne pitajte. Od onda - nikada više. Inače je razumna, hoće da posluša. Mislim, nestašna jeste, ali nije to bezobrazno dete, već nestašno. E, zato, kada je izvedemo u park, može da radi šta hoće. Isprazni se, potroši svu energiju, pa posle nema ni snage da besni
Zato će ovaj mali da mi popije krv. Lepo se to već sad vidi. Mislila sam za Micku da je tvrdoglava, ali tek sam vidim u kakvoj sam zabludi bila

, Ćkole je najtvdoglavije dete koje sam u životu videla. Koliko puta mm u šali kaže - e vidi se da ti je ćale Bosanac

Micki sam potrefila model vaspitanja, bar za sad, a šta ću sa njim nemam pojma. Još lutamo i ispitujemo šta kod njega pali, jer naravno, nisam blesava da bijem dete od nepunih 15 meseci. Nju šljepnem ponekad, retko, a on će, osećam, da dobija svaki dan
Inače, prošlo mu je crvenilo na licu. Ima još nekoliko krupnih bubuljica, ali mislim da je to imao i juče ujutru, da nije od jagoda. Huh, ne ponovilo se, iako nije bilo dramatično, ne želim da se onako prepadnem više nikada.