Deca 1-3 godine (toddlers)

Jel neka od vas psiholog ovde?

Zsuki javi se pod hitno i meni treba psiholog. Odlepicu od ove firme, jos nema plate za januar :dash:
Moje dete me je sinoc odusevilo. Bio nam je u poseti mali komsija sa kojim inace Pavle uopste ne voli da se igra i uvek bezi od njega. Sinoc se sve vreme smesio i davao mu igracke. Uzimao je jedan po jedan autic i govorio - dan, dan, i stavljao mu u ruku, a mali nije hteo da uzme. Medjutim Paka je bio uporan i dok mu nije ponudio sve autice nije se smirio:heart:

- - - - - - - - - -

Do sada smo kosu stalno prali kosilijem. Kada je vreme da se pređe na drugi šampon, ova moja ima baš čvrstu i gustu kosu, a kada perem kosiliem već sutradan deluje prljavo. Koji šampon preporučujete ?

Sebamed je super, ali je skup. Mi koristimo Nivea i zadovoljni smo!

Ja ne znam sta je sa Irinom
Odjednom nece u vrtic...kaze ne voli vise i nece
ujutru cim otvori oci, krece bojkot
inati se, nece da se obuce....jutros nije htela u bus da udje

sledece nedelje uopste nece ici,pusticu je da odmori malo, ionako prvi i drugi nece ici pa neka je i ova 3 preostala dana
tamo posle bude super,al dok je ne uguram u sobu to je haos
bukvalno moram da je uguram unutra....vristi i place ko da je prvi put dosla....onda spijuniram pa vidim da se smiri posle par minuta i kao sve super

opet je pocela i da navaljuje da je nosim.,....i sto vise odbijam to je gore
tako da mi ne gine da je nosim(to kad ide u vrtic,inace ne)
pojma nemam sta je u pitanju...dal je neko od dece dira tamo...ili su vaspitacice mozda vikale na nju zbog necega....ne znam
juce je tata isao po nju i kad su se vratili, jos uvek je bila ljuta na mene

Zaklina, srecan rodjendan sinu!
Nek ti je ziv i zdrav i onako buckast! Medenjak! :heart:

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 283484
Celo jutro je u kuhinji.
Samo dupe viri iz plakara... :mrgreen:

Poza mi je dobro poznata, razbio mi je jedan loncic i dzezvicu. Najezim se i derem se ko sumanuta kad pocne da otvara redom, a najvise me nervira kad dok perem sudove iskoristi priliku pa otvori fioku i unutra pocne da petlja i da vadi sve zivo.

Ja sam to reshila ovako: neke fioke mozhe, neke ne mozhe - ne sme da otvara ... mozhe da uzme samo jednu stvar iz fioke : recimo onu silikonsku chetkicu za mazanje kolacha ili lopaticu teflonsku i sl. ... mozhe da pakuje iz "svoje" police , tamo sam spremila sve plastichno --- sudove, tacne i sl. ... ponekad treba malo podviknuti, ali uglavnom funkcionishe :zper:

jeo je boraniju I grashak- BEZ REAKCIJE ---- JUPIIIIIIII !!!! :super:

..mi kuvamo zajedno od kad umeju da sede.. :lol:
..baby-friendly kuhinja, sve shto im je dostupno (nema onu rezu za zakljuchavanje) je popunjeno onim shto je bezbedno, kuvaju oni kuvam ja.. :lol:

..aleksej ima jedan plav nokat na palcu noge, pao mu poklopac od sherpe na njega dok je izvlachio neshto iza.. sad je triput pazljiviji.. :mrgreen:

I mi sve zajedno skoro oduvek. Pravim ja prošlo leto tortu sa belim korama, stavljam u 8 belanaca 16 kašika šećera po dve,pa mutim i zabrojim se. Kaže mi sin : stavila si dve, pa dve i još dve kašike šećera. Tako da nam je torta ispala super, zahvaljujući njemu od 3godine.

..mi kuvamo zajedno od kad umeju da sede.. :lol:
..baby-friendly kuhinja, sve shto im je dostupno (nema onu rezu za zakljuchavanje) je popunjeno onim shto je bezbedno, kuvaju oni kuvam ja.. :lol:

..aleksej ima jedan plav nokat na palcu noge, pao mu poklopac od sherpe na njega dok je izvlachio neshto iza.. sad je triput pazljiviji.. :mrgreen:

mmmm, daaaa ... moja kuhinja je velichine za jednoipo anoreksichnu kuvaricu :zcepanje: ... Armin mozhe jedino na podu da bude :( ...

mmmm, daaaa ... moja kuhinja je velichine za jednoipo anoreksichnu kuvaricu :zcepanje: ... Armin mozhe jedino na podu da bude :( ...

Ja sam vec mislila da napravim Junioru kuhinju, cak sam videla i ideju na FB od kartonske kutije, ali se sve mislim da ce prvo probati popeti se i SESTI na nju, a nema sanse da ga izdrzi :cepanje:

Dala sam mu malo testa kada sam pravila kiflice. Joj odusevljenja :heart: Ali mi je duze trajalo brisanje njegove okoline nego svo ostalo spremanje.

Bili smo danas na aerodromu i gledali smo aviJone :zper: Cak pored "izloga" za gledanje ima mala igraonica, pa smo maximalno iskoristili prepodne. Isli smo da se testiramo koliko nam vremena treba od kuce do aerodroma, da znamo kada budemo isli po goste :tajna:

Greenpeace је објавио списак произвођача ГМО производа:

1 Snickers
2 Супе Campbell
3 Пиринач Uncle Bens Mars
4 Чај Lipton

5 Mars M&M
6 Twix
7 Milky Way
8 Cadbury (Кадбери) чоколада, какао
9 Ferrero
10 Nestle чоколада
11 Чоколадни напитак Nestle Nesquik
12 Безалкохолни напитак Соса-Соla
13 Sprite, Fanta
14 Pepci-Соla
15 7-Up
16 Сосови Knorr
17 Кекс Parmalat
18 зачини, мајонези, сосови Hellman’s
20 зачини, мајонези, сосови Heinz
21 Дечји напитак Nestle
22 Hipp
23 Abbot Labs Similac (млеко у праху за бебе)
24 Јогурти, кефир, сир, дечји напитак Denon
25 McDonald’s мрежа „ресторанов“ брзе хране
26 чоколадс, чипс, кафа, дечји напитак Kraft
27 кечап, сосови. Heinz Foods
28 дечји напитак, производи „Делми“ Unilever

http://www.magacin.org/2013/04/greenpeace-spisak-proizvodjaca-gmo-proizvoda/

Back