citam vas i pripremam se na vreme

sto kaze mini me
ja sam mu od cetvrtog meseca, taman kad prodjose 'glavobolje' zbog napredovanja, grcica i cuda, uvela rutinu, tj, poceli da ga kupamo posle slagalice, sikenje i spavanje
on zaspi bez ikakvih peripetija oko njega, bude poprilicno umoran i sto bi se re reklo, gotov... te je dovoljan samo taj mali finis u vidu kupanja i na pola sikenja on je u carstvu snova
sad od promene sata kupamo se posle osam, vec oko pola devet je u krevetu
spava sam u svom kreveticu, u nasem krevetu je samo za ono jedno sikenje u toku noci, oko dva, tri, i ono prvo jutarnje oko pet il 6
tada mi je lakse tako lezeci....
inace ja sam bila ta kojoj je odgovaralo da spava s njim prva dva meseca, a tada je moj dragi odlucio da mi 'ne da' vec lepo svako u svoj krevet

moram priznati da sam od tada pocela lepse da spavam, mislim, meni i sad nekada dodje da ga uzmem i privijem uz sebe i da tako zaspimo
pa ko ne bi voleo da je usukan sa malom guzom
al sva se izlomim, ne mogu lepo da se opruzim , rasirim, opustim, sva budem u grcu i u grcu se probudim

i tako
sad je imao ovih dana malo cesca budjenja nocu, dal su zubi il onaj 4 month sleep regression, ko ce ga znati, ali sad je opet sve ok

a preko dana odrema i po 3 puta
eno dremao je jedno pola sata oko 7 ujutru, (ebi ga, rano se digne, pa mu se prispava hehhe )
i sad drema, tj spava, evo vec nekih sat i po.... obicno ima jos jednu dremku od sat i po, dva oko dva, tri posle podne....
ona prva jutranja mu je jedina kratka, to mu je samo jutarnje osvezenje

i totalna sam nemajka, i nosanje smo skoro skroz proredili, mislim ne skroz, ali smo po ceo dan uglavnom na podu, tu se igramo, tu spava, na rukama je uvece pred kupanje, kada se unervozi malo i to je to....
naravno i po potrebi ako ima neku 'epizodicu' al sve redje
uglavnom, on je toliko dobar da se ja nekad pitam jel on moje dete

hahaha, ma strasno
moji matorci celu prvu godinu sa mnom nisu spavali, bila sam nemoguca....
kontam da me to ceka garant s drugim heheh