Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e, mama,mama, pa slusa se i sting, i sade, i enigma, i pink floyd, i gomila yazzera.... ali i S.O.D. ilil dream theatre, ili vlasnici mog avatara...? fates warning... i jos mnogotoga... mnogo.... mnogo....mnogo..... a boldovano se odnosilo na cvrsci zvuk panthera, slayer, type o negative... ima jos mnogo toga mrzi me da nabrajam... :super:

Ma šta da ti kažem, omatorilo se. Išla bih pre neki dan, da sam mogla, samo da zevam u Majka, i dalje mi je secret crush. :whistling: Od novijih pravaca mi nekako leži gothic, ti Finci su onako baš... FINI. Pre izvesnog vremena su Punished svirali u Kristijanu, nije ti KV daleko, pa prošetaj nekad, nisam išla, mada se od ranije znam sa pevačem i bubnjarom a sad sam skontala da im je basista na PF Kraljevo i zasad se solidno slažemo. Oni su neki HC, GC, 'ebem li ga.

I ja retko snimim neku debelu alternativa ribu, secam se Aki (punkerka, do duse, kao i ja sto sam bila) bila plava, vitka....kod SKC-a se pilo pivo i ''mancesterka'' na stepenicama, ali nije bilo sala..:) I na Akademiji je bio bas gotivan svet.

a kako si to malo punkerka, mislim, sve to ima veze sa nacinom razmisljanja, a manje sa muzikom, ja nikad nisam voleo da me zovu HM, bas zbog toga sto slusam svasta nesto... ali u dusi sam rocker, buntovnik, nisam vise klnac, daleko od toga, ali mislim da nikad necu da prestarim taj nacin razmisljanja, mozda mi bude odgovarala neka"mirnija" mjuza, ali nikada necu moci da prihvatim razmisljanja pojedinih sa ove teme... pozz:ok:

Nele, pa ovako, ne nosim vise roze chiroki, martinke retko kad, ne slusam toy dolls, dead kennedys, pistolse, exploited, etc, mada kad igrom slucaja, puste na TV-u ili sl. uvek mi nesto toplo oko srca...;)
To je bila faza 1. punk, faza dva je rock, tu sam i ostala, samo rock u vise nijansi. I hip-hop...Znam nema veze jedno sa drugim, ali, zavisi od raspolozenja. Volim i bachatu i soul, ali rock mi je nekako najdrazi. A i nacin zivota u rock fazonu. U slobodno vreme..;)

Nele, pa ovako, ne nosim vise roze chiroki, martinke retko kad, ne slusam toy dolls, dead kennedys, pistolse, exploited, etc, mada kad igrom slucaja, puste na TV-u ili sl. uvek mi nesto toplo oko srca...;)
To je bila faza 1. punk, faza dva je rock, tu sam i ostala, samo rock u vise nijansi. I hip-hop...Znam nema veze jedno sa drugim, ali, zavisi od raspolozenja. Volim i bachatu i soul, ali rock mi je nekako najdrazi. A i nacin zivota u rock fazonu. U slobodno vreme..;)

:super::bye:

punk is teacher ..rock is preacher :worth:

int-0507-civet.jpg

E, a ovo je bio sex - drugs and punk..:
sidnancyDM2608_468x495.jpg
Nisam dugo videla Sidovu sliku, jao pa klinac bio, 22, kad se overio..:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back