- Poruka
- 10.459
ne ovo je tema zabave....
JK revolution....
dobro... za svakoga drugačije... ja sam samo izneo svoje (skoromno) mišljenje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JK revolution....
dobro... za svakoga drugačije... ja sam samo izneo svoje (skoromno) mišljenje...
JK revolution....
Sidov izbor spota mi je bio malo bljak, nisam baš luda za '80-tim godinama XX veka.
ceca?...pffff pa ceca je moj idol bre
pceca....bre...kako to ne znash choveche...![]()
Moras priznati da su u spotu opasne cice!Inace, nemam ja veze sa tim stilom...daleko od toga!
Evo vam i devojke iz abonosa...bas su debele a?
e, mama,mama, pa slusa se i sting, i sade, i enigma, i pink floyd, i gomila yazzera.... ali i S.O.D. ilil dream theatre, ili vlasnici mog avatara...? fates warning... i jos mnogotoga... mnogo.... mnogo....mnogo..... a boldovano se odnosilo na cvrsci zvuk panthera, slayer, type o negative... ima jos mnogo toga mrzi me da nabrajam...![]()
I ja retko snimim neku debelu alternativa ribu, secam se Aki (punkerka, do duse, kao i ja sto sam bila) bila plava, vitka....kod SKC-a se pilo pivo i ''mancesterka'' na stepenicama, ali nije bilo sala..I na Akademiji je bio bas gotivan svet.
Samo malo...![]()
Zavisi, kako me citas..![]()
Samo malo...![]()
Nele, pa ovako, ne nosim vise roze chiroki, martinke retko kad, ne slusam toy dolls, dead kennedys, pistolse, exploited, etc, mada kad igrom slucaja, puste na TV-u ili sl. uvek mi nesto toplo oko srca...
To je bila faza 1. punk, faza dva je rock, tu sam i ostala, samo rock u vise nijansi. I hip-hop...Znam nema veze jedno sa drugim, ali, zavisi od raspolozenja. Volim i bachatu i soul, ali rock mi je nekako najdrazi. A i nacin zivota u rock fazonu. U slobodno vreme..![]()
Nele, pa ovako, ne nosim vise roze chiroki, martinke retko kad, ne slusam toy dolls, dead kennedys, pistolse, exploited, etc, mada kad igrom slucaja, puste na TV-u ili sl. uvek mi nesto toplo oko srca...
To je bila faza 1. punk, faza dva je rock, tu sam i ostala, samo rock u vise nijansi. I hip-hop...Znam nema veze jedno sa drugim, ali, zavisi od raspolozenja. Volim i bachatu i soul, ali rock mi je nekako najdrazi. A i nacin zivota u rock fazonu. U slobodno vreme..![]()
Zar mu nije mama donela heroin,za taj poslednji fiks..?
A bese stvarno sladak decko...![]()