Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako to da se metalke uvek debele!!!? (kada kazem "uvek" ne generalizujem nego mislim "uopste") Ne samo metalke, nego uopste ribe koje slusaju neku stranu muziku r'n'r, ili uopste neku OK muziku su obicno nikakve... Nose martne... I tako dalje... Da ne detaljisem!

Leševa i akrepa ima svagde , no naravno ne mislim ni da su debele devojke po defaultu ružne , nađe se i po koji dobar primerak ;-)
Što se tiče metalki nisam nešto naročito primetio , čak mi deluje obrnuto da ima daleko više mršavih i anoreksičnih ...

Kakav plichak....
Goticarke su debele zato da bi im korset lepshe stajao, hipichke su debele zato shto se ne vidi ispod sirokih suknji,metalke su debele zato shto su tako cool,pankerke su debele zato shto ih bash briga,seljanke su debele zato shto je i Stoja...zene su debele zato shto treba da greju mladunce u pecini i to je u redu. Mrshave zene su izmislili ****** modne industrije....

Bravo majstore! :klap: :worth:
Uzasno me nervira taj nametnuti trend mrsavih "riba" (ma kakve ribe, to su lesevi...)
Nema nista sladje od debelih nogica (Seka Aleksic je za moja shvatanja jos i mrsava...), u mini suknji, pa jos i sa mrezastim carapama...
:vatromet:

kafe?
ne dam milku!
pa da te mimi gleda kako sama jedes

Ma ja bih to dok ona spava. :lol: A kafu ne pijem. ;)

Sad stvarno, čemu vodi ova tema? Samo prepucavanje ko je mršav, ko je debeo, generalizacija... Čini mi se da je posle onog Pipinog posta komotno mogao da se stavi katanac. A postavljač, koliko vidim, već odavno nije aktivan na forumu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back