- Poruka
- 258
Nesto mi zapada za oko odavno....
A kako je ovaj forum krcat intelektom verujem da cu sigurno naci odgvor...
Kako to da se metalke uvek debele!!!? (kada kazem "uvek" ne generalizujem nego mislim "uopste") Ne samo metalke, nego uopste ribe koje slusaju neku stranu muziku r'n'r, ili uopste neku OK muziku su obicno nikakve... Nose martne... :shock: I tako dalje... Da ne detaljisem!
S druge strane ribe koje u glavi imaju samo grand paradu (i zicu da im drzi usi) uvek izgledaju sredjene ko bombone!!! Ono solarijum fitnes, tetovaze (na ledja gola) pirsinzi, oblace se sexy... Pravo meso!!
Kako to dolazi?? Da li sexy telo ima neke veze sa izborom muzike??
svasta. Znaci ne sme covek ako ima gitaru da svira curi rok, posto, ako nabode neku bas dobro solazicu ova ce momentalno da se udeblja ... btw. ne smes tako pricati jer u grandu imas dosta metal muzike, to jest delovi pesama su cesto metal, nekad i black (Marinko Rokvic uvod na distorzijama za "Ovo je moja kuca ziveo sam tu") da ne znas dal ce da lome gitare il poju narodno. E sad, rok je po meni nesto drugo, vise umetnicko od metala, i ja mislim da je rok dosta razlicit od metala. Rok ne lici na grand, a metal lici.