Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nesto mi zapada za oko odavno....

A kako je ovaj forum krcat intelektom verujem da cu sigurno naci odgvor... ;)

Kako to da se metalke uvek debele!!!? (kada kazem "uvek" ne generalizujem nego mislim "uopste") Ne samo metalke, nego uopste ribe koje slusaju neku stranu muziku r'n'r, ili uopste neku OK muziku su obicno nikakve... Nose martne... :shock: I tako dalje... Da ne detaljisem! ;)

S druge strane ribe koje u glavi imaju samo grand paradu (i zicu da im drzi usi) uvek izgledaju sredjene ko bombone!!! Ono solarijum fitnes, tetovaze (na ledja gola :mrgreen: ) pirsinzi, oblace se sexy... Pravo meso!! :lol:

Kako to dolazi?? Da li sexy telo ima neke veze sa izborom muzike ;) ??

svasta. Znaci ne sme covek ako ima gitaru da svira curi rok, posto, ako nabode neku bas dobro solazicu ova ce momentalno da se udeblja ... btw. ne smes tako pricati jer u grandu imas dosta metal muzike, to jest delovi pesama su cesto metal, nekad i black (Marinko Rokvic uvod na distorzijama za "Ovo je moja kuca ziveo sam tu") da ne znas dal ce da lome gitare il poju narodno. E sad, rok je po meni nesto drugo, vise umetnicko od metala, i ja mislim da je rok dosta razlicit od metala. Rok ne lici na grand, a metal lici.

svasta. Znaci ne sme covek ako ima gitaru da svira curi rok, posto, ako nabode neku bas dobro solazicu ova ce momentalno da se udeblja ... btw. ne smes tako pricati jer u grandu imas dosta metal muzike, to jest delovi pesama su cesto metal, nekad i black (Marinko Rokvic uvod na distorzijama za "Ovo je moja kuca ziveo sam tu") da ne znas dal ce da lome gitare il poju narodno. E sad, rok je po meni nesto drugo, vise umetnicko od metala, i ja mislim da je rok dosta razlicit od metala. Rok ne lici na grand, a metal lici.

:hahaha:...ti si blesav skroz,ne verujem:lol::lol::lol:...

Odakle ti to znas?

Pa uso sam u profil da joj vidim slike i vidim od tebe lepe komentare. Stvarno, dobro izgleda j.b.je... picikana prava, e sad, vidim ovde cim je ona odgovorila odgovorila si i ti (pratis je znaci)... a kako se oblaci na tim slikama moze da vidi svako jer je to javno jeli zar nije?, naravno, ne zna se jeli goticarka, nisi je pitala:super:

Poslednja izmena:
Pa uso sam u profil da joj vidim slike i vidim od tebe lepe komentare. Stvarno, dobro izgleda j.b.je... picikana prava, e sad, vidim ovde cim je ona odgovorila odgovorila si i ti (pratis je znaci)... a kako se oblaci na tim slikama moze da vidi svako jer je to javno jeli zar nije?, naravno, ne zna se jeli goticarka, nisi je ptala:super:

A kolko vidim i background joj je crn:super:

Pa uso sam u profil da joj vidim slike i vidim od tebe lepe komentare. Stvarno, dobro izgleda j.b.je... picikana prava, e sad, vidim ovde cim je ona odgovorila odgovorila si i ti (pratis je znaci)... a kako se oblaci na tim slikama moze da vidi svako jer je to javno jeli zar nije?, naravno, ne zna se jeli goticarka, nisi je ptala:super:

Baby Jane je extra cura u svakom pogledu, a ja sam musko, samo da znas ;)

Ma to sa gotikom ,onakvom sminkom,to je skroz preterivanje,nekako je ceo tj potpuno negativan i mracan pogled na ljude i svet preteran,nepotreban.

Jedino lepo kod njih jeste oblacenje.

E ja sam se jednom nasminkao *** kad sam nesto svirao, da bi dobio na "mracnosti" jer trebalo je da bude mracno. Crnim onik kreonom drugaricinim usne. To je bilo pre godinu, ne znam sto mi je to znacilo i nisam ponavljao. :rotf::rotf::rotf:

Baby Jane nije goticarka. Ne znam na osnovu cega si to zakljucio?

Nisam ja to zakljucio, vec samo konstatujem da bi je neko koga to zanima (ti) trebao to i pitati, a ja ne znam jeli goticarka, mislim da slusa sve a i ne poznajem je nismo razmenili pp ni jedan a na javni pricali nesto malo, nego sam samo upao u profil da vidim slike njene, i sad srecem 5 6 komentara od tebe tamo PLUS vidim da je pratis po temama, PLUS vidim da bi trebao na osnovu stvari koje ti necu ponavljati da pomislis da mozda jeste goticarka, pa da je pitas jeli. Reko sam vec na osnovu cega...:rotf:

Najcesce to curama bude prolazna faza, bas kao i Nati. Bitno je da se muzika (Metal) voli, a oblacenje je nebitno. Nazalost, klinke najcesce zele tim mracnim detaljima da izigravaju neke opake pojave, sto je tragi-komicno.

dal je moguce da ova tema tako dugo opstaje? :???:
debele metalke,pa debele metalke...
a kad odes na splav, sve sam celulit po splavu.....lepe i zgodne se i ne vide od debelih utegnutih riba koje se gube kada chuju lukasa ili cecu... :roll:
ja videla....usput....sreca pa nisam doshla da bih ushla na splav,inache bi me samlele ovako mrshavu

dal je moguce da ova tema tako dugo opstaje? :???:
debele metalke,pa debele metalke...
a kad odes na splav, sve sam celulit po splavu.....lepe i zgodne se i ne vide od debelih utegnutih riba koje se gube kada chuju lukasa ili cecu... :roll:
ja videla....usput....sreca pa nisam doshla da bih ushla na splav,inache bi me samlele ovako mrshavu

Sto si ljubomorna...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back