Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eh sad.....vitka sam,chak bih slobodno mogla da budem malo deblja,slusham trance i ne ide bash da izgledam kao indira radic....:roll:

dodushe ne oblachim se kao kada sam imala 17 i nemam vise manijachke frizure ali utegnutost i to.....no me...

Pazi još nečeg zajedničkog bemti...:eek::lol: Retka smo mi sorta u brdovitoj zemlji Balkana XXI veka...

Nego gde stiže sa ostavljanjem cigareta...?

danas ti je debljina sve sto ne izgleda kao kostur.........eto

:super: Ili što kaže ona najmlađa Kovač u onoj teens seriji, ideal lepote beogradskih momaka se meri na kuhinjskoj vagici.

Dok sam slušala isključivo... pa ne metal, nego uopšteno taj malo žešći zvuk, uglavnom se nisam nešto sređivala ali u teretani, gde je nenormalno da recimo usred leta vežbaš u trenerci i širokoj majci, nije prolazio trening da me ne startuje bar 1 mladi majmun koji me nije znao iz grada i nije znao gde inače izlazim i kako se oblačim (mada se mnogima svidela kombinacija cokula i vrućih pantalonica ili mini haljine-tirolke, ako ih se neko seća). Pih, njihovog razočarenja kad me pitaju de izlazim, ja im kažem i onda oni konstatuju onako razočarano, da, tamo zlazi i taj-i-taj iz njihovog komšiluka (za koga su mu mama i tata rekli da ga izbegava).... :rotf::rotf::rotf:

Znači, generalizacija te vrste nije na mestu. BTW Senoviti, ložim se i dan-danas na tvoj avatar. :rumenko:

nato jel to treba da zaključimo da te "ima"...?

Nego, mad'r...lepo si ti ovo sročila... Baš si u pravu... I ja se tako ponekad šlogiram kako su klinci današnjice priglupi... Doduše ne startuju me u teretani, ali vidim...

Dal je Černobil, šta li je...

:rotf:Ja sam metalka pa sam mrsava :rotf: treba da nabacim koju kilu
nis' ne jedem :rotf:

Mislis ravna si ko daska?

OK Ima i toga... :lol:

tema mu je o'k, a on...ko ga šljivi...nick nije važan...

Pogadja pravo u centar! ;)

aleksej, ili kako god... ako ti se ne svidjaju, a ti ih zaobidji... znam mnogo riba koje su u tom fazonu, ali se oblace sasvim normalno, ili ako se oblace, izgledaju kao prave bombe... po meni nije ta spoljasnost koja cini coveka... ili zenu... a ti ako se lozis na grandovke samo izvoli, pa njih je bar pun k....! :otkacio:
pozz za boricku i natu :super::bye:

Da sam ja na njegovom mestu ;) i zaobilazio bi ih samo tako!

Poz za fensi ribe! :)

eh sad.....vitka sam,chak bih slobodno mogla da budem malo deblja,slusham trance i ne ide bash da izgledam kao indira radic....:roll:

dodushe ne oblachim se kao kada sam imala 17 i nemam vise manijachke frizure ali utegnutost i to.....no me...

Trance je ipak nesto drugo....

A da mi neko obijasni pojam..debele..:confused:

bracniparnedeljezx7.jpg

:super:

nato jel to treba da zaključimo da te "ima"...?

Nego, mad'r...lepo si ti ovo sročila... Baš si u pravu... I ja se tako ponekad šlogiram kako su klinci današnjice priglupi... Doduše ne startuju me u teretani, ali vidim...

Dal je Černobil, šta li je...

Pa pazi, to je bilo pre nekih 5-10 godina, otprilike i uglavnom su bili mojih godina ili po koju stariji, ne znam koliko ti imaš godina, ja sam u kategoriji 25-30 i neće biti ukrajinska nuklearka koja je kixnula, pre ovi naši ratovi i siromašna ishrana tamo negde početkom '90-tih... Baš nešto malopre preturam po dubinama ormara i nailazim na te neke stare stvarčice, moja (dosta mlađa) sestra od ujaka nije mogla da veruje da sam ja nosila takve stvari, naročito su je zbunile dekoltirane majčice. Imala je potpuno drugačiju predstavu o svojoj starijoj sestri-rokerki i otišla je zamišljena... Mislim da je bila blizu :sad2: jer sam joj razbila te fenserske iluzije. I još kad joj pričam da sam se družila sa njenim profesorima iz srednje dok smo mi sami išli u srednju, totalno je izbacim iz takta.

a meni nikako ne ide u glavu kako neko ko slusa metal moze da ima kg viska,
nezavisno od pola

uz svo ono vristanje i skakanje, trose se kalorije k'o lude :ok:

Imali smo u društvu samo jedu extremno debelu devojku ali su nju stvarno svi obožavali jer je ovako lafčina, sve ostale smo bile prosečne ili iznad proseka (eh, uspomene...) Htedoh da kažem, Tanja je uvek puno pažnje posvećivala muzici, uvek je imala nove albume čim izađu, njena mama je bila šokirana jednom kad je probala da onako odskače uz jednu stvar, ne sećam se više koju, i videla koliko energije treba za to... Nije do skakanja i vrištanja.

Poslednja izmena:
Daj,bez uvrede ali ti si pun predrasuda. Vodi racuna o tome da veliki broj tih devojaka ( ne kazem sve,ali ih ima) se povode za sto otkrivenije-to bolje.Toliko nisko misle o sebi da veruju da jedino ako se skinu u dopicnjak i brus mogu nekom da se svide.A ako je tebi manjak samopouzdanja sexy meni sigurno nije..Sasvim bi druga stvar da se oblaci tako zato sto voli,onda je to ok,svakom svoje. Al da se spustas samo da bi se izdigla,ne. Poenta : polovina tih devojaka se ne oblaci tako jer to voli,to je njen stil,vec jer su nesigurne.Hrane svoje samopouzdanje onim sto vide u ogledalu,bez njega bi se osecale kao nista.A ako je to sexy.. Ne kazem za sve da su takve.Sto se tice solarijuma,fitnesa and co..Ja slusam hip hop i treniram ga,vecina mojih sa treninga idu u teretane i treniraju sto sportova plus tako da to da samo ''grand parada people'' rade nije tacno. S druge strane poznajem ljude koji slusaju samo narodnjake i oblace se sasvim normalno,a fancy izdanja imamo svi svi od reperki do metalki..I sta cemo sad?

Poslednja izmena:
e,ali one posle kukaju sto "on" ne slusa sta prichaju,sto nema postovanja prema njima itd....
a svi mushki koje znam,su rekli da bi sa takvima samo na jedno veche bili a fine devojke koje nisu polu gole bi "uzeli" za vezu...logichno...

Te debele bi bile u grandu da su dobre ribe a ovako se prave da spoljasnju lepotu (koju nemaju) odbacuju i da paznju poklanjaju unutrasnjim vrlinama!
A druga stvar, nisu sve "metalke, rokerke, pankerke" ruzne i debele...idi na jedno glam rock vece u Vrtoglavicu i videces da su sve ribe 10000x bolje od svake koju si ikada u grandu video! E to su prave rokerke...zestoke i opasne macke... mmmm

Ja nekako razmisljam da ruzne i debele ribe bivaju "proterane" od strane onih lepih i napucanih i onda te ruzne idu na ta sklj mesta gde se pusta sklj muzika. Al ok je i to pa svako treba da zivi i da ima prostor za sebe. :) Mada uvek kad odem u tako neko metal mesto padnem na dupe kako dobrih riba ima i tamo, bas se uvek pozitivno iznenadim. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back