n-a-t-a
Ističe se
- Poruka
- 2.102
ima takvih u ns-u koliko hoces
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eh sad.....vitka sam,chak bih slobodno mogla da budem malo deblja,slusham trance i ne ide bash da izgledam kao indira radic....
dodushe ne oblachim se kao kada sam imala 17 i nemam vise manijachke frizure ali utegnutost i to.....no me...
danas ti je debljina sve sto ne izgleda kao kostur.........eto
Ja sam metalka pa sam mrsava
treba da nabacim koju kilu
nis' ne jedem![]()
tema mu je o'k, a on...ko ga šljivi...nick nije važan...
aleksej, ili kako god... ako ti se ne svidjaju, a ti ih zaobidji... znam mnogo riba koje su u tom fazonu, ali se oblace sasvim normalno, ili ako se oblace, izgledaju kao prave bombe... po meni nije ta spoljasnost koja cini coveka... ili zenu... a ti ako se lozis na grandovke samo izvoli, pa njih je bar pun k....!tkacio:
pozz za boricku i natu![]()
eh sad.....vitka sam,chak bih slobodno mogla da budem malo deblja,slusham trance i ne ide bash da izgledam kao indira radic....
dodushe ne oblachim se kao kada sam imala 17 i nemam vise manijachke frizure ali utegnutost i to.....no me...
A da mi neko obijasni pojam..debele..![]()
nato jel to treba da zaključimo da te "ima"...?
Nego, mad'r...lepo si ti ovo sročila... Baš si u pravu... I ja se tako ponekad šlogiram kako su klinci današnjice priglupi... Doduše ne startuju me u teretani, ali vidim...
Dal je Černobil, šta li je...
nato jel to treba da zaključimo da te "ima"...?
Nego, mad'r...lepo si ti ovo sročila... Baš si u pravu... I ja se tako ponekad šlogiram kako su klinci današnjice priglupi... Doduše ne startuju me u teretani, ali vidim...
Dal je Černobil, šta li je...
a meni nikako ne ide u glavu kako neko ko slusa metal moze da ima kg viska,
nezavisno od pola
uz svo ono vristanje i skakanje, trose se kalorije k'o lude![]()
a meni nikako ne ide u glavu kako neko ko slusa metal moze da ima kg viska,
nezavisno od pola
uz svo ono vristanje i skakanje, trose se kalorije k'o lude![]()
Imali smo u društvu samo jedu extremno debelu devojku ali su nju stvarno svi obožavali jer je ovako lafčina.
sto kazu,lepse je kada se ne vidi,pa da te zanima kako izgleda,nego kada je sve na izvolte...ali devojke to ne kapiraju....
definishi sklj muziku....
- 1:08 do 1:40 ovo mora bit dobro za uz seks