Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e ne znam da li je ovo neko vec napisao... ali...
zenske osobe koje slusaju rock i metal uglavnom nose siroke stvari koje bi im isto tako stajale i sa plus 5 kilograma. tako se goje, a ne primete.
a ove -grandovke-.. pa one su vecito utegnute tako da mnogo brinu o liniji, drze dijete, izgladnjuju se..
ja to iz iskustva-nosim siroku garderobu pa nisam ni primetila da sam za kratko vreme nabacila par kilograma.. na vreme sam primetila.. he he..
i zakljucak je-nemojte nositi mnooogo siroke stvari ako hocete da ostanete mrsave!!!!!!!!! he he he

forgotten vampire:
e ne znam da li je ovo neko vec napisao... ali...
zenske osobe koje slusaju rock i metal uglavnom nose siroke stvari koje bi im isto tako stajale i sa plus 5 kilograma. tako se goje, a ne primete.
a ove -grandovke-.. pa one su vecito utegnute tako da mnogo brinu o liniji, drze dijete, izgladnjuju se..
ja to iz iskustva-nosim siroku garderobu pa nisam ni primetila da sam za kratko vreme nabacila par kilograma.. na vreme sam primetila.. he he..
i zakljucak je-nemojte nositi mnooogo siroke stvari ako hocete da ostanete mrsave!!!!!!!!! he he he

Hehe dobra teorija, a mozda cak idei obrnuto: Prvo postanu debele a onda nose siroke stvari jer ih je blam, a onda posatnu jos deblje... :twisted:

Sta znam ovde se bas devojcice oblace cool. Martinke, minitji, uske bokser majce, karirane kosuljice, crni lak, crveni karmin ili onaj drugi stil patikice,, trenerke na kukove i mini majcice. Eto, kao ja kad sam bila mala..;)Do duse ovaj drugi stil i danas u slobodno vreme, a i na poslu moram da sam komotno obucena - ko ce sa stiklicama u obracune sa ulece. Mada volEm -stiklice, platforme itd....red je kad se izlazi..:)

A ja suprotno video. Nekako kada god upoznao neku metalku...(a totalno ne volim taj nacin zivota), bila je lepa kao Bog. Savrsene crte lica, savrseno telo... ali ebiga.... crna sva... i meni kao takva... negativna.
Ali i pored tih lepih, vidjao sam zaista model- Covek-zena. Kontejner. Fuj.

Aleksej_BASO:
Nesto mi zapada za oko odavno....

A kako je ovaj forum krcat intelektom verujem da cu sigurno naci odgvor... ;)

Kako to da se metalke uvek debele!!!? (kada kazem "uvek" ne generalizujem nego mislim "uopste") Ne samo metalke, nego uopste ribe koje slusaju neku stranu muziku r'n'r, ili uopste neku OK muziku su obicno nikakve... Nose martne... :shock: I tako dalje... Da ne detaljisem! ;)

S druge strane ribe koje u glavi imaju samo grand paradu (i zicu da im drzi usi) uvek izgledaju sredjene ko bombone!!! Ono solarijum fitnes, tetovaze (na ledja gola :mrgreen: ) pirsinzi, oblace se sexy... Pravo meso!! :lol:

Kako to dolazi?? Da li sexy telo ima neke veze sa izborom muzike ;) ??

Metalke uzivaju u zivotu bez odricanja od piva, cipsa, vutrice a grandovke zive za uzivanje da uzivaju u njima samimama.

e ovako.....GLUPE,GLUPE PREDRASUDE....vi fenseri prvo naucite razliku izmedju metala i Metalike,pa onda prosipajte neke mudrosti!Nego....nazalost,vecina metalki zapravo jeste ruzna.Ali one imaju mnogo vise u glavi od ljubiteljki grand parade.(cast izuzecima)To sto se fenserima ne svidja njihov nacin oblacenja je ok,jer njima i ne treba da se svidja!Isto kao sto se meni ne svidja kad vidim nekog nalickanog lika u roze majci sa sljokicama.TAKVI MI SE GADE!Nebitno je sta oblacite,ali gledajte da sta god obucete udarite neki svoj licni pecat,jer je ful osecaj biti jedinstven.I naravno,slusajte pravu muziku!ROK JE KEVAAAAAAA

elekantno popunjena,"blago" okruglasta matalka sam jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i bash me brigaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sada cu kod arapaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
da se prodam za sto kg plemenitih metalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol:

Nema na cemu.....i jedno pitanje?Zasto ne pricamo o tome kako su metalci ruzni debeli klosari koji sede u parku sa 2l piva + su cupavi monstrumi i slusaju neku fuj muziku od koje bi i vrapci(da nisu pocrkali od smoga) crkli od bleje na njihovom prozoru?!!!
Odgovoricu sama: ZATO STO ONI TO NISU:)
Ali jedna nova tema mi je na pameti:KAD STE POSLEDNJI PUT VIDELI VRAPCA?zapitajte se...:)

bloodnica:
e ovako.....GLUPE,GLUPE PREDRASUDE....vi fenseri prvo naucite razliku izmedju metala i Metalike,pa onda prosipajte neke mudrosti!

Nisam neki fenser, ali odgovoriic, Znam razliku, Metallicaje super, obozavam je slusam je od 90te... :) A metal je shit... :?

bloodnica:
Nego....nazalost,vecina metalki zapravo jeste ruzna.Ali one imaju mnogo vise u glavi od ljubiteljki grand parade.(cast izuzecima)

True, true... Ali sta vredi "pamet" kade je gabor... Nemoj mi prodavati te fore, "izgled nije bitan"...

bloodnica:
Nema na cemu.....i jedno pitanje?Zasto ne pricamo o tome kako su metalci ruzni debeli klosari koji sede u parku sa 2l piva + su cupavi monstrumi i slusaju neku fuj muziku od koje bi i vrapci(da nisu pocrkali od smoga) crkli od bleje na njihovom prozoru?!!!

I to je tacno...

bloodnica:
i samo radi podsecanja cu vam reci da i Andjelina Dzoli slusa metal i rok,i cak se pojavila u spotovima slavnih grupa kao sto su Stonsi.A ona je,igrom slucaja,NAJLEPSA ZENA NA SVETU,a ne Stoja iliti Seka.

Prvo Andjeline je meni ruzna. Da si je videla bez kilo sminke i ti bi mislila isto... ;)

A to sta radi u propagandne svrhe stvarno nema veze...

Ovo su prave fancy (otmene) devojke...

Girl-at-computer2.jpg

Business-Girl-Poster-C12105468.jpeg

A ne one cobanke koje srecete po gradu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back