Debele metalke!

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Daj,bez uvrede ali ti si pun predrasuda. Vodi racuna o tome da veliki broj tih devojaka ( ne kazem sve,ali ih ima) se povode za sto otkrivenije-to bolje.Toliko nisko misle o sebi da veruju da jedino ako se skinu u dopicnjak i brus mogu nekom da se svide.A ako je tebi manjak samopouzdanja sexy meni sigurno nije..Sasvim bi druga stvar da se oblaci tako zato sto voli,onda je to ok,svakom svoje. Al da se spustas samo da bi se izdigla,ne. Poenta : polovina tih devojaka se ne oblaci tako jer to voli,to je njen stil,vec jer su nesigurne.Hrane svoje samopouzdanje onim sto vide u ogledalu,bez njega bi se osecale kao nista.A ako je to sexy.. Ne kazem za sve da su takve.Sto se tice solarijuma,fitnesa and co..Ja slusam hip hop i treniram ga,vecina mojih sa treninga idu u teretane i treniraju sto sportova plus tako da to da samo ''grand parada people'' rade nije tacno. S druge strane poznajem ljude koji slusaju samo narodnjake i oblace se sasvim normalno,a fancy izdanja imamo svi svi od reperki do metalki..I sta cemo sad?

:rotf:

e,ali one posle kukaju sto "on" ne slusa sta prichaju,sto nema postovanja prema njima itd....
a svi mushki koje znam,su rekli da bi sa takvima samo na jedno veche bili a fine devojke koje nisu polu gole bi "uzeli" za vezu...logichno...

ma ne znam dal bi i na jedno vece... možda ono kao: da zadovoljim svoj ego, ko je .... kad je glupa... ali nisam u tom fazonu...

@ spomzorusha pa mushkarcima...
mozda ne tebi......?
zar nije lepse kada je otkriveno samo malkice,tek da se nasluti lepota koja je ispod odece,a ne kada je riba gola i sve se vidi...sta je onda tu zanimljivo?

@ spomzorusha pa mushkarcima...
mozda ne tebi......?
zar nije lepse kada je otkriveno samo malkice,tek da se nasluti lepota koja je ispod odece,a ne kada je riba gola i sve se vidi...sta je onda tu zanimljivo?

Meni ne... Na taj nacin "malo otkriveno" kako ti zamisljas.

Necu prepisivati nego cu lepo citirati nesto sto je jedna forumasica napisala. I kako je lepo definisala nacin razmisljanja odredjenih devojaka.

...Ali fenseri? Strašno! Mislim, ej, roza majica? Sta te devojke misle? Roza! Užas! Tu boju treba zakonom zabraniti, to je boja promiskuiteta. Naravno da ima mnogo lepših i boljih stvari za oblačenje, recimo istegljene potkošulje ili izbledele crvene, braon ili crne majice predugačkih rukava. Koliko je to lepše i ukusnije, a ne taj fenserski kič! A čizmice na štiklu? Ju, tek to! Šta misliti o devojkama koje nose visoke štikle na farmerice? Zna se! Fine i obrazovane devojke ne nose štikle, to je za one nemoralne i nenormalne. Ženska noga najlepše izgleda u martinama ili u nekim drugim ravnim cipelama koje su mnogo ženstvenije i elegantnije. A cirkoni? Ma ne na čizmama, svugde ih nose, zamislite i nakit sa cirkonima imaju! Umesto da lepo nose recimo drveni nakit ili kožice oko vrata, nešto što ima i umetničku vrednost! A ne samo da šljašti i privlači poglede. I dugine boje - kako je to samo neukusno, treba biti skroman, nositi nešti sivo, crno, teget, braon, a ne te depresivne boje roza, ljubičasto, zeleno, plavo, prosto ih je neprijatno gledati! Nisi samo pomenula plavu kosu, kako da to zaboraviš, to im je glavna karakteristika! Mrzim plavuše, sve su one glupe droce, praznoglave, samo misle na provod, pare i seks, ne poznaju prave vrednosti, a ovi naši muškarci su jadni što padaju na te plitke i jeftine bednice, umesto da otvore oči i vide druge devojke koje nisu toliko upadljive, ne šminkaju se i ne doteruju, njima to nije potrebno, jer imaju druge kvalitete.

:rotf:

My point..

stoja16ds1.jpg

VS

10_Keira_Knightley_FHM-1.jpg

megan-fox-sexiest-woman-2008_02-1-1.jpg

xin_01050318083191430231-1.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back