DEBELA?

• Začetnik teme Začetnik teme Ana_BG1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
moze_bolje:
Pa pise ti lepo u citatu koji si sama odabrala: "ako se potrudi" :-x
A ajde da vidim ovde jednog koji ce iskreno misleci da kaze da mu je sexy debela devojka i svo to salo sto se talasa dok ide... :razz:

Јесте, а коме је генетика таква да је висок 150 цм, ако се заиста потруди и ако му је стало, може да порасте и до 180!
И обрнуто, онај високи може да се смањи, снагом воље!

Ма даааај, цео живот сам била мршава, сви у породици су високи и мршави...а увек сам јела у огромним количинама...и ништа!

И често сам слушала реченице: ''Ти ћеш бити секси тек око 40. године живота, кад добијеш облине''...''Боље да муља него да жуља...''

Па де сад удеси свима!

Најбитније је себе прихватити и заволети, а тада ће те волети и други.
Свака роба има купца! :wink:

Ines1864:
@Banshee
Ok onda... nego ja se samo plašim ekstrema, pošto sam i sama jednom bila deo te priče, pa onda samo idem okolo i upozoravam kad primetim nešto što na to makar liči....Sorika, ako sam te uvredila, moj post je bio dobronameran....Pozz! :-D
ma nije problem,dobronamerni saveti su uvek dobrodosli,a posebno od nekoga ko zaista zna sta prica.
nego eto ja muku mucim sa mojim nasledjem pa kukam na sav glas :)

Hellen:
Јесте, а коме је генетика таква да је висок 150 цм, ако се заиста потруди и ако му је стало, може да порасте и до 180!

Ма даааај, цео живот сам била мршава, сви у породици су високи и мршави...а увек сам јела у огромним количинама...и ништа!

И често сам слушала реченице: ''Ти ћеш бити секси тек око 40. године живота, кад добијеш облине''...''Боље да муља него да жуља...''

Па де сад удеси свима!

Istina ziva, dokazano.

Nemoj izjednacavati nepromenjivost visine sa debljinom, dont mix frogs with grandmothers... Visina kao ni broj prstiju na ruci ne mogu da se menjaju, ali debljina moze! Isto vazi i za mrsave. Svako ko se potrudi i jede vise naravno da ce se ugojiti, e sad samo da prione na posao. Samo ti jedi vise pa ces da vidis, ne moze to da ispari, ugojices se! A debeli ako jedu manje smrsaju. To je opstepoznato samo jedino sto su ljudi labilni kada je menjanje navika u pitanju.

Hellen:
...''Боље да муља него да жуља...''

Па де сад удеси свима!

Свака роба има купца! ;)
Puna si umotvorina. Poslovica poslovicu stize.

Svako ko se potrudi i jede vise naravno da ce se ugojiti, e sad samo da prione na posao. Samo ti jedi vise pa ces da vidis, ne moze to da ispari, ugojices se!

Па није баш тако...Читала сам додуше да је лакше ослабити него угојити се...
Ја нисам успевала, а одувек једем у огромним количинама... У једној фази сам чак, између осталог, свакодневно јела по 6 принцес-крофни дневно (по 2 после сваког оброка)...и ништа! :?

Сећам се, одем на море са 2 другарице, оне обе на дијетама, ручак преполове (ја поједем и њихово), не вечерају (ја поједем и њихово)...а кад смо се вратиле са мора, оне на истој килажи, а ја ослабила 2 килограма! :shock:

Једноставно, такав метаболизам, и на то се не може баш много утицати... (може се, можда, под условом да вршиш насиље над собом, али да ли је то онда корисно? :-? )

imam drugaricu koja je ko prutic mrsava,a jede ko mecava,ali stvarno.i pokusavala je da se ugoji tako sto je zdrala i zdrala cak i vise nego pre - i to sve neku jaku hranu cipseve,cokolade,pice - a to je zaista fascinantna kolicin hrane a eno je i dalje je sasusena...neko ima takav metabolizam,i taj ce se ugojiti,i tok verovatno samo reda radi kad pocne u da mu se usporava metabolizam za mnogo mnogo godina...

Hellen:

Па де сад удеси свима!

ili jos bolje za dobru svinju nema loshih pomija:)

Hellen:
Па није баш тако...Читала сам додуше да је лакше ослабити него угојити се...
Ја нисам успевала, а одувек једем у огромним количинама... У једној фази сам чак, између осталог, свакодневно јела по 6 принцес-крофни дневно (по 2 после сваког оброка)...и ништа! :?

Сећам се, одем на море са 2 другарице, оне обе на дијетама, ручак преполове (ја поједем и њихово), не вечерају (ја поједем и њихово)...а кад смо се вратиле са мора, оне на истој килажи, а ја ослабила 2 килограма! :shock:

Једноставно, такав метаболизам, и на то се не може баш много утицати... (може се, можда, под условом да вршиш насиље над собом, али да ли је то онда корисно? :-? )
Prepriča mi moj spostveni život u par rečenica :lol:
Ceo život sam jela ko da pantljičara moje pantljičare ima pantljičaru i ceo život izgledala ko da sam iz gladi utekla. I uvek je prvi komentar ljudi "ma moraš lepo da jedeš i da vidiš kako ćeš se popuniti", a onda kad me vide u akciji, bude :shock: :shock: :shock: .

Fala Bogu, metabolizam počeo malo da se usporava u 26-27oj. Kad sam se ugojila 7-8kg nije se ni primećivalo :lol: Isti konfekcijiski broj ;-)
Sada imam 16kg više od te famozne Bijafra-težine i konačno izgledam kako treba 8-)

Ja sam 174 cm visoka i nikako da dostignem tih 55kg,koje sam sebi uvrtela u glavu.Uvek je 58,59,zavisi kako su rasporedjeni praznici :D.Leti smrsam,pa se opet ugojim cim zahladi,i tako non-stop setam.A toliko se bolje osecam kad smrsam da je neverovatno.

Nivea, ma kako se tebi cinilo 55 kila na tvoju visinu je malo. Ja sa 60 kila (178 visoka), izgledam grozno, kao tuberan a sa 64/65/66 koliko mi je normalna kilaza, vazim za sitnu- gradjena sam ko pescani sat te me mozda struk vadi, ali nevermind. Nego u kom smislu se osecas bolje? Fizicki ili psihicki?

Pa i psihicki i fizicki.U sustini sam mrsava,imam tanke ruke,struk,sve,ali mi se sav visak skupi na butinama,i tu imam sigurno 2 kg vise.Grozno mi je kad sednem i dotaknem taj deo-kao da nije moj.Nekako kao da nemam osecaj u njemu,i onda pomislim da mi salo gusi nerve.Znam da je smesno,ali odmah mi to prodje kroz glavu.I kad smrsam,taj deo kao da ostane.Mrzim osecaj kad potrcim a ono se "ljulja".Jooojj!!!

nivea_soft:
Ja sam 174 cm visoka i nikako da dostignem tih 55kg,koje sam sebi uvrtela u glavu.Uvek je 58,59,zavisi kako su rasporedjeni praznici :D.Leti smrsam,pa se opet ugojim cim zahladi,i tako non-stop setam.A toliko se bolje osecam kad smrsam da je neverovatno.

Бррр...174-55? :-?
Ја сам са 174 најбоље осећам када имам 62-63 килограма.....додуше, ја сад имам и година...;-) (Кад спаднем на 60 већ сам првише мршава.)

Back