moze_bolje
Primećen član
- Poruka
- 814
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
yebiga...izgleda da zaista nema pravila...i da sve zavisi od konstitucije, tezine kostiju...ja recimo cenim da je moja idealna tezina 62 a visoka sam 180...a imam 64-65 tretnutno...cak sam imala i manje od 60 i smatram da nisam delovala premrsavo... jednostavno vitka sam, a sa druge strane imam definisane misice...Hellen:Бррр...174-55? :-?
Ја сам са 174 најбоље осећам када имам 62-63 килограма.....додуше, ја сад имам и година...;-) (Кад спаднем на 60 већ сам првише мршава.)
nivea_soft:Pa i psihicki i fizicki.U sustini sam mrsava,imam tanke ruke,struk,sve,ali mi se sav visak skupi na butinama,i tu imam sigurno 2 kg vise.Grozno mi je kad sednem i dotaknem taj deo-kao da nije moj.Nekako kao da nemam osecaj u njemu,i onda pomislim da mi salo gusi nerve.Znam da je smesno,ali odmah mi to prodje kroz glavu.I kad smrsam,taj deo kao da ostane.Mrzim osecaj kad potrcim a ono se "ljulja".Jooojj!!!
Nisam, nemam sise uopšte, a BMI mi je tačno 30Banshee:debo si![]()
malo manje toberlona..Ana_BG1:imam 63kg a visoka sam 175cm
da li sam debela?
idol...:malo manje toberlona..
al nishta sho se ne mozhe popraviti
nikad ne reci nikadidol...:hehe... a ja salo na sebe nem shanse da nabacim....
Jbt ko sebe da slušam pre samo 2 godine.idol...:hehe... a ja salo na sebe nem shanse da nabacim....
Jel mogu da pozajmim ovu rečenicu da je malo exploatišem? Baš mi se dopada ovakvo objašnjenje.dr:Meni stvarno nije jasno oko cega se raspravljate.Cifre su jedno a realan izgled je nesto sasvim drugo, pored visine i tezine u proceni da li je neko debeo ili mrsav koriste se i drugi parametri, tipa debljine koznog nabora.