DEBELA?

• Začetnik teme Začetnik teme Ana_BG1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hellen:
Бррр...174-55? :-?
Ја сам са 174 најбоље осећам када имам 62-63 килограма.....додуше, ја сад имам и година...;-) (Кад спаднем на 60 већ сам првише мршава.)
yebiga...izgleda da zaista nema pravila...i da sve zavisi od konstitucije, tezine kostiju...ja recimo cenim da je moja idealna tezina 62 a visoka sam 180...a imam 64-65 tretnutno...cak sam imala i manje od 60 i smatram da nisam delovala premrsavo... jednostavno vitka sam, a sa druge strane imam definisane misice...
kada bih imala 70 po formuli visina - 110 bila bih ko od brega odvaljena i imala bih mnogo nepotrebnog sala.
mada, zelim da napomenem da meni uopste nije ruzno ako devojka ima malo jacu guzu kukove, ili kada je punija a da je to proporcionalno rasporedjeno...stavise, ume da bude jako sexy...jos ako ima obline - grudi kukove guzu pa to je onda prava rasna zenka! i ma koliko da je sve relativno, tvrdim da ama bas nijedna devojka koja je ostavila podatke na ovoj temi nije debela! ;-)

nivea_soft:
Pa i psihicki i fizicki.U sustini sam mrsava,imam tanke ruke,struk,sve,ali mi se sav visak skupi na butinama,i tu imam sigurno 2 kg vise.Grozno mi je kad sednem i dotaknem taj deo-kao da nije moj.Nekako kao da nemam osecaj u njemu,i onda pomislim da mi salo gusi nerve.Znam da je smesno,ali odmah mi to prodje kroz glavu.I kad smrsam,taj deo kao da ostane.Mrzim osecaj kad potrcim a ono se "ljulja".Jooojj!!!

Dva po dva... pa nula.... nemoj da se igras sa zdravljem, bre!
Kao prvo, sa tom kilazom ne mozes da imas viska. Bolje bi bilo da normalno jedes i da imas oko 60 kila a da vezbas- pomoglo bi ti i u psihicko i u fizickom smilu (nista nebi ljuljalo, nebi bila podhranjena)

moj predlog za najzdravije i najefikasnije mrsavljenje je posetiti nutricionistu. ja sam do pre godinu gana imala oko 83-84kg. i za nekih sest sedam meseci dosla do linije od 64kg. samo uz pomoc zdrave ishrane
ISHRANA – PO SAVETU NUTRICIONISTE

 Doru~ak najkasnije do 10h: 3 ka{ike muslija ( ovas, je~am i ra` ) + jogurt ( Imlekov VIVA + ili ELLA (Suboti~anska mlekara) ) ili 50gr. Ra`ene kifle ( ili crnog ili ra`enog hleba) + salata od povr}a + jogurt

 U`ina izme|u 12h i 1h: 250gr. vo}a ( sve osim banane ) ili ~a{a negaziranog soka

 Ru~ak u 15h: supa ili ~orba od posnog pile}eg mesa bez zapr{ke (belo meso bez ko`ica )-1 tanjir + 50gr.hleba ( crnog ili ra`enog hleba ) + ~inija salate + 100gr.mesa barenog ili dinstanog na 1 ka{iki maslinovog ulja ( piletina, teletina, junetina ) ili 100gr. Ribe ( osli}, sku{a, losos ) + jedna kutla~a dinstanog povr}a
JEDAN DAN U NEDELJI BEZ MESA

 U`ina izme|u 12h i 1h: 250gr. vo}a ( sve osim banane ) ili ~a{a negaziranog soka

 Ve~era u 20h: 3 ka{ike muslija ( ovas, je~am i ra` ) + jogurt ( Imlekov VIVA plus ili ELLA (Suboti~anska mlekara) ) ili 50gr. Ra`ene kifle ( ili crnog ili ra`enog hleba) + salata od povr}a + jogurt ili 50gr. Integralnih makarona sa prelivom od ke~apa ili dinstanih pe~urki + jogurt

_________________________________________________________________________________
 Povr}e : sve je u neograni~enim koli~inama osim krompira, pasulja, gra{ka, boranije ( 80gr. ) i pirin~a ( 1 {aka ); kada su za ru~ak krompir i pirina~ ne jede se hleb
 Mo`e se piti i mleko od 1,6 % masno}e umesto jogurta
 Priprema ribe: riba se dinsta ( riba+ malo za~ina +sok od jednog limuna ili 1 ka{ika jabukovog sir}eta+ 300gr. Vode + 1 ka{ika maslinovog ulja)
 Za doru~ak se mo`e praviti sendvi~ sa salatom i barenim belancem( 1-2 belanca )
 Dozvoljeno je piti ~aj, kafu, mineralnu vodu i negazirane sokove ( sokovi su samo za u`inu ), limunadu i sume}e vitaminske tablete
 ~aj, kafu i limunadu mo`ete sladiti zutim {e}erom ( 1-2 ka{i~ice )= ne koristite zasla|iva~e, kancerogeni su
 Za prvih mesec dana za u`inu je preporu~ljivo jesti grejfrut -– topi masne naslage

idol...:
hehe... a ja salo na sebe nem shanse da nabacim....
Jbt ko sebe da slušam pre samo 2 godine. :lol:

sun.gif

dr:
Meni stvarno nije jasno oko cega se raspravljate.Cifre su jedno a realan izgled je nesto sasvim drugo, pored visine i tezine u proceni da li je neko debeo ili mrsav koriste se i drugi parametri, tipa debljine koznog nabora.
Jel mogu da pozajmim ovu rečenicu da je malo exploatišem? Baš mi se dopada ovakvo objašnjenje. :D

sun.gif

Narode sta vam je!Mi smo svi prolupali.U Italiji "Zemlji mode"kako oni vole da kazu za sebe,videh vise debelih devojaka nego igde drugde u Evropi.Naravno, sve su bez kompleksa.Glavu gore.Najlepse smo u Svetu,to sto su ostali coravi nije nas problem!

Back