DEBELA?

• Začetnik teme Začetnik teme Ana_BG1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
NatasaNatasa:
Informacije nisu netačne, to je problem.... i da jesu, ne možeš mi reći da slabije kapiram, jer mislim da ni ti nisi merodavna za te iste informacije.

A rekoh ti da zaključaš temu, pošto se tema svela na naše ''četovanje'' a vi ste moderatori vrlo alergični na to ... sem kad i sami to ne radite.

No, dobro .... mene ova tema više ne zanima .... a ti vidi pa se zakači za nekog drugog.
natasa bolje se snalazis na temi sta mislite o osobi iznad

Debeljina je mera masnog tkiva (da tako najbanalnije pojednostavim), i odredjuje se po mnogim parametrima od kojih je ITM samo jedan parametar (BMI), kao sto rece dr postoje jos mnoga merenja koja odredjuju da li je neko debeo ili nije. Dakle, da li je ova mlada dama postavljacica teme debela to ne mozemo sa sigurnoscu reci, ali mislim d aje ona pre mislila - da li je dobro gradjena...Sto takodje ne mozemo znati. Laicki gledano iz visine i tezine, ja bih rekla da nije debe;a (ali to je merenje debljine prema mom 'oku' a ne prema realnim medicinskim parametrima)

Само да се умешам: моја сестра и ја имамо исту висину и исту тежину....али она увек изгледа пуније од мене, и нико не може да поверује када кажемо да имамо потпуно исте мере!
Чак смо и слично грађене, облици су нам исти, али она делује некако крупније а ја мршаво...не знам од чега то зависи....

ta terorija visina minus 110 je na mene krajnje neprimenjiva,jer bih sa oko 65 kila bila debela - jer sam inace krupne gradje i velikih kostiju i jer se lose gojim,tako da mi uvek noge i dupe ostaju mrsavi a stomak raste i struk nestaje ko da sam trudnica.
dakle to je individualno...pa kad sam u jednom periodu imala 56 kila,opet sam bila sva sasusena a ostalo mi malo stomaka,a i sise su mi se bile smanjile.
tako da mislim da to -110 nije uopste primenjivo na sve zene.

Slazem se banshee. I ja imam problema sa stomakom, sve pada noge dupe sve ali stomak uvek ostaje disporporcionalan. Sad sam usela da skinem na 55kg (166cm) nije lose ali stomak katastrofa,znači idem dalje do 53 ali znam da opet nece 'valjati' :) Mozda ipak 54 i to je to... e nekako mi tesko tih par kilograma da skinem.. ali ajde trudim se

Trbušnjaci će ojačati mišiće, ali ako ima sala oni se neće vidjeti ispod njega. Ne obeshrabrujem, ali to je činjenica.
Vježbe svakako treba raditi, jer jačanjem trbušnih mišića izbjegavamo one situacije kad se najedemo, a stomačić samo iskoči, ko loptica.

laa-laa:
Trbušnjaci će ojačati mišiće, ali ako ima sala oni se neće vidjeti ispod njega. Ne obeshrabrujem, ali to je činjenica.
upravo tako...ja vec godinama vezbam i u prilicno sam dobroj kondiciji,i imam prilicno jake trbusnjake,ali opet preko imam i malo sala preko:(
ja koliko god da mrsavim,ko sto rekoh,prvo ce mi se otopiti sve ostalo,pa i sise,nego stomak...i zato ga mrzim :(
ali takva mi je gradja tela...gledam oca,a ja sam na njega...on je prilicno mrsav i misicav,ali mu je najdeblji deo - pojas za spasavanje.i oduvek ga je imao.a druga prica je sto je u tom delu gomilanje sala posebno opasno :(
i oduvek sam imala komplekse zbog stomaka...a stvano nije veliki,al je meni odvratan...ja tezim savrsenom,a to ne mogu da postignem i onda me uvek grize savest zbog glupog stomaka :?

na stomaku ti se mozhda skuplja voda....neshto s polnim hormonima
ne kao da si bolesna ali neki trip iz glave

(to je moja teorija da je trip iz glave a za vodu i polne hormone sam chula)

pozdravi anakin..iz iste ste drzhave

je l si videla njen myspace

meni bi trebalo mozdha 59..sad imam valjda 64
:(
bila sam na moru 10 dana i odvalila se od plivanja doduse prsno ali po 2x3 km svaki dan (toliko?)
i nista, nisam nesto pazila shta jedem...i cak sam se i ugojila doduse kao zateglo se
uzas...nista dok covek nije u glavi sredjen sve ovo je neko natezanje....skines pa se vrati
doduse ako ljudi prestanu da pushe...

Po medicinskim standardima idealna tezina za zensko je visina - 110.To znaci ako si visoka 175 cm oduzimas 110 i dobijas 65.To je tvoja idealna tezina- 65 kg, i dotle je sve dozvoljeno.Preko 65 mozes da smatras da imas visak kilograma. Sa ovim se slazu i dijetolozi kao i zenski modni casopisi koji savetuju o dobrom i zdravom izgledu.Sada ako imas viska na nekim, a manjka na nekim drugim mestima, to se lako moze korigovati vezbanjem.I jedno vazno - pitanje koliko imas godina ? - ne treba porediti kilograme jedne 18-godisnjakinje i osobu iste visine od npr 30-tak godina

Pa to je shit!!!
Po ovome ja treba da imam 45kg!
ja kad bih imala 45kg onda me niko ne bih primetio nigde kad udjem,...znaci morala bih dva puta da ulazim u kafic da bi me neko primetio da sam usla...hej..pa ja imam samo 155cm visine...ja sam mala zena :mrgreen:

e, tjah, i meni je a viša sam od tebe otprilike toliko... ne moš' imati sve u životu moj moak je viši od mene 28cm, kad smo počeli da se zabavljamo drugovi su ga zezali da izgledamo kad brat i mlađa sestra. ma ko ih j...
ali, šta te briga, sad sam ti videla profil, baš imaš slatku facu. možda, da ti je bog dao visinu, dao bi ti neku ružnu glavu, ko zna ;) to ja posredno i sebe tešim...

blpd_girl:
e, tjah, i meni je a viša sam od tebe otprilike toliko... ne moš' imati sve u životu moj moak je viši od mene 28cm, kad smo počeli da se zabavljamo drugovi su ga zezali da izgledamo kad brat i mlađa sestra. ma ko ih j...
ali, šta te briga, sad sam ti videla profil, baš imaš slatku facu. možda, da ti je bog dao visinu, dao bi ti neku ružnu glavu, ko zna ;) to ja posredno i sebe tešim...

:lol: :lol: :lol: hahahahahha sad si me nasmejala....Bravo...samo tako Pravi STAV! :D:D

pa, naravno. a možda bi neka druga devojka dala malo svoje visine da može da bude tako plava kao ti...
ma, male devojke su najslađe.
znaš onu narodnu "maleno je i zrno bisera, al' se nosi na gospodskom grlu" e, tako nekako :lol:

Back