Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
natasa bolje se snalazis na temi sta mislite o osobi iznadNatasaNatasa:Informacije nisu netačne, to je problem.... i da jesu, ne možeš mi reći da slabije kapiram, jer mislim da ni ti nisi merodavna za te iste informacije.
A rekoh ti da zaključaš temu, pošto se tema svela na naše ''četovanje'' a vi ste moderatori vrlo alergični na to ... sem kad i sami to ne radite.
No, dobro .... mene ova tema više ne zanima .... a ti vidi pa se zakači za nekog drugog.
Mozda ipak 54 i to je to... e nekako mi tesko tih par kilograma da skinem.. ali ajde trudim seupravo tako...ja vec godinama vezbam i u prilicno sam dobroj kondiciji,i imam prilicno jake trbusnjake,ali opet preko imam i malo sala prekolaa-laa:Trbušnjaci će ojačati mišiće, ali ako ima sala oni se neće vidjeti ispod njega. Ne obeshrabrujem, ali to je činjenica.

hanibal77:natasa bolje se snalazis na temi sta mislite o osobi iznad
NatasaNatasa:a kilogrami gore ili dole su tako nebitni u odnosu na život i ono što kroz njega proživljavamo.

Po medicinskim standardima idealna tezina za zensko je visina - 110.To znaci ako si visoka 175 cm oduzimas 110 i dobijas 65.To je tvoja idealna tezina- 65 kg, i dotle je sve dozvoljeno.Preko 65 mozes da smatras da imas visak kilograma. Sa ovim se slazu i dijetolozi kao i zenski modni casopisi koji savetuju o dobrom i zdravom izgledu.Sada ako imas viska na nekim, a manjka na nekim drugim mestima, to se lako moze korigovati vezbanjem.I jedno vazno - pitanje koliko imas godina ? - ne treba porediti kilograme jedne 18-godisnjakinje i osobu iste visine od npr 30-tak godina

blpd_girl:e, Sam, pa ni ne treba da imaš više od 45 na tu visinu! mada, niko me nije ništa pitao... sorry![]()
blpd_girl:e, tjah, i meni je a viša sam od tebe otprilike toliko... ne moš' imati sve u životu moj moak je viši od mene 28cm, kad smo počeli da se zabavljamo drugovi su ga zezali da izgledamo kad brat i mlađa sestra. ma ko ih j...
ali, šta te briga, sad sam ti videla profil, baš imaš slatku facu. možda, da ti je bog dao visinu, dao bi ti neku ružnu glavu, ko znato ja posredno i sebe tešim...
hahahahahha sad si me nasmejala....Bravo...samo tako Pravi STAV! blpd_girl:pa, naravno. a možda bi neka druga devojka dala malo svoje visine da može da bude tako plava kao ti...
ma, male devojke su najslađe.
znaš onu narodnu "maleno je i zrno bisera, al' se nosi na gospodskom grlu" e, tako nekako![]()
Ja vise volim onu sto pjeva GOCA - MALA ZENA OD VELIKE SLADJA