Niče, ovo se sad pretvara u besmislenu diskusiju oko toga ko je šta kome i gde kazao i kako se ponaša, a to već nikakve veze ne a sa
DAI i nema nikakvog razloga da se vodi o tome diskusija. O tim stvarima možda možemo i na nekom drugom mestu.
Samo ću ti, da završim diskusiju, vrlo kratko odgovoriti: ti iz nekog razloga nazivaš hipokrizijom ako prihvatam kavgu sa nekim ko mi se suprotstavlja. Da pojasnim: tretiraju ljude onako kako oni tretiraju tebe. Iliti, kako se ono kaže, svakome po zasluzi.
Ja i tražim ljude koji se suprotstavljaju; ne treba niko da se slaže da mnom...to je dosadno. Niti je zabavno, niti se može šta naučiti...nikakve koristi od slaganja. Ali, ti si pomešao suprotstavljanje sa bezobrazlukom. Nemam ja ništa protiv drugačijeg mišljenja; u dobrim sam odnosima ovde i sa radikalnim levičarima i ljudima neonacističkih ubeđenja i liberalima i ateistima i ljudima raznih veroispovesti...ono gde imam problem jeste u bezobrazluku; ako je neko bezobrazan, naravno da ga čeka pakao i da ću mu odgovoriti izuzetno jakom merom, ko god to bio. Samo si ti bezobrazluk ljudi pomešao sa suprotstavljanje tj. malo nesrećno to nazvao. Suprotstavljanje argumentima je nešto što je poželjno i u čemu uživam; bezobrazluk ljudi je nešto što najviše ne podnosim i uživam u suprotstavljanju ljudi koji su bezobrazni. Ne, naravno, njihovim merama, već nečim malo korisnikom i pametnijim, ali to je nešto što mi zaista pruža veliko zadovoljstvo i jedan od bitnijih razloga koji me i motivišu da pišem ovde.
Toliko i nadam se da nema potrebe više trošiti reči na ove teme, koje uostalom nemaju ni nikakve veze sa
DAI.
P. S. Što se tiče tvrdnje da u Srbiji ima daleko više autohtonista nego ikada zbog toga što su pročitali šta piše u mojim objavama na Forumu Krstarice...ne znam šta da ti kažem sem da si me vrlo slatko nasmejao. I malčice mi je teško da poverujem da ovo što si napisao u vezi s tim ti zaista i misliš (ja ne znam, doslovno, niti 1 jedini primer), bez uvrede.