preispitiuje bečke idiotarije
Pa za sada to ne ide pohvalno. Ako ti ovo nazivaš preispitivanjem...ebaga, 0 bodova, Kole.
Do sada, svaki put (mislim i bukvalno svaki) kad bi ti nešto izneo, na kraju bi se ispostavljalo da je istina sušta suprotnost.

Uvek, ali gotovo uvek, ispostavi se da si ti nešto loše pročitao, preskočio pasuse ili čak i naprasto izmislio. Evo, ja se sad pomučih da se probam setiti jesi li nešto pogodio. I života mi - ništa mi ne pada napamet. Bukvalno niti jedan jedini primer. Ne kažem da ih nema; statistička greška je uvek moguća.
Ne. Sva tri dela originalno postoje i nisu falsifikati. Pojedini delovi su dopisani prilikom prepisivanja. Jbt, koliko puta ti treba ponoviti da bi zapamtio?
Ne, o ovo je samo još jedan primer kojim u hodu menjaš svoju poentu.

Vidiš da si izgrešio sve, pa onda te sramota da priznaš i onda menjaš u samom toku diskusije smer.
No hajde, da te čujemo. Ako išta, stvarno si zabavan. Ti si u principu novi DUKLJANIN foruma Krstarice; od njegovog vremena nije bilo ovoliko zabavno. Dokaži da su ta tri dokumenta falsifikati, redom. Kreni po rukopisima, reci ko ih je falsifikovao, kada i zašto, na osnovu kojih dokaza si ti došao do tog zaključka, itd. Da vidimo.
P. S. Najinteresantnije mi je što su po Koletovoj priči baš samo dokumenta koja pominju Srbe falsifikat. E, to je falsifikovano, a ostali je autentično sve.

Dakle,
Spis o temama, zato što se u njemu ne pominju Srbi, e to nije falsifikat. I ti misliš da, kao, nisi providan.