ssmpmd
Elita
- Poruka
- 20.293
Заиста сам поштовала председника Вучића и даље га поштујем ...
say no more
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Заиста сам поштовала председника Вучића и даље га поштујем ...
Lajkovao sam te jer je istina da su Romi instrumentalizovani od strane SNS. Jos od radikala kad je ministar bio Jovan Damjanovic ,zena mu je drzavni sekretar aktuelni. Bio je jos jedan Sain ,saradjivao sa obe strane. 50% onih paketa sto se dele ide njima,kao i novcana pomoc. Zvanicno ih ima oko 140 000u Srbiji,nezvanicno mnogo vise ali vecina je u Austriji,Italiji i drugim EU zemljama.Ти да си погледао један од лајвова на фејсу и шта они говоре у том лајву , ти би остао забезекнут .
Прво Нестровић није увредио Роме , он је циганиојм назвао посланике , друго ови ботови ДБ ромски кординатори у току лајва говоре више о Вучићу и хвалоспеве о њему , него што помињу Нестровића ..погледај један и биће ти све јасно и ко је организовао и ко је наредио ..јасно као дан
"Romska Čast Roma Srbije
about an hour ago
·
LIVE VEČERAS 20.30 TEMA TRAŽIMO OSTAVKU NESTOROVIĆA U PARLAMENTU SRBIJE"
али толико пресерва.а у животу свом нисам видела колико на овим лајвовима које праве СНС ромски кординатори , толико излива љубави према Вучићу и толико пљувања по свему осталоме ..мора да је добро одрешена кеса , добро је пара канула ..добро свира свирач
Lajkovao sam te jer je istina da su Romi instrumentalizovani od strane SNS. Jos od radikala kad je ministar bio Jovan Damjanovic ,zena mu je drzavni sekretar aktuelni. Bio je jos jedan Sain ,saradjivao sa obe strane. 50% onih paketa sto se dele ide njima,kao i novcana pomoc. Zvanicno ih ima oko 140 000u Srbiji,nezvanicno mnogo vise ali vecina je u Austriji,Italiji i drugim EU zemljama.
Ију,Другарице Славенска ја сам шокиран твоји изјавама. Па зар си ти, као и Вук Драшковић, против наше Народне Службе?нападу ДБ Рома
Нису претерали, него нису разумели, др. Нестор је заправо мислио навија тј Звездине хулигане:Не мислите да су ДБ ботови , ромски кординатори мало претерали
Ију,Другарице Славенска ја сам шокиран твоји изјавама. Па зар си ти, као и Вук Драшковић, против наше Народне Службе?![]()
Биће, потребно је време, Слобода се не стиче преко ноћи.да се баве државом колико се баве партијом , били би на Косову
Превише емотивно реаговао човек и то је то.осим тога овај ДБ бот СНС је пртов Нестровића , значи против гласа народа
To šmajser, avatar je slika?И ја сам и моја женица, која припада народу, погоди ком?![]()
Не брини, Другарице, што је више клевета и лажи,Нестор нам је милији и дражи.Ђилас псује новинарки мајку а затим јој говори да пушу к , , значи псују , урлају , пиште а за то време Нестровић културно седи и неко га пита за коментар и он каже да је то циганија и онда СНС пефридно преко СНС Рома крене у напад на Нестровића ..напад је пре свега због великог изборног успеха и циљ је да се дискредитује и уништи .
Vidi imao je bar deset alternativnih reci,primitivci,neandertalci,razulareni... a on izabere ciganija. Kao efektnije je. Zna on da je to uvredljivo,to je i hteo. Ali neka su mu rekli. U Kanadi i USA bio bi eliminisan sa politicke scene ,npr za LGBT ,Afroamerikance ili uvrede Jevreja,nativ Amerikanaca tj Indijanaca.
DB Romi
![]()
Hoće li na ovim predstojećim masovnim demonstracijama biti onih drogiranih CIA sendviča koji kod čoveka izazivaju potrebu za nasiljem i uništavanjem javne imovine, kao 5. oktobra?само се ти смеј , то је чињеница
Није, говори истину... она вређа, а не онROMI SRBIJE ·
Dejan Jovanovic · ·
![]()
Не мислите да су ДБ ботови , ромски кординатори мало претерали .Нестровић није увредио Роме
Hoće li na ovim predstojećim masovnim demonstracijama biti onih drogiranih CIA sendviča koji kod čoveka izazivaju potrebu za nasiljem i uništavanjem javne imovine, kao 5. oktobra?
ауторска тема
Кренуло шамарање по Несторовићу од стране верних Рома из ДБ који по наређењу раде све што им се каже , то што им поглавица из Ромског националог савеза Србије сексулано злоставља ученице које долазе по стипендију, то није битно , битно је да се јавно осуди изјава Несторовића и да се прогласи фашистом , нацистом , да се обележи јер само тако мали Бот из СНС може да просперира , тако што ће да подмеће људима , да их лажно клевеће аууу..то не раде Цигани
Наиме објава на фејсу бота СНС Дејана Влајковића о Несторовићу је кап која је прелила чашу ..ево његове објаве
"Other posts
Dejan Vlajkovic
14h ·
Није Несторовић увредио само Роме, увредио је и све друге грађане који су гласали за њега. Заклетву коју је данас потписао слободно нека поцепа и баци, а мандат врати грађанима, јер га није достојан. И да, да незаборавим, ово уличарско понашање посланика из редова опозиције није васпитање из "циган-мале", већ њихово кућно."
Прво Несторовић није Цигана назвао Циганином , него посланике да се цигански понашају , што је истина а овај мали бот из СНС ради по налогу , огласио се није када је доктор пребио породиљу и увредио је на нац основи , била је Ромкиња ..огласио се није , у ствари јесте када је његов председник Накић сексулано злостављао ученице Ромкиње које су долазиле по стипендију у ромски национални савез ,,тада се огласио и рекао да је све било добровољно и да су оне знале да је Накић ожењен ...
мрзим политичке ку.рве које дробе о поштењу .
Не може да живи без унутрашњег непријатеља...Ију,Другарице Славенска ја сам шокиран твоји изјавама. Па зар си ти, као и Вук Драшковић, против наше Народне Службе?![]()