- Poruka
- 42.496
Znam da je dobro oprana i osušena.Imam je ja, kao nova a baš je koristim često. Zašto dasku pereš u mašini? Ja ne perem ni noževe sa drvenim drškama u mašini..
Tako radim godinama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da je dobro oprana i osušena.Imam je ja, kao nova a baš je koristim često. Zašto dasku pereš u mašini? Ja ne perem ni noževe sa drvenim drškama u mašini..
Pa bitnije je da je redovno podmazana/nauljenaZnam da je dobro oprana i osušena.
Tako radim godinama.
mislim da se bakterije koje želiš da spriječiš da se stvore lakše stvaraju i razmnožavaju u nadojenom drvetu
ne može je mašina osušiti svakako. A nadojiti može.Imam debele daske, ujedno isečene.Pa bitnije je da je redovno podmazana/nauljenamislim da se bakterije koje želiš da spriječiš da se stvore lakše stvaraju i razmnožavaju u nadojenom drvetu
ne može je mašina osušiti svakako. A nadojiti može.
Od javora.Vrlo su skupe, ali dugotrajne, i moras ih premazati uljem, ili voskom ,poslie pranja kada se osuseOd kog drveta su najkvalitetnije i ne ostavljaju trag urezanog noza?
Znam posto imam da su od bambusa kvalitetne i na njima ne ostaje trag noza ali da li ima jos nekih dobrih?
Imam neke od bagrema i na njima se urezuje trag noza kako secem.
bože me sačuvaj , koji lik ....samo mermer![]()
ulju na dasci za sečenje ????? e živote...Pa bitnije je da je redovno podmazana/nauljenamislim da se bakterije koje želiš da spriječiš da se stvore lakše stvaraju i razmnožavaju u nadojenom drvetu
ne može je mašina osušiti svakako. A nadojiti može.
Drvena se mora s vremena na vrijeme nauljiti.ulju na dasci za sečenje ????? e živote...
nije to greda za tavan pa da je uljiš sa masnim uljem da se ne osuši i popuca..
postoje kamene ali ne znam kakve su..nisam ih nikad koristio.samo mermer![]()
e toImala sam i ja takve, iz traka, bambusove.
Dosta su tanke, u mašini se brzo rasuše i rastave.
Za mašinu?e to
i moju je masina pocela da unisatava .. zato i trazim zamenu![]()
mogu ali ne te od bambusa jer je bambus spolja nalepljen na drvenu tabluMislim da kuhinjske daske ne treba ni prati u masini.
zato i trazim onu iz jednog komada...Zato je te dascice unistila visoka temeratura, razlepilo se..
Dovoljno je povremeno je dezinfikovati mesavinom sirca i sode bikarbone.
Ta mesavina pravi cudo.
e to
i moju je masina pocela da unisatava .. zato i trazim zamenu![]()
I na plastici vremenom ostaju rezovi noža i to je gore kada mikro plastika završi u jeluImamo I drvenu,ali bolja je od TVRDE PLASTIKE
Mislim da vremenom na svakoj dasci se pojave rezovi od noža..zato ja cim se to pojavi menjam daskuOd kog drveta su najkvalitetnije i ne ostavljaju trag urezanog noza?
Znam posto imam da su od bambusa kvalitetne i na njima ne ostaje trag noza ali da li ima jos nekih dobrih?
Ako budes u Austriji pogledaj daske kod Zassenhaus-aOd kog drveta su najkvalitetnije i ne ostavljaju trag urezanog noza?
netacno. na onoj od bambusa ne ostaje trag.Mislim da vremenom na svakoj dasci se pojave rezovi od noža.
em ruzne en se te usecaju.Pogledajte prilog 1710512
Ovakve daske su stabilne za seckanje, čak i satarom kada sečeš kost.
Ovakve imam, slobodno ih peri u mašini.
Ми из Босне саамо у букву вјерујемо.Od kog drveta su najkvalitetnije i ne ostavljaju trag urezanog noza?