- Poruka
- 54.315
prijatelji stari deste da li ću vas ikad naći, kažite mi što to znači kad u ponoć neko svira ?![]()
Serenada..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prijatelji stari deste da li ću vas ikad naći, kažite mi što to znači kad u ponoć neko svira ?![]()
ња, ња.... ама, докле више тог њања-вљења ...To je u srzi frustracija i cisto nepoznavanje ljudi....

star je mnogo kao prijatelj ali nije mnogo star u okvirima vitalnosti i opstanka.Јел много млад или много стар ?? ...![]()
Neki ljudi nikad ne ostare.star je mnogo kao prijatelj ali nije mnogo star u okvirima vitalnosti i opstanka.
star je mnogo kao prijatelj ali nije mnogo star u okvirima vitalnosti i opstanka.

Neki ljudi nikad ne ostare.
A neki i ne odrastu.
![]()

Ma ko je tebe pominjaoЕто, па опет Ја ...![]()
jesteMa ko je tebe pominjao
Ti si Perfin prijatelj?![]()
Znaci serenada po vetru....to je onda dobro....posto tamo jedino sirene sviraju zalitalih alkosa...star je mnogo kao prijatelj ali nije mnogo star u okvirima vitalnosti i opstanka.

ma neZnaci serenada po vetru....to je onda dobro....posto tamo jedino sirene sviraju zalitalih alkosa...![]()

nema nikog iznad mene, mislim na poslednjem sam spratu hahaaPerfi? Je l se i ti to samoreklamiras?
A da nije to svirao neko mari iznad tebe?

Nisam ni očekivala esej o tvom mišku, već standardno tvoju analizu datog pitanja a sve na osnovu tvog posmatranja seljaka, gospode seljanki itdMoj misko ne zna sta je online seks....
Ja se na netu krijem od zlih žena koje bi da se druže i da razgovaramo i daju punu podršku da krešem neku drugu, njih to ne zanima.
grozne smo... prijatelja, muškarca.
Postoji li uopšte muško - žensko prijateljstvo?
Osim ako je u pitanju kolegijalno ( vezano samo za poslovno vreme) ili porodično ( u krugu sa partnerima).
Da li muškarac i žena mogu da budu prijatelji, bliski i poverljivi i da to ostanu bez obzira da li su singl, u vezi ili bez veze?
Moja iskustva i iskustva ženske populacije koju poznajem govore da ne može, ne postoji.
U jednom momentu se pojavi faktor seksa i tu se sve raspada.
Žene uglavnom veruju da imaju pravog, iskrenog prijatelja, pa čak i ako seks može da zvuči privlačno, strahuju da će da izgube prijatelja. I tako i bude.
Dala, ne dala, izgubiće ga.
Pitanje je da li je on zaista bio prijatelj ili je samo bio tu, igrao tu zgodnu igru, dok mu se ne ukaže prilika?
Jedan mi je muškarac ispričao da je sa dugogodišnjim drugaricom završio u krevetu i da je bilo super. Ponovili su nekoliko puta i jednostavno prestali, sa seksom. Nastavili da se druže, čak i nakon njene udaje i seks se više ne spominje.
Pomalo sumnjivo, m?
Do duse nikad se nisam lozio na drugarice, not maj tajp, da jesu ne bi mogle da budu drugarice.