Daš ne daš gubiš..

Najbolje je ovde da spamujem svoju temu .Možda izgleda da nema veze sa temom ali zapravo ima.

Ja pažljivo čitam šta se piše ,posebno kada je meni upućeno,blesavo možda ali imam svoje razloge za to.

Tako me je @Mr No naveo svojim komentarom da je mislio da sam mrgud da napišem ovo .

Onda i @MrNapokon i njegova priča da je ovde zbog zezanja a ne nikakvog ličnog upoznavanja.

Kao i Napokon i ja sam ovde zbog toga došla. Znam kako će da deluje ako napišem da sam se sakrila na forum od onih koji bi da me k.ešu a ne i da razgovaraju..Ne, nisu u pitanju horde muškaraca niti sam ja mega riba nego je ponuda prosto takva. A meni je potrebno nešto drugačije. Zato sam htela da napravim dobitnu kombinaciju,ovde da razgovaram i zezam se ,a tamo da... Hmmm,greška i žuti karton.

Očekivala sam ovde opušten razgovor i šalu ,pa čak i na pp. No međutim,ispostavilo se da svaka pp prepiska(sa suprotnim polom) vodi ka seksu i to nekakvom online seksu jer realno pravi je gotovo neostvariv obzirom da živimo u različitim delovima države pa čak i različitim državama.Dakle ostaje online..

E sad ,tu postoji više pitanja na koja nemam odgovor ili ga niko nema ili ne želi da odgovori i tu se uzdam u @Umri_muski .

Prvo pitanje je - kako vam se na osnovu napisanog neko dopadne toliko da poželite sa tom osobom sex ili online sex ?

Ili to prosto želite sa svakom forumašicom koja odgovori na pp ?

Koliko fotke tu igraju ulogu,pa ne verujem.
Da se razumemo,ne osuđujem niti sam protiv samo me zanima to kao fenomen. Jer ja znam šta reči mogu da izazovu ali..Sa retkima ili sa onim čiji miris kože već znate .

Nisam protiv upoznavanja,niti se krijem niti imam šta i od koga da krijem ali ako upoznavanje nema tu seksualnu konotaciju već prosto zadovoljenje radoznalosti ko je ta osoba sa kojom možeš da razmeniš reči drugarski i pristojno.Ne kažem da ne može da odvede negde. Ali i to se pokazalo kao greška i još jedan žuti karton. I isključenje ?

Zato je moj a pretpostavljam i većina pp zaključano.
Dakle nisam mrgud ,nego sam nepoverljiva i to opravdano.
Ne zezam nikoga posebno ili namerno,prosto se šalim bez ikakve namere da nekog zavodim ili odbijam.

I da ,kada ovde pišem da mi nešto nedostaje ,ne znači da to očekujem ovde da nađem,prosto pišem ono što osećam na mestu koje smatram da je namenjeno za to - forum. I tako i čitam kada drugi pišu.

Možda se setim još nečega do kraja godine

z:mrgreen:
Srecna tebi Nova Godina Natali i ostaloj ekipi ovde. Neka bude jos vise zezanja.

Najbolje je ovde da spamujem svoju temu .Možda izgleda da nema veze sa temom ali zapravo ima.

Ja pažljivo čitam šta se piše ,posebno kada je meni upućeno,blesavo možda ali imam svoje razloge za to.

Tako me je @Mr No naveo svojim komentarom da je mislio da sam mrgud da napišem ovo .

Onda i @MrNapokon i njegova priča da je ovde zbog zezanja a ne nikakvog ličnog upoznavanja.

Kao i Napokon i ja sam ovde zbog toga došla. Znam kako će da deluje ako napišem da sam se sakrila na forum od onih koji bi da me k.ešu a ne i da razgovaraju..Ne, nisu u pitanju horde muškaraca niti sam ja mega riba nego je ponuda prosto takva. A meni je potrebno nešto drugačije. Zato sam htela da napravim dobitnu kombinaciju,ovde da razgovaram i zezam se ,a tamo da... Hmmm,greška i žuti karton.

Očekivala sam ovde opušten razgovor i šalu ,pa čak i na pp. No međutim,ispostavilo se da svaka pp prepiska(sa suprotnim polom) vodi ka seksu i to nekakvom online seksu jer realno pravi je gotovo neostvariv obzirom da živimo u različitim delovima države pa čak i različitim državama.Dakle ostaje online..

E sad ,tu postoji više pitanja na koja nemam odgovor ili ga niko nema ili ne želi da odgovori i tu se uzdam u @Umri_muski .

Prvo pitanje je - kako vam se na osnovu napisanog neko dopadne toliko da poželite sa tom osobom sex ili online sex ?

Ili to prosto želite sa svakom forumašicom koja odgovori na pp ?

Koliko fotke tu igraju ulogu,pa ne verujem.
Da se razumemo,ne osuđujem niti sam protiv samo me zanima to kao fenomen. Jer ja znam šta reči mogu da izazovu ali..Sa retkima ili sa onim čiji miris kože već znate .

Nisam protiv upoznavanja,niti se krijem niti imam šta i od koga da krijem ali ako upoznavanje nema tu seksualnu konotaciju već prosto zadovoljenje radoznalosti ko je ta osoba sa kojom možeš da razmeniš reči drugarski i pristojno.Ne kažem da ne može da odvede negde. Ali i to se pokazalo kao greška i još jedan žuti karton. I isključenje ?

Zato je moj a pretpostavljam i većina pp zaključano.
Dakle nisam mrgud ,nego sam nepoverljiva i to opravdano.
Ne zezam nikoga posebno ili namerno,prosto se šalim bez ikakve namere da nekog zavodim ili odbijam.

I da ,kada ovde pišem da mi nešto nedostaje ,ne znači da to očekujem ovde da nađem,prosto pišem ono što osećam na mestu koje smatram da je namenjeno za to - forum. I tako i čitam kada drugi pišu.

Možda se setim još nečega do kraja godine

z:mrgreen:
Čemu onda prebacivanje na pp, ako već i ovako imaš dijalog i zezanje.
Traži se nešto dublje, lično, za one koji za tim tragaju..
Ja nikada ne poželim seks sa nekim ko govori gomili. Ali, poželim sa nekim ko je prisan, ličan u odnosu samnom. A pp često vodi tome. Ja ga, gotovo nikada, ne iniciram. A, ipak, uvek se, nekako, tako završi. :)
Da li bi bio licemer ako ne bih rekao nekome sa kim se učestalo prepisujem, svakog jutra, dana i večeri da me privlači - tražio slike... ili bi licemer bio kada bih se pravio fin i pristojan?

Čemu onda prebacivanje na pp, ako već i ovako imaš dijalog i zezanje.
Traži se nešto dublje, lično, za one koji za tim tragaju..
Ja nikada ne poželim seks sa nekim ko govori gomili. Ali, poželim sa nekim ko je prisan, ličan u odnosu samnom. A pp često vodi tome. Ja ga, gotovo nikada, ne iniciram. A, ipak, uvek se, nekako, tako završi. :)
Da li bi bio licemer ako ne bih rekao nekome sa kim se učestalo prepisujem, svakog jutra, dana i večeri da me privlači - tražio slike... ili bi licemer bio kada bih se pravio fin i pristojan?

Potpuno se slažem sa tobom.

I ako se desi da te neko zainteresuje da ga bolje upoznaš sve što sledi jeste sasvim u redu.
Ja samo govorim o utisku koji sam stekla, da mnogi to pokušavaju sa svakom koja se pojavi, pa samim tim svako bliže upoznavanje gubi smisao.

Zavisnost, zavist, inercija, haoticnost, cak ima i ceo film o tome kako povezati nauku i sve zakone nauke sa ponasanjem ljudi u ljubavi...
film je spanski i zove se....the-laws-of-thermodynamics-2018

Ili ljubav gledati kao bolest, pa porast secera, energije, svrab blizu polnog organa, mirisi i smradovi, oznojenost, kao poziv na seks i emociju koja ga prati....
Crvene usi, napon u stomaku , vibriranje stomaka, susenje usta kao signali i dokazi...

Ima jedna zenska, fatalna kazu , koja radi upravo tu stvar, lako se upusta u seks sa muskarcima, ona je model, kondom joj ucinio uslugu, poseksa se jednom i tu intezitet pozude opadne kod muskarca, a ona ga dodatno spusti neprimecivanjem posebnosti i posle toga moze super da saradjuje bez posebnih usluga ili trvenja...Ona kaze da tako ukida onaj svemirski zakon, ono sto ostali fantazisti zovu zakon zelje...sta zelis to ti se desava....ona to ukine pa nije opterecena time...ne pada na taj zakon...

Poslednja izmena:
Ih, kad bi mi dala recept.
Pa rekoh ti koji joj je recept, biti teska a pasti odmah na nazovi sarm muskarca koji bljesne ocima...
E sad zasto ja nisam bio sa njom, mislim da je prvi dan kad sam je upoznao bila guzva, pa je bilo jos dvojica koji su se zapalili....
A posle kad je dosao red na mene, meni je bilo cudno nesto kod nje...i onda je postala drugarica a ne kresacica...
Mozda je htela da me overi, a mozda je htela ozbiljnije , u svakom slucaju je pokusala da zavrsi u krevetu...ja ne vidim kako je to moglo biti ozbiljnije...mada udala se bukvalno za tipa koji lici na mene...
Mozda i ja licim na nekog iz njene istorije...

Mozda se i lozi na taj bljesak u ocima...
Ja se lozim na to , ali ne u seksu nego u osvajanju i igri....tako da mogu da se igram dugo sa nekom flertom, cak i kad se dogovorimo da mozda nece biti nista, ali iskusno , upotrebimo rec mozda...

Maah, ne može to tako. Ta je neka opičena. Ili si izmislio sve.
Nije opicena uopste.....ne znam tacno sta ti je tu nemoguce....vrhunska je manekenka, e sad, kako se to postaje ne znam...ali tako zaradjuje novac...
I da , nije uopste prosecno luda kao srbi , a nije cesto ni u Srbiji , sad npr kad se udala nije uopste u Srbiji , nego u Nemackoj i Francuskoj...porodica u Nemackoj , tamo je jeftinije za zivot, a poslovno u Francuskoj..manekenka.. ili Brisel...politika...

Ima jedna teorija neke zenske koju znam malo ali je carica, mozes da kazes ludaca ali zanimljiva...
E ona kaze da muskarcu mozes da izazoves udarac zvona dva puta vrlo brzo...i onda je sve super...prvi put kad mu se ucini da mu zvoni u glavi zbog strasti , a odmah i da mu zvoni pokojnicko zvono , kao na sahrani.....obicno strasti i zaljubljenosti...

Ta zenska ume da razbuca poker aparat do kraja....znaci da uzme sve pare....ali posle pola litra votke...Taj proces traje malo ispod sata, ali je toliko zanimljiv za gledanje svima osim vlasniku kafane i aparata...
Proba dva tri da ih nanjusi i onda izabere jedan i nacuga pola litre votke brzo i onda ga razvali , otvori manje vece karte do kraja....ili blizu kraja, znaic preko 13 obavezno ,

Kako ti to..
Odakle vadiš te priče?

Meni odavno, dok sam bila baš klinka, jedna žena objašnjavala kako žena može da dobije svakog muškarca kojeg poželi, bez obzira na izgled. Nisam joj poverovala, naravno jer ono klinke uvek vide da im nešto fali, obično ne vide ono šta imaju..

Ali kasnije, dosta kasnije sam se setila toga i posmatrajući parove, kakvih sve kombinacija čudnih ima, počela sam da verujem da je bila u pravu..
Šta misliš, muški, jel to moguće?

Pa nejasno ti je pitanje, ako je muskarac u vezi, ako misli da ima polnu bolest, tesko da ces ga dobiti.
Ako nije u vezi a ti si pitka, ebljiva, a on normalan, postavlja se pitanje da li treba da postoji odgovor da ga ne mozes dobiti...
Zene obicno prave teorije na osnovu najglupljeg animalnog muskarca, otud su im teorije prilagodjene negativnoj selekciji, koja u njihovim ocima postaje pozitivna selekcija, tj negativna je u smislu inteligencije muskarca, i kvalitetu muskarca ali je pozitivna u smislu da je ona sigurica odabrana i zeljena i trazena..
Zeni je bitnije bilo kakav majmun sa bananom nego neko tupljenje i interes kroz 9 meseci ili kasnije...koga tu boli dupe za kasnije...

Svojom bioloskom prirodom je usmerena na operativno , to je ono gleda da se ne nadje nasamo sa muzjakom a sve je krenulo ka seksu, jer onda je u zahuktaloj situaciji....
Ali je prisutno i takticko , to je ono racuna na bogatstvo , udoban zivot i slicno dok traje traje..
Ali nema strategije...bar ne danas...

Uzmi 18-20 godina, verovatnoca je da je izjava tacna...
Uzmi 21-24 godine, verovatnoca je da ima izuzetaka u smislu drugi put, raincheck, peti put i slicno
Uzmi 25-30 godina, verovatnoca je da tu ima izuzetaka i u smislu no no...
Uzmi 31-38 godina verovatnoca negativnih iskustava raste i onda se uspostavlja nekad i distanca....
Zene misle da je tu u pitanju impotencija, a nije, nego ebes ludacu 3h zadovoljstva, a 3 meseca problema i glavobolje..
Uzmi 39-48 godina, e tu je vec mesano nesigurnost u potpunu erekciju, i ko zna sta jos, jer tada muskarci prolaze kroz prvu menopauzu, da je tako nazovem, nema strucnog naziva za to...
Velika sansa je da izjava nije tacna...
itd itd..

Poslednja izmena:
A sto se tice Nataly , ja uvek ostavim mogucnost berze, iako je to naglaseno samo u pubertetu i ranoj mladosti, ali uvek imam to na umu..
Znaci ako pojedinac ima utisak da moze bolje da prodje na berzi, onda ponuda moze da mu izgleda nezanimljiva....cak i kad bi bili solidan par...
To je taj prestizni efekat.
Ali ima i ono oko dinamike u tom trenutku...npr psiholoski adekvatni , ali ona mirna, a on aktivan u tom trenutku , spajanje bi napravilo usporenje kod njega, a ubrzanje kod nje...moguce ali je potreban situacija koja to zahteva ili donosi kao neko resenje...

Zona Zamfirova npr...primer za ovo....spustanjem cene na berzi , mitke dobija Zonu....

A sto se tice Nataly
Пусти наталу,разговарамо о својим запажањима,упоређујемо анализе..не пишемо о личним ставовима ,зар не ?

Посматрала сам тај берзански престижни ефекат пуно пута и мислим да га жене ретко препознају или не желе да виде и тада пристају на нешто што не би требале.
Ја га лично одмах намиришем спуштање цене и никад га не праштам.

Back