Daš ne daš gubiš..

A ja mislim obrnuto.

Žene požele seks tek kad se zaljube.
Muškarci žele seks i pre nego se zaljube.
Gde si to procitala? :)
Evo ja ti kazem da nije tako....dok se ne zaljube zene kalkulisu i igraju se,
zato im cesto pobegne lovina...i onda *****..."pa ja sam samo htela..." trte mrte...
Muskarac da bi izdrzao sve gluposti koje zene izmisle dok ne daju mora da bude fino zaljubljen....i zaludjen...

prvo , da bi nkome rekla da hoces da budete prijatelji treba d ga poznajes....

Pa ja i pišem o primerima gde se poznaju dobro i po više godina. I gde se samim tim podrazumeva prijateljski odnos, zar ne?

I kako se onda dogodi da jedno poželi seks (namerno pišem jedno, ne mora da bude isključivo to muškarac) i šta se tada dešava?

Probaj da zamisliš, ako ti nije poznata situacija

Kako? Vrlo prosto...to sto zene vole prijatelje koji su zaljubljeni u njih i vozaju ih na tihoj vatri flerta godinama, znaci samo da je muskarac bio zaljubljen, a ako je to zena ond je sama izabrala da bude blizu i da s nadje kada bude slab.

Gde si to procitala? :)
Evo ja ti kazem da nije tako....dok se ne zaljube zene kalkulisu i igraju se,
zato im cesto pobegne lovina...i onda *****..."pa ja sam samo htela..." trte mrte...
Muskarac da bi izdrzao sve gluposti koje zene izmisle dok ne daju mora da bude fino zaljubljen....i zaludjen...

Boldovano - misliš mora da glumi?

Ne znam za te kalkulacije i igre.Šta si ti to viđao.
Na ženi se vidi da je zaljubljena, a kada je zaljubljena nema kalkulacija i ne bezi od seksa.

Većina muškaraca je samo napadala moje mišljenje, mene a da nisu ni pokušali da me argumentima, primerom ili iskustvom ubede da grešim.
Pri tom se povezuje sve što sam do sad pisala uopšte na forumu, a što je nebitno za temu samu.

Mogla sam poput Umri muški da navedem da su iskustva i priče drugih žena i da nema veze konkretno samnom.

I da jednom diskutujemo o temi a ne o postavljaču.
Kamo sreće. Ne može to ovde.

Kako? Vrlo prosto...to sto zene vole prijatelje koji su zaljubljeni u njih i vozaju ih na tihoj vatri flerta godinama, znaci samo da je muskarac bio zaljubljen, a ako je to zena ond je sama izabrala da bude blizu i da s nadje kada bude slab.

A vidi, odakle ja znam da je neko zaljubljen ako se ponaša kao prijatelj, ako u početku ne pokaže da je zaljubljen ili na početku ne pokuša nešto više, smatram da ne postoji ta vrsta privlačnosti.

Zašto je to teško da se shvati.

Imam drugaricu / prijateljicu pa sigurno jedno 15 - 18 godina, doduse poslednjih 5-6 godina se stvarno retko vidjamo ali nikad se nije dogodilo nesto vise, sto je jos interesantnije stvarno veoma dobro izgleda, ali ja nisam gledao tako na to, mada bilo je komentara i na racun njenog izgleda ali vise kroz salu. Doduse bilo je i drugacijih "prijateljica" ali ovo prijateljstvo je ono pravo, i generalno mi je drago.

Sa druge strane, ako zelis prijateljstvo sa nekim nije ti problem da se ponasas kao prijatelj, li ako flertujes ti se sa takvim muskarcem ponasas kao sa zrtvom...ili kao sa progoniteljem ...

Slažem se. Ja ne flertujem sa prijateljima.
Ustvari ja ne flertujem ni sa kim. Ne umem.

Sad ne znam za druge žene. Čak sam i ja verovala da su ipak flertovale, dok se meni nije dogodilo. Onda sam pomislila da sam nepravedno sumnjala u njihovu priču.

Back