Metronomy
Legenda
- Poruka
- 51.095
No nevazno to.....sta je nebuloza?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahaha jbg moras da promenis grupu s kojom komuniciras....ja ne moram d citam ja pisem.Odakle to, baš me zanima.
Žene zavise od seksa.
Žene se zaljubljuju posle seksa.
Pobogu. Pogledajte prilog 807060
A muškarci ne?
Gde si to pročitao?
Sto si se onda nasla u uopstenom komentaru i pocela pricu o sebi?
sto ti onda smeta licno obracanje, ako si ga vec inicirala?Mislim da se tako tema i diskusija bolje razvija, bar bi trebalo. Kada ima neki lični pečat, a to ne znači automatski da je moja dilema ili problem, može da bude bilo čija.
Pa ko se pronađe piše o tome.
Muskarci se zaljubljuju pre seksa i zato mozes da ih vozas, posle seksa se zaljubljuju zene.
sto ti onda smeta licno obracanje, ako si ga vec inicirala?
Gde si to procitala?A ja mislim obrnuto.
Žene požele seks tek kad se zaljube.
Muškarci žele seks i pre nego se zaljube.

prvo , da bi nkome rekla da hoces da budete prijatelji treba d ga poznajes....

Gde si to procitala?
Evo ja ti kazem da nije tako....dok se ne zaljube zene kalkulisu i igraju se,
zato im cesto pobegne lovina...i onda *****..."pa ja sam samo htela..." trte mrte...
Muskarac da bi izdrzao sve gluposti koje zene izmisle dok ne daju mora da bude fino zaljubljen....i zaludjen...
Kamo sreće. Ne može to ovde.Većina muškaraca je samo napadala moje mišljenje, mene a da nisu ni pokušali da me argumentima, primerom ili iskustvom ubede da grešim.
Pri tom se povezuje sve što sam do sad pisala uopšte na forumu, a što je nebitno za temu samu.
Mogla sam poput Umri muški da navedem da su iskustva i priče drugih žena i da nema veze konkretno samnom.
I da jednom diskutujemo o temi a ne o postavljaču.
Ne nego zaljubljen....Boldovano - misliš mora da glumi?
Ne znam za te kalkulacije i igre.Šta si ti to viđao.
Na ženi se vidi da je zaljubljena, a kada je zaljubljena nema kalkulacija i ne bezi od seksa.
Pisao sam ovde o takvim i drugim prijateljstvima...a ti slabo ucis![]()
Kako? Vrlo prosto...to sto zene vole prijatelje koji su zaljubljeni u njih i vozaju ih na tihoj vatri flerta godinama, znaci samo da je muskarac bio zaljubljen, a ako je to zena ond je sama izabrala da bude blizu i da s nadje kada bude slab.
Sa druge strane, ako zelis prijateljstvo sa nekim nije ti problem da se ponasas kao prijatelj, li ako flertujes ti se sa takvim muskarcem ponasas kao sa zrtvom...ili kao sa progoniteljem ...