Daš ne daš gubiš..

Ih , moze tu svasta da bude...
Ali se pravite blesavi..

Npr moze da bude da njoj treba flert na cudan nacin...
Tj da joj treba drugarica, ali da joj ne smeta da to bude muska drugarica koja ima tu prednost da moze da misli da on moze da flertuje, a da ona moze da kontrolise jer je sretno udana...
Naravno nista od ovog nije moguce ako cemo da idealizujemo zene , pa i one udate i one neudate..

To bih recnikom mangupa nazvao , ohrabrila se pa hoce da se igra vatrom ali u rukavicama za kuvanje...
Znaci nece preci granicu , nece cackati mecku , ali hoce da u sekundi ponekad napravi sebi uspomenu da je sretna sa muzem tako sto moze da bude prava prijateljica drugom muskarcu...

Pa to je prijateljski odnos, da se nađeš nekome, pomogneš. A to je retko među suprotnim polovima. Iz mog iskustva i iskustva drugih, baš retko.
Pa retko, ali kazem da je moguce, jer imam i ja takvih "prijateljica" i umesto da me pita kako sam - ona ne razgovara sa mnom, jer "ko zna shta ja sada ovde radim" "i sa kim sam" z:hm: Mislim koji bi mi to drugar rekao?
U sustini to je OK prijateljstvo za neki trach, kafu, caskanje ali ovako ... ne pije vodu. Osoba kojoj se dopadam ili ona meni ne moze da mi bude pravi prijatelj, jer prijatelj ne ocekuje nista zauzvrat, i nije ljubomoran/na

Zato i govorim da imam 2-3 prava prijatelja, a ovo je sve .. drugarstvo z:shock:

:rotf:

Retko je pravo prijateljstvo, potpuno sam svesna. Samo to je druga tema.
Posto je normalno da neke zene flertuju i sa slovima, cvecem, mackama i kucicima....ubedjen sam da bi ja i ti bili dobri prijatelji i bez seksa. dok recimo sa duhom ne bi mogao da budem prijatelj, jer se budi sva u znoju...sta ce se desiti, sta se desava ...itd:)

Nisam primetio da te je neko ocrnio....
Sa druge strane niko nije ocrnio ni Natali ali se ona nekako nasla tesko napljuvanom, ne znam zasto....nagazili smo neku minu koja postoji , a ne znamo koja...
Primećujem da se to dešava svuda i stalno
Ja ne prelećem preko postova pa valjda ukapiram zbog toga
Lično obraćanje joj smeta evo sad malopre je rekla
"Da diskutujemo jednom o temi a ne o postavljaču"

Nisam primetio da te je neko ocrnio....
Sa druge strane niko nije ocrnio ni Natali ali se ona nekako nasla tesko napljuvanom, ne znam zasto....nagazili smo neku minu koja postoji , a ne znamo koja...

Nisam napisala da ste me napljuvali, nego da ste komentarisali mene mnogo više nego temu, pitanje.
Primećujem da se to dešava svuda i stalno
Ja ne prelećem preko postova pa valjda ukapiram zbog toga
Lično obraćanje joj smeta evo sad malopre je rekla
"Da diskutujemo jednom o temi a ne o postavljaču"

Ne smeta mi, samo ne dobijam odgovore na ono što me zanima.

• Podržavam
Reactions: DUH
Ti nisi do sad ukapirao da žene neće savete i odgovore? Imaju odgovore na sve i nije im važno da li su tačni.
Nece ako si povezana strana, ali ako si van njihovih desavanja, onda trce i mole da im objasnjavas na cemu su...
Bre vecito se igra igra hladnih faca i vrelih rukavica...

Kao sto napisah pre neko vece, tip kojem je udaren hladan tush je onaj koji ima vise sanse kod zenske, a ne ja kome je bila ispoljena ljubaznost...

Back