Daš ne daš gubiš..

To zavisi od toga kako covek gleda na zenu i zena na coveka.
Medju ljudima koji imaju postovanja ,iskreno prijateljstvo je sasvim moguce.

Не зависи од тога.

Зависи само од тога како Човек гледа на Човека.

Али Ви у цивилном друштву, неспособни сте да човека гледате као Човека !

Pa zato sto ako neku zensku tako puno cenis, a jos se lozis na ideju ili na dushu, onda su ti pune i gace...to ide nesvesno....
Tj postavlja se pitanje sto ne bi apsolutno puni komplet ziveo i konzumirao....
Obicno je postovanje obostrano i jedino sto ovde niko to nije pomenuo , a ja sve nesto cekam, je da je kod zena totalno odvojeno seksualni zivot od dushevnog i duhovnog zivota...

Tj ono kakva bi bila osoba je tek u drugom planu u odnosu na istorijat njenog seksualnog razvoja, a to moze dovesti do toga, da idejno ima jedan zivot, bar u zamisli, a da seksualno zivi drugi...npr lozi se na dlakave bradate momke grubog ponasanja ali ne i grube, i duvandzije i uvek pomalo i drske...
Iznova evocira svoje tinejdzersko seksualno porinuce i nastavak te slatke plovidbe...

Imam skolskog koji se lozi na kur.vice , a juri bogate, a nije se ozenio ni sa jednim ni sa drugima, nego sa mirnom i jasno je da je to kompromis i da je sigurno da u prvo vreme ima buvu u gacama...to je vise nego jasno...dovoljno je da ga pogledas kad si sa njim u drustvu i prodje neka zenska i da ti je jasno da ima buvu...
Kondrac...
Jasno je i da ce kad prodje 36 kad ga uhvati prva menopauza da se mozda smiri ili da podivlja....druga mu je negde nekome u 45 nekome u 50 nekome u 60....zavisno od zdravlja i stanja u glavi...

Pa zato sto ako neku zensku tako puno cenis, a jos se lozis na ideju ili na dushu, onda su ti pune i gace...to ide nesvesno....
Tj postavlja se pitanje sto ne bi apsolutno puni komplet ziveo i konzumirao....
Obicno je postovanje obostrano i jedino sto ovde niko to nije pomenuo , a ja sve nesto cekam, je da je kod zena totalno odvojeno seksualni zivot od dushevnog i duhovnog zivota...

Ovo što pišeš, ok. Ja jesam napisala da za seks može da ih bude gomila odgovarajućih ili bar zadovoljavajućih, ali jako jaako malo se nađu duhovno, mentalno da bi se i na taj način poštovali.

Teoretišem, ali mene takav muškarac kojeg poštujem i imamo takav nivo komunikacije da se ispunjavamo na ssvim drugim nivoima, ukoliko ne bi poželeo seksualno, nikada mu ne bi zamerila, niti bi pokušala da ostvarim tu vrstu veze.

Prigrabila bi to koliko mi pruža i bila zadovoljna. Jer je takva veza jako retka.

Mene tanima šta Nata gubi ako da?:think:

Daš ne daš je trebalo da bude šaljivo.

Jednom nisam otišla dalje i izgubila sam, a onda sam jednom otišla dalje i opet izgubila.

Zato pitam.

Ja sam shvatila da smo ipak suprotni polovi i da bliskije prijateljstvo nije lako ostvarivo, ne i nemoguće.

I ne radi se o meni ili mojoj nekoj dilemi. Htela sam da čujem mišljenja muškaraca, iskustva i kako gledaju na svoje prijateljice ako ih imaju.

• Podržavam
Reactions: DUH
Pa to je prosto, ne mozes imati iskrenih prijateljica, ako sa njima nisi spavao.
Sa druge strane ne moze ti biti prijateljica, ako si sa njom spavao i ako hoce to stalno.
Znaci prijateljice mogu da budu samo one koje ne zele vise seks sa tobom, jer su otisle dalje.
dalje to znaci da ne mozes imati ni prijateljicu s kojom nisi spavao jer ako nisi za seks ili ne trazis znaci da ti nije vazna, pa je uvek komotna da ti se ne javi.
Erotski faktor koji zene forsiraju u prijateljstvima je najcesce samo potvrda siurnosti u prijateljstvo, sto je odbojno za svakog normalnog muskarca. i prosto je ili daj ili nemoj.:)

Većina muškaraca je samo napadala moje mišljenje, mene a da nisu ni pokušali da me argumentima, primerom ili iskustvom ubede da grešim.
Pri tom se povezuje sve što sam do sad pisala uopšte na forumu, a što je nebitno za temu samu.

Mogla sam poput Umri muški da navedem da su iskustva i priče drugih žena i da nema veze konkretno samnom.

I da jednom diskutujemo o temi a ne o postavljaču.

• Podržavam
Reactions: DUH
Većina muškaraca je samo napadala moje mišljenje, mene a da nisu ni pokušali da me argumentima, primerom ili iskustvom ubede da grešim.
Pri tom se povezuje sve što sam do sad pisala uopšte na forumu, a što je nebitno za temu samu.

Mogla sam poput Umri muški da navedem da su iskustva i priče drugih žena i da nema veze konkretno samnom.

I da jednom diskutujemo o temi a ne o postavljaču.
I naravno, ako nije o tebi nego uopsteno onda i nije neka tema....dajem ti argumente...cinjenica j da zene zavise od seksa i da se posle seksa zaljubljuju, a to svakako vise nije prijateljstvo...

I naravno, ako nije o tebi nego uopsteno onda i nije neka tema....dajem ti argumente...cinjenica j da zene zavise od seksa i da se posle seksa zaljubljuju, a to svakako vise nije prijateljstvo...

Odakle to, baš me zanima.

Žene zavise od seksa. 🙃

Žene se zaljubljuju posle seksa. 🙃

Pobogu.
krsta-php.gif

A muškarci ne? 🙄

Gde si to pročitao?

Back