Daš ne daš gubiš..

Psihoanaliza je obično odgovor na psihoanalizu.
Ne, iz mog ugla gledano on je igrao igru slabica kome treba pomoc, da iskamci njeno sazaljenje i interesovanje, posto je skontao da ona zeli da pokaze da moze da promeni muskarce, iz daljeg teksta i konteksta ispada da je defektolog ,tj to joj je profesionalna deformacija...

Ja sam tu bio zaebant....prvo sam mu rekao da koristi manje reci a vise namigivanja...
A posle sam rekao da pocne da muca, tako ce pre doci do toga da ga drzi za ruku...

Ne, iz mog ugla gledano on je igrao igru

slabica kome treba pomoc, da iskamci njeno sazaljenje i interesovanje, posto je skontao da ona zeli da pokaze da moze da promeni muskarce, iz daljeg teksta i konteksta ispada da je defektolog ,tj to joj je profesionalna deformacija...

Ja sam tu bio zaebant....prvo sam mu rekao da koristi manje reci a vise namigivanja...
A posle sam rekao da pocne da muca, tako ce pre doci do toga da ga drzi za ruku...

Pa muški, upravo si potvrdio ono što ja neprestano ponavljam.
*vidi boldovano

• Podržavam
Reactions: DUH
Ne treba slatkorečivost, ni dopadljivo.
Suprotna mišljenja služe da bismo razmislili i čak nešto naučili.

Ti potcenjuješ svaku ženu kao sagovornika, počinješ svaku diskusiju sa idejom da ne mogu da razumem.

I dalje od toga nema razgovora.

To je netačno !

Samo ste u ovom momentu demokratski više povodljive od muškaraca, koji neće da se suprotstavljaju slatkorečivim lažima, antiontologijskog civilnog društva. Ako se nudi šarena laža ja sam tu jako loš i nisam kompetentan sa globalistima i njihovim medijima koji zasenjuju emocijama. Videćemo da li će doći do novih strukturalnih promena u SAD-u , a ubrzo i u Evropi.

Ako dođe do Velikog Reseta, govoriće vam sa drugačije.

To je netačno !

Samo ste u ovom momentu demokratski više povodljive od muškaraca, koji neće da se suprotstavljaju slatkorečivim lažima, antiontologijskog civilnog društva. Ako se nudi šarena laža ja sam tu jako loš i nisam kompetentan sa globalistima i njihovim medijima koji zasenjuju emocijama. Videćemo da li će doći do novih strukturalnih promena u SAD-u , a ubrzo i u Evropi.

Ako dođe do Velikog Reseta, govoriće vam sa drugačije.
Kakve veze ima sve ovo što si napisao sa muško ženskim prijateljstvom.

Ljudski odnosi su nešto što je isto u svim društvenim uređenjima, brateeee

Daj svoju misao, svoje iskustvo..

Meni je sve teze da razumem nacin razmisljanja ljudi u Srbiji , ali zato vidim da u praksi kad kazem zakljucak prvog koraka, generali posle bitke se osveste...
Isto vazi i za MZ odnose...
Gledajuci tog tipa kako vrlo uspesno startuje i razvija pricu sa zenskom, bilo mi je jasno da mogu da mu je skinem bukvalno za 5 minuta...i rekao sam jednu , ali ne i drugu recenicu i gest koji bi je bukvalno i skinuo, dakle dve recenice i gest i zenska bi krenula sa mnom kuci...
To ne kazem da bih sad bio don juan, nego se tako pogodilo...

Medjutim, niti sam hteo zbog njega, niti sam hteo zbog sebe, ali sam video da je procena bila dobra po poziciji kako je zauzela mesta za sedenje u vozu...

A vec sam opisao u nekoj temi pre nedelju dana, kad je svu paznju zenska usmerila ka meni , ali je primer za to kako ono sto izgleda nije i ono sto jeste...
U ovom slucaju , zenska se lozila na muskarca koji zna sta hoce i zna da vodi...na intelektualca sa hrabroscu...sto je i logicno ako je defektolog, mada imaju i tu crtu da padaju na tipove koji lice kao da su slucajevi za rad a ne partneri...

Ovo je logicno ako se uzme da zena ima muskomrzacki odnos prema muskarcima.....tj ako je feminista ili feminacista....

Društvena duboka struktura je tako politički podešavana da se stvara "rascepljeno i konfliktno" društvo, prvo u porodici između: 1) Generacija, 2)Roditelja i 3)Polova.

To se događa bludnim, povodljivim i iskvarenim narodima.

Nećemo biti jedini koji ćemo nestati.

Zašto im nevaspitane žene?

Zašto su ih oženili?

Zašto ih nisu prevaspitali?
Uuuuu, u danasnje vreme prevaspitavanje zena....moje ex zenske kazu da su se promenile, ali to ne znaci da su postale vaspitanije, tek onda kad nadju nekog drugog muskarca i kad vise nema nazad, e onda saberu 2 i 2...ali to je dobit za nju, a ne i za mene..
Htela si razlog , a ne i metodu....
Koja zena danas pusta da muskarac vaspitava ista....jok brate, uvek ona ima sta da prica i melje...
Ja sam zadovoljan ako je pola pola....a i ta dobra polovina je nesto malo iskarikirano , sta ces, zene su ti mahom takve....slusaju recepte od ovih koje ne razumeju recepte...

Ali zato ako ubodes ove sto su mali genijalci, bice super...samo se one loze kao i sve genijalke, na lovu majstore, lovu i uslove....jer to je prikaz koliko ona vredi , po lovi onoga koga je izabrala, , mora da predje neku vrednost....

Koja zena danas pusta da muskarac vaspitava ista....jok brate, uvek ona ima sta da prica i melje...
Ja sam zadovoljan ako je pola pola....a i ta dobra polovina je nesto malo iskarikirano , sta ces, zene su ti mahom takve....slusaju recepte od ovih koje ne razumeju recepte...

Ali zato ako ubodes ove sto su mali genijalci, bice super...samo se one loze kao i sve genijalke, na lovu majstore, lovu i uslove....jer to je prikaz koliko ona vredi , po lovi onoga koga je izabrala, , mora da predje neku vrednost....

Ti baš mrziš žene?

• Podržavam
Da li si svestan šta si napisao?

Žene samo pričaju i melju, pola je iskarikirano
Ako postoje genijalke jure samo lovu

Kako ovo deluje?

Kao da voliš žene? Ne, rođeni, ovako samo ekstremni ženomrzac može da piše.
Izvini ali ti nisi spojila moje recenice sa tvojim zakljuckom, nego si samo uradila sledece, nisu ti se svidele moje recenice i onda si zakljucila mora da mrzis zene...

Kakve veze ima sve ovo što si napisao sa muško ženskim prijateljstvom.

Ljudski odnosi su nešto što je isto u svim društvenim uređenjima, brateeee

Daj svoju misao, svoje iskustvo..

Sestroo,

Ja nisam pominjao društvena uređenja koja nemaju veze sa temom, već društvenu i političku strukturu koja nosi nekoliko milijardi uzgojenih, nemilsećih i nekritičkih ljudi lakih za konfrontaciju. Da li si ti učinila nešto za pomirenje ili radiš i dalje na rascepu generacija, roditelja i polova???

Kao prvo ti ovom temom i opisom nemaš svoju originalnu misao, već si napisala sve isto kao 100 žena pre tebe, na slično/istih 100 tema.

- -
Postoje prijateljstva između muškaraca i žena, verni su, ne ispuštaju ih u nevoljama, ispomažu se jedni drugima u poslovima u finansijama u egzistenciji, u najtežim životnim okolnostima, pa i u svojini i prava svojine..... i hvala bogu žabe ih u močvari ne ostvaruju !

To je možda moja vera u blagodat u neko naredno čovečanstvo i generaciju, koje im pokazujemo primerima za buduće humane odluke novog i narednog Sveta.

Izvini ali ti nisi spojila moje recenice sa tvojim zakljuckom, nego si samo uradila sledece, nisu ti se svidele moje recenice i onda si zakljucila mora da mrzis zene...

Ne da se meni nisu svidele, nego je stav da su ve žene na neki način felerične i nedostojne muškarca je ženomrzački i onda nemam o čemu da diskutujem.

Diskvalifikuješ me kao sagovornika jer sam i sama žena.

• Podržavam
Ne da se meni nisu svidele, nego je stav da su ve žene na neki način felerične i nedostojne muškarca je ženomrzački i onda nemam o čemu da diskutujem.

Diksvalifikuješ me kao sagovornika jer sam i sama žena.
Posle mog pojasnjenja, ti sama sebe diskvalifikujes.....ne ja...
Ali ti to nije jasno , i verovatno ti nece biti jos dugo jasno...

P.S. Da li ovde govorimo o zaljubljenoj zeni?
Cela tema je prosarana nekim blicevima koje postavlja zaljubljena zena....tajno ili javno ...

Kako spajas ono napisano i ovo sto ti napises, to nema nigde nikakve konekcije?
E bas takvi tokovi logike koja nije logika nego neki vec gotovi zakljucci su glavni razlog totalne posandrcanosti drustva ako se pusti uticaj zena....
Bilo bi lepo kad bi step by step objasnila kako si dosla do zakljucka koji si napisala a iz mojih recenica...

Step by step si objasnio kako su sve žene na neki način škart.

A ja sam postavila pitanje, a ne zaključak.
Nisi primetio upitnik?

• Podržavam

Back