Najbolje je ovde da spamujem svoju temu .Možda izgleda da nema veze sa temom ali zapravo ima.
Ja pažljivo čitam šta se piše ,posebno kada je meni upućeno,blesavo možda ali imam svoje razloge za to.
Tako me je
@Mr No naveo svojim komentarom da je mislio da sam mrgud da napišem ovo .
Onda i
@MrNapokon i njegova priča da je ovde zbog zezanja a ne nikakvog ličnog upoznavanja.
Kao i Napokon i ja sam ovde zbog toga došla. Znam kako će da deluje ako napišem da sam se sakrila na forum od onih koji bi da me k.ešu a ne i da razgovaraju..Ne, nisu u pitanju horde muškaraca niti sam ja mega riba nego je ponuda prosto takva. A meni je potrebno nešto drugačije. Zato sam htela da napravim dobitnu kombinaciju,ovde da razgovaram i zezam se ,a tamo da... Hmmm,greška i žuti karton.
Očekivala sam ovde opušten razgovor i šalu ,pa čak i na pp. No međutim,ispostavilo se da svaka pp prepiska(sa suprotnim polom) vodi ka seksu i to nekakvom online seksu jer realno pravi je gotovo neostvariv obzirom da živimo u različitim delovima države pa čak i različitim državama.Dakle ostaje online..
E sad ,tu postoji više pitanja na koja nemam odgovor ili ga niko nema ili ne želi da odgovori i tu se uzdam u
@Umri_muski .
Prvo pitanje je - kako vam se na osnovu napisanog neko dopadne toliko da poželite sa tom osobom sex ili online sex ?
Ili to prosto želite sa svakom forumašicom koja odgovori na pp ?
Koliko fotke tu igraju ulogu,pa ne verujem.
Da se razumemo,ne osuđujem niti sam protiv samo me zanima to kao fenomen. Jer ja znam šta reči mogu da izazovu ali..Sa retkima ili sa onim čiji miris kože već znate .
Nisam protiv upoznavanja,niti se krijem niti imam šta i od koga da krijem ali ako upoznavanje nema tu seksualnu konotaciju već prosto zadovoljenje radoznalosti ko je ta osoba sa kojom možeš da razmeniš reči drugarski i pristojno.Ne kažem da ne može da odvede negde. Ali i to se pokazalo kao greška i još jedan žuti karton. I isključenje ?
Zato je moj a pretpostavljam i većina pp zaključano.
Dakle nisam mrgud ,nego sam nepoverljiva i to opravdano.
Ne zezam nikoga posebno ili namerno,prosto se šalim bez ikakve namere da nekog zavodim ili odbijam.
I da ,kada ovde pišem da mi nešto nedostaje ,ne znači da to očekujem ovde da nađem,prosto pišem ono što osećam na mestu koje smatram da je namenjeno za to - forum. I tako i čitam kada drugi pišu.
Možda se setim još nečega do kraja godine