- Poruka
- 3.239
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se isto sijetim tog bosanskog magarca, kada kaže da nije sreća, puna para vreća i čak mu vjerujem, ali volio bi imati malo više para.Razmisljam cesto o tome...da li je sreca para puna vreca (sto bi rekao Merlin)
Kroz zivot i posmatrajuci svet, ljude i prilike oko sebe....sam zakljucio da upliv u velike pare vuce za sobom i negativne posledice...
O tome sam caskao na ovoj temi:
"Prokletstvo novca":
https://forum.krstarica.com/threads/prokletstvo-novca.977597/
Tako da...ne znam tacno gde je materijalno-duhovna granica izmedju blagostanja i prokletstva...
...
Zanimljivo.
Na temi o smrti tvog partijskog kolege Vladimira Cvijana nisi izrazio zaljenje i saucesce porodici, nego si pricao da je to izmisljena prica da se skrene paznja sa kasnije dokazane izmisljotine Mauricijus i nekakvih para koje je tamo kao fol sklonio Djilas.
Izgleda da je vreme stvarno pokazalo ko je mutivoda.
Pogledajte prilog 1766259
"Partijski kolega"
"Nisam izrazio saučešće? "
Možda nisam ali možda i jesam, možeš samo nagadjati.
"Nekakvih para".. 620 miliona eura, napiši slobodno, sam je priznao da ih je "zaradio" u Srbiji. Negdje čovjek mora da ih drži..
Još se i zgražavaš što se normalan narod čudi gdje je nestalo osnovno ljudsko dostojanstvo kod onih koji se iživljavaju nad životno ugroženim čovjekom???
Zloupotreba studenata, na žalost je još uvijek aktuelna.Misliš vezuju prebijenog i unakaženog studenta za bolnički krevet lisicama
Da, tu si u pravu
Pogledajte prilog 1766410
Zloupotreba studenata, na žalost je još uvijek aktuelna.
тебе заиста није срамота , без балам ово пишеш ..невероватноPa i Glišića su zloupotrebili, navukli ga na svakave supstance i ubedili da može i ministar da bude i da je cool da ima duplo mlađu švalerku
To posledično vuče svakakve brige i probleme i eto šta se desi...
Da je nastavio da prodaje lubenice danas bi bio zdrav ko dren i brojao bi pazar
Ne znaš da je forum Fantazije odavno zatvoren.Pa i Glišića su zloupotrebili, navukli ga na svakave supstance i ubedili da može i ministar da bude i da je cool da ima duplo mlađu švalerku
To posledično vuče svakakve brige i probleme i eto šta se desi...
Da je nastavio da prodaje lubenice danas bi bio zdrav ko dren i brojao bi pazar
Vrv. nikad. Prije će AV biti uhapšen nego Mali.KADA CE UHAPSITI SINISU MALOG?
Troje na današnji dne: Glišić, Tihoslavenska i Sarapa.
Niko ti nije javio da su studenti sa građanima organizovali zborove? Au loše ti radi ta obaveštajna službaМени заиста није јасно како их није срамота да толико лажу и манипулишу , читам твитове у којима позивају окпљање испред СНС одбора на Новом Београду уз разлог да ови желе да пребију сутденте , али које студенте када студенти њих више и не подржавају .Студенти више не подржавају ДОС , нити подржавају блокаде ..невероватна количина спина без и мало срама ...
Mali, a tako jak?Vrv. nikad. Prije će AV biti uhapšen nego Mali.
тебе заиста није срамота , без балам ово пишеш ..невероватно
U malim pakovanjima se drži otrov.Mali, a tako jak?
Znači nije radio u gvožđari.Није имало шта да стане у дужу биографију?