Darko Glišić imao moždani udar, u teškom stanju. Predsednik Vučić stigao u bolnicu

Osim ako ti vijagra u kombinaciji sa kokainom nije svakodnevna terapija.
ne bih isao tako daleko

covek je tu mojih godina, izgleda starije nekako se osusio...

sta ce mu vijagra sa 52 godine...

nego moras imati u vidu da je ministar za javna ulaganja
zato je uvjek iza vucica kod svih tih projekata kao recimo puteva i dogadjanja poput pozara...

inace zavrsio je srednju godetsku u bg a potom i cisu geodetsku pa stekao zvanje inzenjera geodezije

e sad kakve to veze ima sa finansijama i tako ODFOVORNOM ULOGOM ... nikakve

ocito je tu ko budala , koja ce bude fikus i odobrava sva ulaganja bez nekih posebnih provera...

evo sta je sve nadlezno ministarstvo za javna ulaganja...

Nadležnosti​

Ministarstvo za javna ulaganja obavlja poslove državne uprave koji se odnose na: koordinaciju realizacije projekata obnove i unapređenja objekata javne namene u nadležnosti Republike Srbije, autonomne pokrajine ili jedinice lokalne samouprave u smislu prikupljanja podataka o postojećim i planiranim projektima i potrebama obnove javnih objekata, koordinaciju postupaka javnih nabavki, izvršenja ugovornih obaveza i plaćanja; stvaranje uslova za pristup i realizaciju projekata koji se finansiraju iz sredstava pretpristupnih fondova Evropske unije, donacija i drugih oblika razvojne pomoći iz nadležnosti tog ministarstva, kao i druge poslove određene zakonom.

Ministarstvo za javna ulaganja vrši stručnu ocenu realizacije projekata obnove i unapređenja objekata javne namene u nadležnosti Republike Srbije, autonomne pokrajine ili jedinice lokalne samouprave u smislu prikupljanja podataka o postojećim i planiranim projektima i potrebama obnove javnih objekata, koordinaciju postupaka javnih nabavki, izvršenja ugovornih obaveza i plaćanja.

dakle vise nego odgovorno mesto i mesto koje bi trebalo da kontolise sva ulaganja javne nabavke ugovorne obaveze i placanja kao i projekte koje finansira eu , bukvalo sve

e sad nijesu li oni imali bitnijeg za to ? jesu ali tu ej i odgovornost koju ovom geodetu tutubanu prebace a gospon mali se izvuce jel...
trebao im je tu tutuban i fikus

video glisic da pucaju po savovima i da je sve laz i obmana oko toboz njihog rejtinga i toboz pobede pa poco da razmislja o rupi bez dna koju nema cime pokriti...

na njegovom mestu i ti bi bila puna briga...

sad je uvideo da je kraj tom lakom zzivotu, na vlasti smo ne moze nam niko nista, kola kuca imovine razne , pa i svalerke jel...

najamnji je njemu problem vijagra...

Мени је битније када ће Миливојевић да одговара јер је продао државу и учествовао у продају председника Милошевића и директно био финасиран од стране ЦИА 5 Октобра да изврши државни удар .

Нешто сте ви дебело промашили , појединици би овде да некога хапсе а забаоравили су да су радили за стране службе против сопствене државе , конкретно Миливојевић радио за ЦИА

Korisni i važni razgovori sa šefom CIA, rekao Vučić​

24. avgust/kolovoz, 2024.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je 24. avgusta u Beogradu da je sa šefom američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijamom Bernsom vodio vrlo korisne i dobre razgovore.

On je dodao se smeje onima koju komentarišu kako je njegova poseta Srbiji bila skrivena, a u BiH transparentna, prenosi Beta.

Ti slobodno probaj, možda ti i upali
Uklanja sve potencijalne svedoke saradnike?!

A i znamo kako tiho skoncase Cvijan, Miki Rakic, Tijanic, ćale od Stefanovica (Krusik afera) itd...

Glisic je MINISTAR ZA JAVNA ULAGANJA...(tu spadaju i EXPO i nadstresnica, zeleznica, stadioni, tuneli, kule, gradovi...)

Pa ti vidi...

...

Je l' moguće da Glišić ima tek 52 godine? :eek:

Baš izgleda istrošeno i mnogo starije.

Odakle je on?

Ti slobodno probaj, možda ti i upali.

Ma ne pada mi na pamet. Otkud znam da nisi Tihijev klon? Ili Nijenov! :D
Ja se onomad zajebah, ne bi valjalo opet... :D

Screenshot 2025-08-05 3.58.23 PM.png

Не могу да заборавим сцену 20 Октобра 2000 године када је МИливојевић лично личновао бакице и декице који су само желели да обележе дан победе и ослобођење Београда у другом светском рату ..Призор је био језив од крвавих глава и срамног настраја досоваца на нејаки старији народ , пензионере .

Миливојевић никада није одговарао за издају , нити је приведен због тога што ради за стране службе против Србије .

Vučić sa direktorom MI6​

default-avatar.jpg
Fonet08.02.2018. 18:58
Vučić sa direktorom MI6 1
Foto: Fonet
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom Obaveštajne službe Velike Britanije (Secret Intelligence Sevice – SIS/SIS, MI6/MI6) Aleksom Jangerom, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji.

Odakle je on?
ub
srednju geodetsku u bg
visu geodetsku u bg

inzenjer geodezije

ta istrosenost je vise sasusenost od alkohola, to se vidi po licu...

s obzirom da je na mestu minsitra za javna ulaganja a geodet, jasno je da je tutuban par exelans za finansije koji je tu postavljen kao fikus

jos i sasusen od alkhola bolje i nije moglo, ne mari mnogo ...

Ma ne pada mi na pamet. Otkud znam da nisi Tihijev klon? Ili Nijenov! :D
Ja se onomad zajebah, ne bi valjalo opet... :D

Pogledajte prilog 1766427
Mislila sam kod Sarape...da probaš.

Onaj ko treba da zna, upoznat je i ko sam ja.

Ne treba vi da lupate glave oko toga.

I ja sam se zeznula što sam ti uopšte odgovorila.
Neće se ponoviti :)

Zamislite Glisic sad nakon sloga postane dobar, stane na stranu naroda...kao bio je blizu smrti, pa je shvatio da mora da se iskupi da ne ode u pakao...to bi bilo zanimljivo :D
Srpska verzija Dikensove Božićne bajke!

PS. Uvek zaboravim ko je ođe profesorka književnosti, Lagerta ili Paola?

Odakle je on?

UB

Sem sto je glavni za sve tajne operacije SNS-a, on je bivao i:

1) 2012.-2024. Predsednik Opstine UB
Po cemu je zanimljiva ta Opstina?
Reci cu samo Kolubara...

2) Novembar 2024. nakon pada Nadstresnice preuzima resor od Vesica koji se tad razboleo od hronicnog Uhapsititisa...koji ga vidimo i danas drzi....jer nije zalecio...

3) Ministar za javna ulaganja...

...

Zamislite Glisic sad nakon sloga postane dobar, stane na stranu naroda...kao bio je blizu smrti, pa je shvatio da mora da se iskupi da ne ode u pakao...to bi bilo zanimljivo :D

Kako optimističan post, baš sam se sva raznežila.

I ja to čekam evo 25 godina od nekog žuraračkog, makar i potrčka koji zakrpljene gaćone zameniše italijanskim odelima ( zanemarimo što im stoje ko piletu sesi).

I ne dočekah:rida:

UB

Sem sto je glavni za sve tajne operacije SNS-a, on je bivao i:

1) 2012.-2024. Predsednik Opstine UB
Po cemu je zanimljiva ta Opstina?
Reci cu samo Kolubara...

2) Novembar 2024. nakon pada Nadstresnice preuzima resor od Vesica koji se tad razboleo od hronicnog Uhapsititisa...koji ga vidimo i danas drzi....jer nije zalecio...

3) Ministar za javna ulaganja...

...

Grešna mi duša, meni je delovao kao seljober parexelans, a Ub i nije tako daleko od grada.
Ustvari o njemu ništa nisam ni znala, jedan u gomili istih.

Čekaj, zar i Cane nije bio neki butikaš iz Uba pre nego je postao milijarder ? :think:

Ova slika je nazalost skup losih karmi...

Doticnu novinarku je nazalost autobus koji je udario ucinio trajnim invalidom, kada je izgubila ruku i posle je skrpila...nedaleko od ukletog TV Pinka...

Glisic (ako je) imao mozdani udar...

Treci prisutni je bio Sarapa...kojem vrlo verovatno jetra pati...od alkohola...

Svim tim ljudima koji rade i posecuju ukleto mesto TV Pink bi najbolje bilo da nadju drugi posao...i udalje se od izvora zla...jer ocigledno da tamosnjim prisustvom sami sebi navlace bedu, maler i losu karmu za vrat...

...

Dušanka Stojanović GIld: Darko Glišić ne zna ništa, ni o kulturi ni o nama​

1754432552846.png

Glumica Dušanka Stojanović Glid, prvakinja Drame Narodnog pozorišta, kaže da je “ne dotiče” izjava predsednika Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darka Glišića da glumci kojima se ne sviđa režim treba da "idu negde drugde da glume".

“Ta gospoda o nama ne znaju apsolutno ništa, oni ne znaju o kulturi ništa, i ne znaju o ovom narodu ništa. Oni ovom narodu ne žele ništa dobro”, rekla je Stojanović Glid u emisiji Newsnight na televiziji N1

Back